Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O daha yeni degil mi jenerasyon olarak? 🙈
60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl ya
fılmlerını mı hatırlamadınız acaba kerem alısıkla dızılerı falan :)
80 yılından berı ekranda kadın halbukı :)

Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım 🤣
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse 🤔

Kemal Sunalın Perihan Savaşla bir filmi var köy ağası olduğu .. cin çık cin çık cin çık sahnesi var hatta :halay:
Neyse yorumlarda Perihan Hanımın ayı sevdiği o zamandan belliymiş yazmışlar gülmekten öldümmmmmmmmm

60 yasında kadın aslında yenı jenerasyondan degıl ya
fılmlerını mı hatırlamadınız acaba kerem alısıkla dızılerı falan :)
80 yılından berı ekranda kadın halbukı :)
Tamam sindi baktim da hatirladim, kadin hala cok genc gorunuyor benim gozume de o yuzden 😂 onu da en son muhurlu guller de gormustum.

Bir de Hülya Avşara çok benzeyen bir oyuncu vardı ama o sonra ortalıklardan kayboldu.

Kemal Sunalın Perihan Savaşla bir filmi var köy ağası olduğu .. cin çık cin çık cin çık sahnesi var hatta :halay:
Neyse yorumlarda Perihan Hanımın ayı sevdiği o zamandan belliymiş yazmışlar gülmekten öldümmmmmmmmm
Perihan savas diyince aklina taze fasulye gelen bir ben miyim ya?

Hele o ibo ile öpüşme sahnesi Allahım.. ibo optumu huppp diye içine mi çekti anlamadım 🤣
Emukledi gibi geldi gerçi bana da neyse 🤔
o zamanlar ask yasıyorlardı zaten
ibo bosuna hulya sarkısını yazmadı
o ıbrahım tatlısesde ne adam ya bırıyle evlıyken dıgerıyle otekıyle bırlıkteyken berıkıyle

ıbrahım tatlısesın hangı fılmıydı bır kadını denızde parcalıyordu ya :KK70:
allah kahretmesın ya :KK70: neler ızledık bız

Bir de Hülya Avşara çok benzeyen bir oyuncu vardı ama o sonra ortalıklardan kayboldu.

Benzer oluyor ama onun kadar güzeli çıkmıyor
Belkide sağlıksız besleniyoruz nedense yeşilçamdaki kadınlar gibi güzel olamıyoruz
Herşey hormonlu :/

Ben en son Azra Akin da kaldim ki kendisi gercekten guzel bir kadin.
kesınlıkle !
eskıden bır turkıye guzelı yarısmalarını bırde eurovision yarısmalarını tekmili bırden ızlerdık azra akın kıvanct tatlutug donemınden sonra ızleyen oldu mu ? haberım yok benım kımler cıktı ne oldu
tum ulke bılırdı dereceye gırenlerı hala gunumuzde ekranlarda basroldekılerın cogu o yarısmalardan cıkma erkan özerman ulkeye gercekten cok guzel ve yakısıklı kısıler tanıttı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X