gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Hakikaten sorun oluyo mu sigara. Çünkü bir yerde akıntı çoksa ve sigara kullanılıyorsa kalıcıyı değil geçiciyi öneriyorum hastalarıma şeklinde okudum. Hangi doktordu bilmiyorum da

Canim bizede doktor demisti sigara iciyomusunuz diye ben islem yaptircam diyeuc hafta onceden birakmistim sigarayi sanirim iylesmeyi geciktiriyomus dokulara zarar verebiliyoMus o yuzden merak ettim sigara icen oldumu diye iste dikislere zarar veriyo sanirim
Kizlar isim vermiyim de birinin tutmadı öyle sigara iciyodu ama o yüzden degil tutmama sebebi zedelicek sekilde biseyler yasamisti ondan tutmadi sigara bilmiyorum etkilermi

Kizlar isim vermiyim de birinin tutmadı öyle sigara iciyodu ama o yüzden degil tutmama sebebi zedelicek sekilde biseyler yasamisti ondan tutmadi sigara bilmiyorum etkilermi
Doktor bize sormustu sigara iciyomusunuz fln diye bi yerdede okumustum icmemek lazimmis etkiliyoMus fln diye ben olmadan 3 hafta once birakmistim dun canim cok skkndi diye ictim bi iki tane

İcimden agzima geleni saydim sen anladin kuzum sen bizleri unuttun gelmiyon hic
Canim unuturmuyum hic misafirim geldi benim de bu misafirlerden ne cektik :) sabaha kadar oturuyoruz sohbet muhabbet teli elime alamiyroum bile.. nasil ben anlamadim resmi baskasina attgni nerden anladin canm özelden yazsana

Doktor bize sormustu sigara iciyomusunuz fln diye bi yerdede okumustum icmemek lazimmis etkiliyoMus fln diye ben olmadan 3 hafta once birakmistim dun canim cok skkndi diye ictim bi iki tane
Bu saatten sonra sana etki etmez o iyilesme surecinde önemlidir artik kaynadi sizinki

Etkiliyorsa benim tutma ihtimali yok canım valla 2 pakete yakın içiyorum stresten

Keşke öyle olsa kuzum ama işte geçmiş peşimi bırakmıyor malesef
Hayırlısını iste canım nasibinde ise zaten senin olur bir şekilde. Gerçekten olmayan herkesin gerçek yüzünü gösteriyor rabbim ve şükür ediyorsun olmadığına. Olmazsa da hayır vardır canım. Üzme kendini

Doktor bana beslenmemi sordu ama beni cok tembihleme ihtiytaci duymadi doktor kontrolu altinda oldugumu biliyordu
Ben bu yuzden bu detaylara hic takili kalmadim
Ama agirlik noktasinda agir kaldrdigin zaman dikisler geriliyor hissdidyordum ben M Masalruya6
Ins ben tatilden doneyim sana destek olucam cnm

Merhaba kızlar nasılsınız altınca haftama basmak üzereyim bende ama bakmaya falan cesaret edemiyorum ben orası ne durumda dikişler nasıl hiç bilmiyorum inşallah nisan mayıs gibi kontrole gidecem sizce baksammı o bölgeye korkuyorum tedirgin olmamak için hiç bakmak istemiyorum düşen dikiş falanda yok hiç görmedim elime gelmedi yani

X