- Konu Sahibi moonserose
-
teşekkür ederim arkadaşlar ,valla ben bu ablalarımı çok sevdim bırakmaya niyetim yok zaten kaydirigubbakcemile3
canim rabbim dostugunuzu ömür boyu sürdürsün insallah
mutlulugunuz arkadasliginiz daim olsun sizleri gördügüme cok memnun oldumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gülnurum,,moonroseo,gülçinim,
sizleri gördüğüme çok sevindim,,
canlarım,arkadaşlığınız daim olsun
izmirden selam sevgiler,,
az olsun candan olsun misali
az ama öz bir bulusma olmus
hepinizde cok sekersiniz masallah
umarim dostlugunuz
sohpetiniz
muhabbetiniz dayim olur
imrendim yine herzamanki gibi
opuyorumnanaktandevamlari gelir insallahopuyorumnanaktan
canım benim ben de sizleri çok sevdimopuyorumnanaktan
kız resimleri koyucan hiç aklıma gelmedi bilseydim gece girerkimdelikafadulden
pardon giremezdim yaprak dökümünü seyrederken sızmışım gülseren abla ahtın tutu beni
kız flimi izleyemedim yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar çok güzel bir gündü enkısa zaman da tekrarını isterim:jeyyar::jeyyar:
ayşegül bu sefer açık alan olsun hayatım gülseren ablanın sigara krizine girdiğini
unutma:roflol::roflol::roflol: ayyyy benim kızım da çok tatlı çıkmış teyzeleri yerim onu
bennnnnnnŞenizŞeniz
vahhvahh tühhtühhh demek yaprağını dökemedin ayy nekadar üzüldüm ben şimdi kaydirigubbakcemile3 :dance: sositososito
ablacığım benimde aklımda yokdu ama kardeşimden fırsat bulup nete girince neden bu güzel akşamamızı diğer dostlarımızla paylaşmayalım dedim kendi kendime iyi yapmışım değil mi kaydirigubbakcemile5 yaaa hiç akıl edip daha çok resim çekmedik,tabii gülseren ablamın tüttürmesi,seninde yaprak dökmen gerekliydi :roflol:
annniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
annemi buraya üye yaptım benden önce bütün buluşmalara gitti maşşalahh
hepiniz çok güzel çıkmışsınız biraz mahmurluk var ama olcak okadar da dimii
eğlenmenize sevindim bidahakine bende gelirim inşallahh
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
BU gaci sizi kiskandi haberiniz olsun ...inaninki harikasiniz kiskanclik saka dabiki ben mutlu oluyorum böyle güzel dostluklar gördükce ...Daim olsun güzeller harika cikmissiniz gülnurummm canimsin seni cok öpüyorumm...umarim bir gün bir yerlerde bizde bulusuruz insallahhhhhhha.s.
afiyet olsun kızlar, allah kabul etsin :) ne iyi yapmışsınız valla ohh sefanız olsun muhabbetiniz daim olsun...öpüldünüz
Dostlugunuz daim olsun
küçük ama güzel bi buluşma sizleri gördüğüme sevindim
hayırlı günler cumanız mubarek olsunn:)
çok tatlı görünüyosunuz zemuszemus
dostluğunuz daim olur inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?