Güçlü bir kız olmak istiyorum..

Kendine oyalncak bişiler bul onu nerden takip ediyosan cıkar cunku bakmicam desende biranlık merakla yıne bakablrsn hiç biyerden takp etme sil telfnnda numarası aklnda olsa bıle hersey yolunda gtmesede gidiyormuş gbi dawran bu halin onun kulagına gidecektr iyi we mutlu oldugunu bilsin. Ona olan zaafını yenemedğini düşünmesn barşsanz bıle senın ondan wazgecebilcegni bilmesi lazım ki bu anlattklarna göre ilşknz btmş zaten 1 ayda olmuş yeni bi sayfa açmalısın

B KERE AĞLAMAYI BIRAK ARKALRINDAN KEŞKELERİ BIRAK ARAMALARI SORMALARI BIRAK 19 YASINDA TAZECIK BI CİCEKSİN KANMA INANMA HERSEYE SONRA GUCLU MU OLMAK ISTIYORSUN AILENE BAGLAN SEV DERS ÇALIŞ OKU EĞİTİM AL İŞİNİ KUR PARANI KAZAN AYAKDA DUR VE HAYATIN GERÇEKLERİYLE KARSILAŞ İLLA Kİ ÜZÜLECEK KIRILACAKSIN AMA BI ZAMAN SONRA AĞLAMAYI BIRAKMIS OLACAKSIN OGRENECEKSIN ÇÜNKÜ HAYAT ÖĞRETECEK VE GERÇEK ACILARI MUTLULUKLARI AŞKI TADACAKSIN BI BAKACAKSIN Kİ ESKİLERE NASIL DA TOZ OLMUŞ GİTMİŞ YENİ BİR HAYAT SENI SEVEN SAYGI DUYAN BI ESİN OLMUŞ HER ZAMAN SAĞLAM ADIMLAR AT SAĞLAM KİŞİLERLE ARKADASLIK KUR SIZLANMAYLA OLMAZ!!!! ( noktalama işaretleri ve harflerı sıkıştırarak kkullandıgımın farkındayım bu da alışkanlık üzgünüm)

Tesekkur ederimyorumunuz icin uygularim umarim bunlari

Takipten ciktim kulaginada gidecegini pek sanmam ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…