• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülben ergen ve çocukları =)

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
Gülben ergen ve çocukları ares,güney,atlas.çok şirinler :55::55:

$nd7w.jpg

$fft2mm118642.jpg

bence turk toplumu cok affedici bir toplum.
Gulben ergen gibi unlululerin gecmislerine bakarsaniz bazi donemlerde cok kotu dedikodulari ve videolari cikmis simdide "anne ve hanim kadin" imaji fotolariyla surekli medyaya cikiyorlar. (sirf gulben degil daha bircogu var boyle sayilabilicek) sonra yuvalari yikiliyor esine ve esinin o diger sevgilisine cok kiziyoruz, ama aslinda gecmisde bunlarda az evlilik yikmamis ama simdi anneyim hanimim boyle seylerle alakam yok. burda tek birsey dogru, bu cocuklar cok tatli ve cok masumlar, onlari dramanizin icine atmanizi hakketmiyorlar. Insallah ruhsal ve fiziksel huzur icinde buyur bu yavrucuklar. her cocuk bunu hakkediyor, unlu cocugu olsun olmasin.

insanlar hata yapar.olmamalı evet ama olmuş... bence deşmemek lazım.pişman olup dönüş yapmış olabilirler çünkü.

herkes hata yapabilir arkadaslar gecmis te hos olmayan seyler yasadi diye mutlu olmadigi bir evliligi sürdürmek zorunda degil bence
cocuklar cok tatli cok sekeerlerrr allah bagislasinnn
gülbende cok tatli bir anne...

Normalde ünlülere başkası olsa asla göstermeyeceği müsamahayı gösteriyor bizin toplumumuz. Mahallenizdeki bi kız mafya babanının birinin (hatta birden fazlasının) kapatması olsa, kasetleri çıksa ne düşürnürdünüz? Mahalleli linç ederdi onu, ama ünlü olunca hiç de öyle olmuyor işte, affedici değil iki yüzlü bence toplumumuz. Transeksüelleri, eşcinselleri normalde kesip ünlüyse bağrımıza basmak gibi birşey.
Gülben Ergen'i hep çok yapay buldum sevemedim bi türlü, ama tabi ki çocukları çok şeker maşallah.
Anne olmak her kadının hakkı mutlu bir evlilik de. Ünlülerimizin geçmişte pek masum hayatlar yaşamayıp çocuk doğurunca neredeyse kendilerini melek diye kabul ettirmeye çalışmalarına, diğer arkadaşlarını eleştirmelerine genelde sinir olurum. Gülben Ergen'in de biraz öyle olduğunu düşünüyorum. Ama Gülben Ergen'in takdir ettiğim yönü evliliğindeki sorunlarla ilgili o kanal senin bu magazin bülteni benim gezip göz yaşları içinde açıklamalar filan yapmaması. Ben çok takip etmem ama gazete okuyoruz olsaydı röportajı filan hemen ilk sayfaya koyarlardı herhalde.

insanlar aynı hataları yapmaya devam edip "o yolun yolcusu" olmaya devam ettikleri zaman bence işte o zaman o insana karşı yapacak bişey de yok kimse o insanı sevmez,istemez zaten... sanatçı olarak da kabul etmez

etmiyoruz da zaten.bunu biçok örnekleri var

ama yanlışlardan dönüp,kendine çeki düzen veren insanlar bence erdem sahibidirler.geçmişte olan hatalar için tövbe dersin dönersin.küçük ya da büyük olsn bu hatalar..

allah affettikten sonra zaten kimseye laf düşmez de.. ben de yargılamam kimseyi sen niye böyle yaptın diye;ama devam ediyosa bu tutumunda ısrar ediyosa o zaman o insanı kimse sevmez,saymaz zaten...

Back