Güçsüzüm ne yapıcam bilmiyorum

Ben alıngan bir insanım doğru ama insanlara karşı o kadar iyi niyetliyim ki bunu onlarda biliyor zaten.. Mesala diğer gelinin bir hatası olsa yüzüne vurmazlar ama beni hemen her konuda alıngan kıskanç ilan ederler benim herşeyi batar onlara hemen yüzlerini asarlar

Yaptıkları olay zoruma gidiyor üzülüyorum insanlar iyilik varken neden böyleler diye

Alıngan ve kıskanç olduğunuzu düşündükleri bir/iki olayla ilgili örnek verebilir misiniz?

Alıngan ve kıskanç olduğunuzu düşündükleri bir/iki olayla ilgili örnek verebilir misiniz?
Eşimi onlardan kıskanıyormuşum ki böyle bir eşy olması söz konusu dahi olamaz birde onlar biraz pat put insanlar herşeyi derler birbirine alınmazlar saçma konuşurlar ben pek sevmem öyle şeyleri şakadan anlarım ama onlar saçmalama boyutuna getiriyorlar

Eşimi onlardan kıskanıyormuşum ki böyle bir eşy olması söz konusu dahi olamaz

Eşinizi onlardan kıskandığınızı düşündüren olaylar ne mesela? Hangi konuda ne dediler de gösterdiğiniz tavra alınganlık olarak yorumladılar?

Ay ne bekliyordunuz.? Diğer gelin ile alt alta üst üste oturuyorlar, kaynananın her işine o gelin koşuyor. Tabi, onu kollayacak, mazur görecek. Şimdi takdir ettim işte o kaynanayı, biraz adil, vefalı kadınmış en azından.

Eşiniz çok akıllı bir adam ki
sizi aile apartmanına sokmamış
kendi ailesini tanıyor size ona göre telkin veriyor
eşinizin ailesi sizi kıskandırmaya çalışıyor
bence onlara kıskanmadığınızı gösterin
siz kötü değil iyi niyetlisiniz
bence doğum mevzusunu eşinize de danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…