Güçsüzüm. Düşündükçe güçsüzleşiyorum..

Komşunuzu tebrik ederim, azmini, savaşçı ruhunu ve istekli halini. Onun gibi olmam dileğiyle.

Benim şöyle bir öyküm var çocukluğumdan:
Anaokuluna gittiğim, okulla ilk tanıştığım yıl bir öğretmenim vardı, hiç bir öğretmenimin adını, yüzünü hatırlamam ama onu hiç unutmadım.

Bir gün bize kağıtlara bir şeyler çizmemizi söylemişti ve ben küçük bir köpek çizmeye çalışmıştım. Zil çalınca yarım kalmış öğretmen kağıtları toplamıştı. Diğer ders geldiğinde resimleri duvara yansıtarak sınıfa gösteriyor, yorum yağıyordu ve ben çok heycanlıydım, yarım kalmış olsa bile çok güzel çizdiğimi düşünüyordum. Sıra benim kağıdıma gelince öğretmen ne biçim bir şey bu, hiç olmuş mu demişti ve hemen çekip çıkarmıştı kağıdımı..

Şimdiler de düşünüyorum da sanırım benim komşunuzun aksine böyle bir başarısızlık hikayesiyle başlamış hayatım ve kötü öğretmen tecrübesi çalmış gibi tüm başarılarımı..

Yine de bu hikayede umudum olsun. Çok teşekkür ederim

Kuaförde makyöz olduğum için haftosunları yoğunluğundan yollamamıştı patronum.

Ve evet biraz üşengecim aslında zaten mezunuyetimden çok canımı sıkan bu üşengeçlik ve azimsizlik hali.

Aslında diploma bir örnekti. Benim genel olarak hayatım da çok isteyio başardığım pek bir şey yok sorun burda zaten..

İşimide aramızda kalsın kadınlarla uğraşmak zor geldiği için sevmiyorum

Belki haklısınız, gerçekten istesem denemekten korkmazdım yada korkularımla yüzleşirdim bilmiyorum.

Yazım tarzında mi titizliğim de çok kitap okumaktan geliyor sanırım.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Evlatların için bile örnek olmak için kendini geliştirmeli birşeyler katmalısın sadece istemen gerekiyor

Okuma yazma bilmeyen insanlar devlet dairesinde is göruyor .Siz sinava nasil girecegim diyirsunuz.Sorun gidin basvurun Allahaskina dilini bilmediginiz yabanci memlekette misiniz? Bence bi ucundan tutun aciktan liseyi hic olmazsa bitirin.Bi evlat iicn en onemlisi tuttigunu koparan kendine guvenen ebeveyn sahibi olmaktir.Tereddutlü,karasiz ,özgüvensiz anne baba ister istemez biyerden sonra ilham kaynagi olamaz.Ogretmekten once yasayan örnek olmalisiniz ama siz sizi sinava sokacak birine ihtiyac duyuyorsunuz.Silkelenin önce .Kendinize ve evladinizin gelecegine kötülük ediyorsunuZ.28 yas ne ki,42 yasinda universite sinif arkadasim vardi.Ogretmen olduk hep beraber.Ben 44 yasindayim ,o da 65 -66 vardır.Gec kaliyorum demedi .Cok istedim oldum dedi.Acik liseden uni.kazanmistı üstelik.

bazi seyler icin illa zeki olmak gerekmiyor, caliskan olmak yeterli. ama illa ki birisi sizin elinizden tutsun diye beklemeyin, özellikle senelerce ev hanimi olmuş kisilerde bu cesaretsizlik oluyor. yasiniz çok genc, isterseniz her seyi yaparsınız, 28 yas nedir ki? ama dediğim gibi bahaneleri birakin ve bir an once adim atin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…