Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle aslında.. Eskilerin o güzelliği yok, şimdi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi.

Emel Sayın ın o eski hallerini hatırlayın.. Ahh...
Itır Esen
Filiz Akın
Güzel kadınlar bunlar.
Başı da Gülşen çekiyor banane işte banane:halay:
Niye herkes yaşlanmayı dogal bir süreç olarak kabullenmiyor anlamıyorum 🤔 . Hani ne zamana kadar o surat çarsaf gibi gerilecek ? Dudaklar yanaklar şişecek vs

Hulya avsar tam bir dogu guzelidir, esmer ten mavi goz. Ortadogu da cok var bundan ☺️

size oyle gorunuyor olabilir ama mensei olarak da dogudan zaten. Bakin afgan, filistin, kurt kizlarina. Mavi goz esmer ten ve hatta sari sac oldukca var.

Aynen.
National geographicin fotoğrafladığı Afgan kızın gözleri, kaşları aynen Hilya Avşar'ınkiler.

Harika avci bence de cok standart mesela ☺️

beyaz tenli hafif balik etli bir Turk kadinini sarisin yap pekala benzeyebilir.

Gülşene benzeyen çok gördüm ama Harika avcı gibi güzelini hiç görmedim efsane bence
Biz türk kızları olarak saçlarımızı sarı yapınca
Bir tuhaf oluyo genelde :/

Beni de geçen öğrencilerim birine benzetti. Böyle bol makyajlı artık makyajdan yüz hatları tam seçilmeyen çok saçma bir dizide oynayan birisine. Ben de içimden kızdım ne alaka diye yalan yok:) o geldi aklıma yani ama dışa vurmadım tabii.

Arkadaşlar Türkan şorayın güzelliğini tartışmak komik bence
Kadın dünya çapında Yeşilçamın sultanı
Aşırı güzel
Ben hayatımda öyle güzelini görmedim keşke benzesek
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Avrupa i güzellik derseniz Hülya avşar Emel sayın derim
abartmayın ıstersenız :KK70:
tabıkı guzelde daha guzellerı de var yanı oyle ayılıp bayılacak kadar degıl
bence tam aksıne turkan soraydan turkıyede cok var tam tıpık turk kızı

Gencliginde de beyaz degil bugday tenlidir. Sadece o yillarda pudra surmek modaydi bu sebeple beyaz sanmis olabilirsiniz ☺️

Hülya Avşarı insan olarak pek sevmem ben de ama gençken çok güzelmiş bence. Türkiye güzeli seçildiği yılda diğer kızların hepsi birbirine benziyor ama kendisinin güzelliği çok orjinal ve farklı durmuş yarışmadan bence haketmiş.

Turkan soray estetikli güzel. Ki ben güzel bulmuyorum. Gülşen bubikoglu dogal güzel. Baya güzel 😀
Arkadaşına göre oyle olmasa bile sacma bi alınganlık

Bende gülşeni pek beğeneniyorum yüzü çok kemikli :/

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Biz de en yakin arkadaşlarimla 12 yasindayken boyle kavgalar ediyorduk. Ben Cemreyim, ben yaseminim, hayir sen gülçin ol, sen eren ol gibi. Gülçin olmayi kimse istemiyordu.🤪😅

banu alkan genclıgınde cok guzeldı ya... o murat denen herıf yıprattı kadını bıtırdı esasında uzuuun süren askı vefat edınce çöktu kadın uzuntusunden
banudan sonra hulya cıktı zaten neydı o fılmler tovbe yarabbım :KK70: sımdı yayınlansa kanal kapatılır :KK70:
kaybolan genclık temalar tayt ustune mayolar tozluklar falan :KK70:
Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım 🤣
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse 🤔

Hülya Avşarı insan olarak pek sevmem ben de ama gençken çok güzelmiş bence. Türkiye güzeli seçildiği yılda diğer kızların hepsi birbirine benziyor ama kendisinin güzelliği çok orjinal ve farklı durmuş yarışmadan bence haketmiş.
Ben de ayni fikirdeyim ki hala Hulya Avsar in yuz hatlarini cok begenirim.

abartmayın ıstersenız :KK70:
tabıkı guzelde daha guzellerı de var yanı oyle ayılıp bayılacak kadar degıl
bence tam aksıne turkan soraydan turkıyede cok var tam tıpık turk kızı

Ben katılıyorum, Türkan Şoray ortalama Türk kadınına hem yüz hem beden olarak gayet benziyor belki bu yüzden insanlar çok beğeniyor. Ama sokakta Gülşen Bubikoğluna benzeyen kimseyi görmedim daha :KK51:

Şimdiki güzellik kraliçeleri nasıl :/
Eski kadınlar çok güzel miş cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X