Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ajsjjsjd oydar ğçin kirli çamaşırlarımı ortaya döktümArtık 81 milyon Wattpad okuduğunu biliyor.djdjdjdj
Oydardan bişii çıkmayacak gibiAjsjjsjd oydar ğçin kirli çamaşırlarımı ortaya döktüm
EvetOydardan bişii çıkmayacak gibi
Lan ne çıksın en son yer sofrasında yemek yediği ifşa ettim yeterince örseledinizOydardan bişii çıkmayacak gibi
Ben de bulamadım işte yok gibi geldiBu gece düşüneyim bulursam yarın yazcam aklıma gelmiyor ya kesin vardır
Bizde yer sofrasında yemek yiyoruz ama bu da guilty pleasure sayılmazLan ne çıksın en son yer sofrasında yemek yediği ifşa ettim yeterince örselediniz
Ya illa ki herkesin vardır dökülün be shsjjsjsjksBu gece düşüneyim bulursam yarın yazcam aklıma gelmiyor ya kesin vardır
Yok yok öyle bir sey değil ajsjsjkc yer sofrası candırBizde yer sofrasında yemek yiyoruz ama bu da guilty pleasure sayılmaz
Gerçi ben dinlediğim şarkilari da yemek topiğinde nakarat kısmını yazıyorumBen de bulamadım işte yok gibi geldi
Bişey yazsam öyle değil diye üstüme çullanıyorsunuz bizim gibi anadolu çocukları bilmez öyle şeyler askdkfkgkglYa illa ki herkesin vardır dökülün be shsjjsjsjks
Bak mesela suan semicenk dinliyorum ama normalde dinleğimi kimse bilmez snsjjsjs ya da musa çek git bebeğimGerçi ben dinlediğim şarkilari da yemek topiğinde nakarat kısmını yazıyorum
Benim de yok gizli bir fantezim
Şarjım bitiyor başucumda priz yokYa illa ki herkesin vardır dökülün be shsjjsjsjks
Tamam hadi saldım seniŞarjım bitiyor başucumda priz yok
O kimKonuyu görünce ayakkabı koklayan adam geldi aklıma
Semicenki instadan takip bile ediyorum oooo daha dün akşam kardeşime gözünü kulağını dört aç,Semicenk buralarda konser verirse gidelim diye tembihliyordum. Müzik evrenseldir ya ben kulağıma hoş gelen heer şeyi dinliyorum.Bak mesela suan semicenk dinliyorum ama normalde dinleğimi kimse bilmez snsjjsjs ya da musa çek git bebeğim
Aha bak bu olurKonuyu görünce ayakkabı koklayan adam geldi aklıma