Sevgilimin hayırsız babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı cevaplar gerçekten saç baş yolduracak cinsten. Şahsıma kadar hakaret başladı
ODTÜ yu hayalimdeki bölüm olmadığı için bıraktım art niyetli cadılar. Okulumdaki arkadaşlarim da hocalarım da beni çok sever sayarlardi
Hayalindeki bölüm küçük baş hayvan yetiştiriciliğiydi sanırım 🙄

Bazı cevaplar gerçekten saç baş yolduracak cinsten. Şahsıma kadar hakaret başladı
ODTÜ yu hayalimdeki bölüm olmadığı için bıraktım art niyetli cadılar. Okulumdaki arkadaşlarim da hocalarım da beni çok sever sayarlardi
Üniversite tercihleri yapılırken, bölüm seçilerek tercih yapılıyor. Siz: Adı ODTÜ olsun da bölüm ne olursa olsun, fark etmez zihniyetiyle tercih yaptıysanız bu sizin hatanız.

Okulu bırakmış zaten. Belli ki kültürel olarak çevreye uyum sağlayamamış. Akademik başarı yanında her zaman kültürel gelişimi de getirmiyor. Bomboş da gelsen ODTÜ gibi bir üniversitede küpünü doldurman çok kolayken okulu bırakacak raddeye gelecek kadar uyumsuz kalıyorsan zaten karşıdaki adamın sıralamada 1 milyonuncu olması da çok mesele olmaz bence.

Üniversite tercihleri yapılırken, bölüm seçilerek tercih yapılıyor. Siz: Adı ODTÜ olsun da bölüm ne olursa olsun, fark etmez zihniyetiyle tercih yaptıysanız bu sizin hatanız.

Sadece anlattıklarından dolayı yorumum, ayrılın.
Siz, kendinizce belirlediğiniz standartlara sahip eş adayını bulana kadar da ciddi ilişki içine girmeyin biriyle. Suanki sevgilinizle olmaz. Ha oldurursaniz da evlenip boşanmış biri olursunuz. Zira sevmek, evliliği sürdürmek için tek başına yeterli değil. Eğitiminizi tamamlamanız önceliğiniz olsun dileklerimle :KK66:

Konuyla ne ilgisi var? Üniversite tercih konusu mu bu
Konunuza yazdığınız mesajınıza yapılmış bir yorum olduğu çok açık değil mi ? Hangi bölümü bırakmıştınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X