- 30 Mart 2009
- 13.983
- 62.763
Ben de don giymiyorum mesela, sor diye bekledim sormadin ajzhajhsksjBenim de kobra murat ve cankan hayranlığı fena yani söylenmemesi lazım ama burda pp yaptım ya bunu ben.
Saka saka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de don giymiyorum mesela, sor diye bekledim sormadin ajzhajhsksjBenim de kobra murat ve cankan hayranlığı fena yani söylenmemesi lazım ama burda pp yaptım ya bunu ben.
Don giydiğini biliyorum bunu konuşmuşuk asdfasdffBen de don giymiyorum mesela, sor diye bekledim sormadin ajzhajhsksj
Saka saka
Bakin iste guilty hicbir pleasure’im yok benimDon giydiğini biliyorum bunu konuşmuşuk asdfasdff
Bizde bi şey yok ya olan sapyoseksuel a oldu. Ağzı da durmuyo ha bire yumurtluyo bi şeyBakin iste guilty hicbir pleasure’im yok benim
Dur bi yukari dogru okuyim bi laylomda neler var ahsjajsjksjaBizde bi şey yok ya olan sapyoseksuel a oldu. Ağzı da durmuyo ha bire yumurtluyo bi şey
Bizde bi şey yok ya olan sapyoseksuel a oldu. Ağzı da durmuyo ha bire yumurtluyo bi şey
Emaaaan laylomu taniyan herkesin ongorebilecegi seyler bunlar, guilty degil hic deDur bi yukari dogru okuyim bi laylomda neler var ahsjajsjksja
Tanımayanlara da buyrun demiş guiltyleriniEmaaaan laylomu taniyan herkesin ongorebilecegi seyler bunlar, guilty degil hic de
Çocuklar büyümeden ben de çok yapardım şimdi dalidassagi sarmaliyom elmecburÇırılçıplak yatmayı çok seviyorum. Anadan üryan beyle, giyinmeyi sevmiyorum.
Ay hic rahat edemem ben ama özendiğim bir seyÇırılçıplak yatmayı çok seviyorum. Anadan üryan beyle, giyinmeyi sevmiyorum.
Ellerde ne pleasurelar var utan utanAy hic rahat edemem ben ama özendiğim bir sey
Snjskkxd ya ama şöyle bir sey var 99 depremin de annem her zaman giyinip yatarmıs o gece sıcakmıs hava atletle yatmıs sonra deprem olmus evden cıkamamıs hemen giyinik olmadığı için aklıma bu geliyo hep rahatlık dısındaEllerde ne pleasurelar var utan utan
Merak ettim diziyi bakayım biSelling sunset dizisini izliyorum hatta gün sayıyorum yeni sezon için. Ordaki herkese ara sıra Instagramdan da bakıyorum. ( Aşırı lüks, abartı, botoks, yapaylık kaos içeren bir dizi. Alakam yoktur böyle şeylerle ama niye bilmiyorum seviyorum işte.)
Beni tanıyan kim görse şoka girer. Dalga geçmek için de değil hoşuma gidiyor nedense.Merak ettim diziyi bakayım bi
Kız allah senisalata tabağını yalıyorum dışarıdayken salatayı sıyıramadığım için içim gidiyor
Müko yapıyorsun foti işini amaBen rahatım. Millet gözünü belertse de açık açık söylerim. Cankan ve Ajdar'dan şarkılar sa dinlerim eğlenmek için
Gerçek dünya da ise girdiğim forum ve sözlükleri asla söyleyemem. Benim için gp Yemek yarışmasında da o yüzden zorlanıyorum