Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika avci dogal sarisin degil ki
60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl yaO daha yeni degil mi jenerasyon olarak?
Ben en son Azra Akin da kaldim ki kendisi gercekten guzel bir kadin.Şimdiki güzellik kraliçeleri nasıl :/
Eski kadınlar çok güzel miş cidden
Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse
Yüzü çok kemikli ya ondan beğenmiyorGülşen Bubikoğlu travestiye benziyorsa biz neye benziyoz acaba ??
Evet Azra akından sonra boş :/ neye göre seçiyorlar ben anlamadım ciddenBen en son Azra Akin da kaldim ki kendisi gercekten guzel bir kadin.
Tamam sindi baktim da hatirladim, kadin hala cok genc gorunuyor benim gozume de o yuzden onu da en son muhurlu guller de gormustum.60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl ya
fılmlerını mı hatırlamadınız acaba kerem alısıkla dızılerı falan :)
80 yılından berı ekranda kadın halbukı :)
Perihan savas diyince aklina taze fasulye gelen bir ben miyim ya?Kemal Sunalın Perihan Savaşla bir filmi var köy ağası olduğu .. cin çık cin çık cin çık sahnesi var hatta
Neyse yorumlarda Perihan Hanımın ayı sevdiği o zamandan belliymiş yazmışlar gülmekten öldümmmmmmmmm
o zamanlar ask yasıyorlardı zatenHele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse
ayy demeeee benımde ılk aklıma o gelıyor bırde sezercıkPerihan savas diyince aklina taze fasulye gelen bir ben miyim ya?
Bir de Hülya Avşara çok benzeyen bir oyuncu vardı ama o sonra ortalıklardan kayboldu.
Ne alaka ?ayy demeeee benımde ılk aklıma o gelıyor bırde sezercık
Gülşen Türkan’dan daha güzel bence.
kesınlıkle !Ben en son Azra Akin da kaldim ki kendisi gercekten guzel bir kadin.