- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
ZnxnxnnxjxkmxPandik atmayı seviyorum ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ZnxnxnnxjxkmxPandik atmayı seviyorum ben de.
İnsan kocasına sapık olmicakta kime olcakBanyoda eşimi basmayı da severim sapık miyim ulan ben
He valla tepe tepe kullancaz hakkimiz buİnsan kocasına sapık olmicakta kime olcak
Bu kadar miiiiiŞaplak atmak
Oraları garıştırman, çok gurcalaman guzum. Memesini sıkmak, enseye kafaya popoya şaplak atmak, public alanda rahatsızlık vermek en sevdiğim şeyler.Bu kadar miiiii
Aha woman da bendenBenim yok galiba, yaptigim en anormal seyi bile soyleyebilirim rahatlikla
Kendi kendime konuşmakKızlar var mı sizinde guilty pleasurenız? Mesela ben kore dizilerini izlediğimi kimseye söylemem (suan söylemis bulundum) gizliden gizliye izlerim abshsjsjd bunun gibi şeyler…
Bunlar olmuyormuş bacımKendi kendime konuşmak
Size ne Lazım askolarBunlar olmuyormuş bacım
Akşamdan beri düşünüyorum ben de. Bazı insanların yok işte yoğğkBenim yok galiba, yaptigim en anormal seyi bile soyleyebilirim rahatlikla
Yani her yerde herkesle her seyi konusmam ama bir sekilde soylemem gerekiyorsa bu da disardan nasil gorunur insanlar ne dusunur umrumda olmazAha woman da benden
Kizim mesela sen bana donumun rengini sorsan soylerim, oyle bir rahatimdir aksjakjzksAkşamdan beri düşünüyorum ben de. Bazı insanların yok işte yoğğk
Oo kraliçe teşrif etmiş, hadi jadi vardır söyle aramizda kalcak sözBenim yok galiba, yaptigim en anormal seyi bile soyleyebilirim rahatlikla
Aynen öyle. Tam olarak buYani her yerde herkesle her seyi konusmam ama bir sekilde soylemem gerekiyorsa bu da disardan nasil gorunur insanlar ne dusunur umrumda olmaz
Yok yahu ama mutlu olacaksan 2 dakikada bi sey uydurabilirim hemenOo kraliçe teşrif etmiş, hadi jadi vardır söyle aramizda kalcak söz
Valla oyle, duz insanim benAynen öyle. Tam olarak bu
Benim de kobra murat ve cankan hayranlığı fena yani söylenmemesi lazım ama burda pp yaptım ya bunu ben.Kizim mesela sen bana donumun rengini sorsan soylerim, oyle bir rahatimdir aksjakjzks
Ohoo ben parmakliyom bile, merdivenden çıkarken hiç önüme geçmiyor o yüzden jdgdjdhŞaplak atmak