• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gulcenilksemsd_55,gülnur ve moonserose0 in sürpriz iftar yemeği...!

20.11.2006-16.11.29.906~nazar&
harikasınız.
izmirden kucak dolusu sevgilerimizi iletirim.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim arkadaşlar ,valla ben bu ablalarımı çok sevdim bırakmaya niyetim yok zaten kaydirigubbakcemile3

canım benim ben de sizleri çok sevdimopuyorumnanaktan

kız resimleri koyucan hiç aklıma gelmedi bilseydim gece girerkimdelikafadulden

pardon giremezdim yaprak dökümünü seyrederken sızmışım gülseren abla ahtın tutu beni

kız flimi izleyemedim yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar çok güzel bir gündü enkısa zaman da tekrarını isterim:jeyyar::jeyyar:

ayşegül bu sefer açık alan olsun hayatım gülseren ablanın sigara krizine girdiğini

unutma:roflol::roflol::roflol: ayyyy benim kızım da çok tatlı çıkmış teyzeleri yerim onu

bennnnnnnŞenizŞeniz

canim rabbim dostugunuzu ömür boyu sürdürsün insallah
mutlulugunuz arkadasliginiz daim olsun sizleri gördügüme cok memnun oldumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gurbet kuşummm türkiyeden kucak dolusu sevgilera.s.

güzel dileklerin için çok sağol Şeniz

gülnurum,,moonroseo,gülçinim,
sizleri gördüğüme çok sevindim,,
canlarım,arkadaşlığınız daim olsun
izmirden selam sevgiler,,

canım ablacığım bende güzel yorumunu

ve iyi dileklerini görünce çok sevindimkaydirigubbakcemile5

samsundan da sana kucak dolusu sevgiler ablam benimmmmŞenizŞenizŞeniz

:nazar::nazar::nazar:
az olsun candan olsun misali
az ama öz bir bulusma olmus
hepinizde cok sekersiniz masallah
umarim dostlugunuz
sohpetiniz
muhabbetiniz dayim olur
imrendim yine herzamanki gibi
:nazar::nazar::nazar:
opuyorumnanaktandevamlari gelir insallahopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederiz bu güzel yorumun için:1hug:

evet az ve öz oldu aniden olduğu için diğer arkadaşlara haber veremedik :bbo:

bu sefer böyle oldu ama mükemmel bir geceydi:dance::dance::dance::dance::dance:

canım benim ben de sizleri çok sevdimopuyorumnanaktan

kız resimleri koyucan hiç aklıma gelmedi bilseydim gece girerkimdelikafadulden

pardon giremezdim yaprak dökümünü seyrederken sızmışım gülseren abla ahtın tutu beni

kız flimi izleyemedim yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar çok güzel bir gündü enkısa zaman da tekrarını isterim:jeyyar::jeyyar:

ayşegül bu sefer açık alan olsun hayatım gülseren ablanın sigara krizine girdiğini

unutma:roflol::roflol::roflol: ayyyy benim kızım da çok tatlı çıkmış teyzeleri yerim onu

bennnnnnnŞenizŞeniz

vahhvahh tühhtühhh demek yaprağını dökemedin ayy nekadar üzüldüm ben şimdi kaydirigubbakcemile3 :dance: sositososito

ablacığım benimde aklımda yokdu ama kardeşimden fırsat bulup nete girince neden bu güzel akşamamızı diğer dostlarımızla paylaşmayalım dedim kendi kendime iyi yapmışım değil mi kaydirigubbakcemile5 yaaa hiç akıl edip daha çok resim çekmedik,tabii gülseren ablamın tüttürmesi,seninde yaprak dökmen gerekliydi :roflol:

vahhvahh tühhtühhh demek yaprağını dökemedin ayy nekadar üzüldüm ben şimdi kaydirigubbakcemile3 :dance: sositososito

ablacığım benimde aklımda yokdu ama kardeşimden fırsat bulup nete girince neden bu güzel akşamamızı diğer dostlarımızla paylaşmayalım dedim kendi kendime iyi yapmışım değil mi kaydirigubbakcemile5 yaaa hiç akıl edip daha çok resim çekmedik,tabii gülseren ablamın tüttürmesi,seninde yaprak dökmen gerekliydi :roflol:

canım benim iyi ki koydun resimleri ellerine sağlık tabii ki bu güzel tabloyu

arkadaşlığımızı ve dostluğumuzu tüm KK daki arkadaşlar görsün iyi düşünmüşsün

hayatım evet aslında yemekten sonra çay bahçesine gitmiştik oralarda da çekine bilirdik

olsun birdahakine Şeniz hayatım karnımız doğunca herşeyi unutmuşuz ne

yapalım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

annniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
annemi buraya üye yaptım benden önce bütün buluşmalara gitti maşşalahh

hepiniz çok güzel çıkmışsınız biraz mahmurluk var ama olcak okadar da dimii

eğlenmenize sevindim bidahakine bende gelirim inşallahh

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

canım benim yaptığımız buluşmalara kızlarıda getir diyorum ama bilemiyorum haber

sana ulaşıyormua.shatta geçenlerde iftardan sonra bana oturmaya geldiler sedayla

ayşegül annesiyle geldi bende annemi ve kız kardeşimi çağırdım vallahi sohbet muhabbet

o biçimdi biz dostluğumuzdan ve arkadaşlığımızdan o kadar memnun kaldık ki halkaya

anneleride ekledik çok şeyler kaçırıyorsun çoooook:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

BU gaci sizi kiskandi haberiniz olsun ...inaninki harikasiniz kiskanclik saka dabiki ben mutlu oluyorum böyle güzel dostluklar gördükce ...Daim olsun güzeller harika cikmissiniz gülnurummm canimsin seni cok öpüyorumm...umarim bir gün bir yerlerde bizde bulusuruz insallahhhhhhha.s.

BU gaci sizi kiskandi haberiniz olsun ...inaninki harikasiniz kiskanclik saka dabiki ben mutlu oluyorum böyle güzel dostluklar gördükce ...Daim olsun güzeller harika cikmissiniz gülnurummm canimsin seni cok öpüyorumm...umarim bir gün bir yerlerde bizde bulusuruz insallahhhhhhha.s.

asıl sen benim canımsın yaaaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım

inşallah birgün bir yerlerde buluşuruz.bellimi olur yazın izmire gelirsem belki orada

buluşuruz neden olmasınopuyorumnanaktan

afiyet olsun kızlar, allah kabul etsin :) ne iyi yapmışsınız valla ohh sefanız olsun muhabbetiniz daim olsun...öpüldünüz

küçük ama güzel bi buluşma sizleri gördüğüme sevindim
hayırlı günler cumanız mubarek olsunn:)

önceki buluşmamızda kabile gibiydik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu sefer ani olduğu için mini buluşma oldu

güzel yorumun için teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan

sana da hayırlı günler cumanız mübarek olsun :Saruboceq:

selam kımse yokmu cok guzel bır buluşma olmuşda ne oldu bu mıllte ya yaz tatılı dedık gectı bayram dedık gectı hadın ya yıne ne zaman buluşacaz delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Back