- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.001
Üzüldüm canim ama hakkinda hayirlisi olsun insallah..Bişeyler oldu bitirme kararı aldı ve ben aileme ne açıklama yapıcam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm canim ama hakkinda hayirlisi olsun insallah..Bişeyler oldu bitirme kararı aldı ve ben aileme ne açıklama yapıcam bilmiyorum
Hakikaten sorun oluyo mu sigara. Çünkü bir yerde akıntı çoksa ve sigara kullanılıyorsa kalıcıyı değil geçiciyi öneriyorum hastalarıma şeklinde okudum. Hangi doktordu bilmiyorum da
Kizlar isim vermiyim de birinin tutmadı öyle sigara iciyodu ama o yüzden degil tutmama sebebi zedelicek sekilde biseyler yasamisti ondan tutmadi sigara bilmiyorum etkilermiCanim bizede doktor demisti sigara iciyomusunuz diye ben islem yaptircam diyeuc hafta onceden birakmistim sigarayi sanirim iylesmeyi geciktiriyomus dokulara zarar verebiliyoMus o yuzden merak ettim sigara icen oldumu diye iste dikislere zarar veriyo sanirim
Ne oldu bi anlik kavgadir barisirsiniz kuzum ya oyle deme bi anda ayrilirmi insanBişeyler oldu bitirme kararı aldı ve ben aileme ne açıklama yapıcam bilmiyorum
İcimden agzima geleni saydim sen anladin kuzum sen bizleri unuttun gelmiyon hicCanim ben onu galiba coktan atmistim daha gercek yuzunu görmeden istemisti bi ara samimiydikya. Artik ne halt yerse yesin
AMiin canım inşallahÜzüldüm canim ama hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Vallaailesind bile söylemiş bitti diye net i nsandır öyle diyorsa bitmiştirNe oldu bi anlik kavgadir barisirsiniz kuzum ya oyle deme bi anda ayrilirmi insan
Doktor bize sormustu sigara iciyomusunuz fln diye bi yerdede okumustum icmemek lazimmis etkiliyoMus fln diye ben olmadan 3 hafta once birakmistim dun canim cok skkndi diye ictim bi iki taneKizlar isim vermiyim de birinin tutmadı öyle sigara iciyodu ama o yüzden degil tutmama sebebi zedelicek sekilde biseyler yasamisti ondan tutmadi sigara bilmiyorum etkilermi
Canim unuturmuyum hic misafirim geldi benim de bu misafirlerden ne cektik :) sabaha kadar oturuyoruz sohbet muhabbet teli elime alamiyroum bile.. nasil ben anlamadim resmi baskasina attgni nerden anladin canm özelden yazsanaİcimden agzima geleni saydim sen anladin kuzum sen bizleri unuttun gelmiyon hic
Bu saatten sonra sana etki etmez o iyilesme surecinde önemlidir artik kaynadi sizinkiDoktor bize sormustu sigara iciyomusunuz fln diye bi yerdede okumustum icmemek lazimmis etkiliyoMus fln diye ben olmadan 3 hafta once birakmistim dun canim cok skkndi diye ictim bi iki tane
Canim bana da bi anda bitmez gibi geldi sonucta ciddi bi isten dönüyosunuz yani bi anda vazgecemez heraldeAMiin canım inşallah
Vallaailesind bile söylemiş bitti diye net i nsandır öyle diyorsa bitmiştir
Kız bende bizim kızlara noldu diyorum kimseden ses çıkmıyodu diger konudaa bişey mi oldu dedim burayı unutmuşuö ya :) kafamı kaldı ki
Keşke öyle olsa kuzum ama işte geçmiş peşimi bırakmıyor malesefCanim bana da bi anda bitmez gibi geldi sonucta ciddi bi isten dönüyosunuz yani bi anda vazgecemez heralde
Cok uzuldumAMiin canım inşallah
Vallaailesind bile söylemiş bitti diye net i nsandır öyle diyorsa bitmiştir
Sen gittin oralarda bizi ariyosun tabiKız bende bizim kızlara noldu diyorum kimseden ses çıkmıyodu diger konudaa bişey mi oldu dedim burayı unutmuşuö ya :) kafamı kaldı ki
Etkiliyorsa benim tutma ihtimali yok canım valla 2 pakete yakın içiyorum strestenKizlar isim vermiyim de birinin tutmadı öyle sigara iciyodu ama o yüzden degil tutmama sebebi zedelicek sekilde biseyler yasamisti ondan tutmadi sigara bilmiyorum etkilermi
Hayırlısını iste canım nasibinde ise zaten senin olur bir şekilde. Gerçekten olmayan herkesin gerçek yüzünü gösteriyor rabbim ve şükür ediyorsun olmadığına. Olmazsa da hayır vardır canım. Üzme kendiniKeşke öyle olsa kuzum ama işte geçmiş peşimi bırakmıyor malesef
Doktor bize sormustu sigara iciyomusunuz fln diye bi yerdede okumustum icmemek lazimmis etkiliyoMus fln diye ben olmadan 3 hafta once birakmistim dun canim cok skkndi diye ictim bi iki tane
O nerden çıkmış yineee :/