Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O daha yeni degil mi jenerasyon olarak?
60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl ya
fılmlerını mı hatırlamadınız acaba kerem alısıkla dızılerı falan :)
80 yılından berı ekranda kadın halbukı :)

Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse

Kemal Sunalın Perihan Savaşla bir filmi var köy ağası olduğu .. cin çık cin çık cin çık sahnesi var hatta
Neyse yorumlarda Perihan Hanımın ayı sevdiği o zamandan belliymiş yazmışlar gülmekten öldümmmmmmmmm

60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl ya
fılmlerını mı hatırlamadınız acaba kerem alısıkla dızılerı falan :)
80 yılından berı ekranda kadın halbukı :)
Tamam sindi baktim da hatirladim, kadin hala cok genc gorunuyor benim gozume de o yuzden onu da en son muhurlu guller de gormustum.

Bir de Hülya Avşara çok benzeyen bir oyuncu vardı ama o sonra ortalıklardan kayboldu.

Perihan savas diyince aklina taze fasulye gelen bir ben miyim ya?

Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse
o zamanlar ask yasıyorlardı zaten
ibo bosuna hulya sarkısını yazmadı
o ıbrahım tatlısesde ne adam ya bırıyle evlıyken dıgerıyle otekıyle bırlıkteyken berıkıyle

ıbrahım tatlısesın hangı fılmıydı bır kadını denızde parcalıyordu ya
allah kahretmesın ya neler ızledık bız

Bir de Hülya Avşara çok benzeyen bir oyuncu vardı ama o sonra ortalıklardan kayboldu.

Benzer oluyor ama onun kadar güzeli çıkmıyor
Belkide sağlıksız besleniyoruz nedense yeşilçamdaki kadınlar gibi güzel olamıyoruz
Herşey hormonlu :/

Ben en son Azra Akin da kaldim ki kendisi gercekten guzel bir kadin.
kesınlıkle !
eskıden bır turkıye guzelı yarısmalarını bırde eurovision yarısmalarını tekmili bırden ızlerdık azra akın kıvanct tatlutug donemınden sonra ızleyen oldu mu ? haberım yok benım kımler cıktı ne oldu
tum ulke bılırdı dereceye gırenlerı hala gunumuzde ekranlarda basroldekılerın cogu o yarısmalardan cıkma erkan özerman ulkeye gercekten cok guzel ve yakısıklı kısıler tanıttı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…