- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
ya okulda ogretmenlık yaparken bır sahnesı vardı fılmdeNe alaka ?
onunla dırekt baglantılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya okulda ogretmenlık yaparken bır sahnesı vardı fılmdeNe alaka ?
Ben de bilmiyorum, cahilligime verin ama ben son 5 yilda ozellikle cikan muzik dizi sanatci ve guzellik yarismasi birincilerini bilmiyorum.kesınlıkle !
eskıden bır turkıye guzelı yarısmalarını bırde eurovision yarısmalarını tekmili bırden ızlerdık azra akın kıvanct tatlutug donemınden sonra ızleyen oldu mu ? haberım yok benım kımler cıktı ne oldu
tum ulke bılırdı dereceye gırenlerı hala gunumuzde ekranlarda basroldekılerın cogu o yarısmalardan cıkma erkan özerman ulkeye gercekten cok guzel ve yakısıklı kısıler tanıttı
Tek eksiğimiz bu olsun boşver.Benzer oluyor ama onun kadar güzeli çıkmıyor
Belkide sağlıksız besleniyoruz nedense yeşilçamdaki kadınlar gibi güzel olamıyoruz
Herşey hormonlu :/
Biraz restore edilmiş sultan amaGöz var nizam var yapmayın ya
Yeşilçamın sultanı ünvanını Türkan şoraya vermişler
Gülşende hanımefendiği var ama
Ne alaka ?
Gulsen Bubikoglu Turker inanoglu sayesinde bir kac filmde kendini gosterdi ve sonra bu meslegi birakti. Cok fazla filmi yok. Ama bence suraya anker koysaniz Gulsen daha yuksek cikar guzellik de.Göz var nizam var yapmayın ya
Ben 90 liyimPerihan Savaş - Fasulye Yeme Sahnesi (Bitirimler Sınıfı)
Unutulmaz Perihan Savaş Güzelliği Filmin En Alıcı Sahnesiwww.izlesene.com
80 dogumluların suan gozu yaslı
Biraz restore edilmiş sultan ama
Ya evet evet hatırladım şimdi , izlemiştim bu filmi. Hatta canım zeytin yağlı fasulye cekmişti izlerkenPerihan Savaş - Fasulye Yeme Sahnesi (Bitirimler Sınıfı)
Unutulmaz Perihan Savaş Güzelliği Filmin En Alıcı Sahnesiwww.izlesene.com
80 dogumluların suan gozu yaslı
Eki Görüntüle 2732633Göz var nizam var yapmayın ya
Niyeki ?Arkadaşlar Kıvanç mı yakışıklı yoksa
Benim burnumu restore etseler kesin robotlara benzerim
hay allah ben ılk okuldaydım bu fılm vardı ya 86 dogumluyumBen 90 liyim
Türkan Şoray estetikli. Kaldıki öyle olmasa bile ben oyumu Gülşen Bubikoğlu’ndan yana kullanıyorum.Göz var nizam var yapmayın ya
Ben de beğenmem.Türkan Şoray'ı güzel bulmayan bir ben miyim acaba
Karizma da yok.
Cocukken en sevdigim seydi biliyor musun? Aksamlari oynayan turk filmleri tv de. Her hafta hababam, kemal sunal... bence biz bu ulke de son adalet duygusuna sahip nesiliz bu yuzdenhay allah ben ılk okuldaydım bu fılm vardı ya 86 dogumluyum
Bence Gulşen gayet guzel bir kadın,gurur duysun bence:)Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Gulsen Bubikoglu Turker inanoglu sayesinde bir kac filmde kendini gosterdi ve sonra bu meslegi birakti. Cok fazla filmi yok. Ama bence suraya anker koysaniz Gulsen daha yuksek cikar guzellik de.
Ben de beğenmem.