- 12 Ocak 2021
- 4.393
- 17.890
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence olmaz burnumu karıştırmayı seviyorum desen olurdu ama.Günaydınnnnlar efem düşündüm taşındım buldum ama cok olmasa oluyor bemce
Sarı erkekleri hiç beğenmesemde hayatıma giren bütün erkekler sarı veya sarımsıydı olur mu hocaaam
Ama kocamda sarı bak vaoooovv ooooBence olmaz burnumu karıştırmayı seviyorum desen olurdu ama.
OoolllmazzzzGünaydınnnnlar efem düşündüm taşındım buldum ama cok olmasa oluyor bemce
Sarı erkekleri hiç beğenmesemde hayatıma giren bütün erkekler sarı veya sarımsıydı olur mu hocaaam
ammmaaaaaannnnn üfffOoolllmazzzz
Ben ikizler burcu erkeği ile asla evlenmem dedim, evlendim bacım. Olsa ben de onu yazacaktım yazmadimAma kocamda sarı bak vaoooovv oooo
He bu oluyor yani öyle miii BllossomHafta sonları yalnız bir akşam ayarlayıp 3 kişilik yemek yiyip Avrupa Yakası izlemek
Nasıl olması gerektiğini anladım ama bulamıyorum sinir oldumBen ikizler burcu erkeği ile asla evlenmem dedim, evlendim bacım. Olsa ben de onu yazacaktım yazmadim
Bizi beğenmediler bacım köylüyük diye asmdmdmfmfAslında Oydar 'ın söylediği çorap çıkarmak gayet Guilty pleasure neden kabul edilmemiş anlamadım Benimkiler:
*Kısmetse olur, Gelin Evi, İşte benim stilim tarzı reality şovları izlemek, yorumlarda tartışmak
*95 bin kere izlediğim Yaprak Dökümü, Aşkı Memnu, Asmalı Konak gibi dizileri baştan izlemek
*Instagram' daki bazı magazin sayfalarını hunharca takip etmek
*Google'dan hiç gitmediğim, gitmeyeceğim rastgele mekanlara yapılan kötü yorumları okumak
*Bazen temizlik yaparken İbrahim Tatlıses , Antebin Kalesi ve çeşitli cringe şarkıları son ses açmak
*Almayacağım, tarzım olmayan kıyafetleri denemek veya bebek ürünleri reyonlarını gezmek :)
*Bol dramlı, ilkokulda okunan, 40 sayfalık Kemalettin Tuğcu romanları okumak gibi gibi...
Yani eğer kimse demeyip saklıyorsa sayılır öyle düsündüm benHe bu oluyor yani öyle miii Bllossom
Benim spotify karnemAşkım yapmaktan zevk aldığım ama egona sana ters olan seyler ama içten içe hosuna giden bir sey
Arabesk bir ruh yatıyor içindeBenim spotify karnemEki Görüntüle 3349156
O ponçik, neşeli tipimin altında ciddi bir arabesk sevdalısı yatıyor:))Arabesk bir ruh yatıyor içinde
Yalnız cok güzel bayıldımO ponçik, neşeli tipimin altında ciddi bir arabesk sevdalısı yatıyor:))
Sevgilimi de kendime benzettim, uzak diyarlardan birinin köyünde bir adamın duvarında şu pano asılı Eki Görüntüle 3349158
Bu güzel bir sey amaManga okumak
Esim alisamadi hala ergenlikden kalma. Neyse ki anime izlemeyi biraktim k drama ve manga yi birakamam ama.Bu güzel bir sey ama
Animeyi ben de izlerdim keske o zamanlara dönesem k dramadan koparmıyorum ben deEsim alisamadi hala ergenlikden kalma. Neyse ki anime izlemeyi biraktim k drama ve manga yi birakamam ama.