Normalde ünlülere başkası olsa asla göstermeyeceği müsamahayı gösteriyor bizin toplumumuz. Mahallenizdeki bi kız mafya babanının birinin (hatta birden fazlasının) kapatması olsa, kasetleri çıksa ne düşürnürdünüz? Mahalleli linç ederdi onu, ama ünlü olunca hiç de öyle olmuyor işte, affedici değil iki yüzlü bence toplumumuz. Transeksüelleri, eşcinselleri normalde kesip ünlüyse bağrımıza basmak gibi birşey.
Gülben Ergen'i hep çok yapay buldum sevemedim bi türlü, ama tabi ki çocukları çok şeker maşallah.
Anne olmak her kadının hakkı mutlu bir evlilik de. Ünlülerimizin geçmişte pek masum hayatlar yaşamayıp çocuk doğurunca neredeyse kendilerini melek diye kabul ettirmeye çalışmalarına, diğer arkadaşlarını eleştirmelerine genelde sinir olurum. Gülben Ergen'in de biraz öyle olduğunu düşünüyorum. Ama Gülben Ergen'in takdir ettiğim yönü evliliğindeki sorunlarla ilgili o kanal senin bu magazin bülteni benim gezip göz yaşları içinde açıklamalar filan yapmaması. Ben çok takip etmem ama gazete okuyoruz olsaydı röportajı filan hemen ilk sayfaya koyarlardı herhalde.