- 28 Mart 2015
- 73
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi cokuzguninsan
Benim engellenemem degil zaten ben ondan her yerden engelliyiim..sana hakaret eden herifi takibi birak mesela? ulasmasini da engelle.. cikar hayatindan komple..
bu sekilde, anlattigin seyleri yaparak guclu filan olamazsin..
niye hala takip pesindesin? sence de cok ezik duruma dusurmez mi bu?Benim engellenemem degil zaten ben ondan her yerden engelliyiim..
Güçlü bir kız olmanız için arada bir problem oldu mu ve bu çözülemedi mi, erkeğin kıçına aşkınızdan ölsenizde tekmeyi basmanız gerekiyor canım. Gururunu her zaman ön planda tutman gerekiyor. Kendin ayrılınca daha güçlü ve kararlı olursun. Yine ağlarsın ama bu kadar çok yıpranmazsın. Hem erkeği ayrıldıktan sonra aramak neymiş. Aşkımdan ölsem aramam. Sen de arama. Ararsan bi tarafı kalkar tabi. Hareketli parçalar dinle, koşuya çık. Slow müzik dinleme. Bu hastalıklı ilişkiden kurtuldum, gitsin eskisi gelsin yenisi diye düşün. Böyle atlatması daha kolay olur.Merhaba.Daha öncede konular açmıştım sevgilim vardı onunda hataları vardı benimde hatalarık vardı ayrıldık , zor bir dönem gecirdim arkasından depresyona girmistim sanırım aglama krizlerim oluyordu. Bir iş yaparken birden gözlerim dolup icim acıyordu sanki. Ayrılalı bir aydan fazla oldu sanırsam. Tabi ayrıldık ama ben kendimi toparlamaya calısmak yerinden gurur falan dinlemeden sürekli mesajlar aramalar kendimi dinletmeye calismalar. Resmen onunla konusma krizim gelmiyordu yok anlatmaliyim aramaliyim diye. Tabii durum boyle olunca is kacan kovalanır hesabına kactı biraz. Ben mesaj attıkca o tersledi hakaretler vs. Bu durumda sıkıldım artık normale dönmek istiyorum.. Bir yerden takip ediyorum onu ama o beni takip etmiyor artık takip etsemde profiline bakmama kararı aldım ve düzelmek istiyorum.. Zor bir surec gecirdim ki aglama krizlerim ara ara oluyor yine.. Ama artık sürekli aglayan sümüklü kız modundan çıkmak istiyorum daha 19 yasındayım daha öncede iliskilerom oldu ama hepsinin sonu keskeyle bitti.. Keşke olmasaymış diyorum kendime keşkee.. Karsımdakinin kisinin söyledigine gore ben onun ilk sevgilisiydim.. Ve cogu seyden pismanlık duyuyorum bunlarda beni umutsuz yapıyor.. İlerde belki insAllah barısırız bilemiyorum ben dua ediyorum bunun icin.. Ama suan istedigim acilarimi hafifletmek nereden baslayacagimi bilemiyorum evet bu surec bunun farkindayim ama daha dik durmak istiyorum.. Hemen oturupta aglamak istemiyorum
evet öylede o zaman bırakayım takip etmeyiniye hala takip pesindesin? sence de cok ezik duruma dusurmez mi bu?
Pek yok maalesefHiç mi hayatta severek yaptığınız hobi, alışkanlık vs. yok? Profil takibi falan sayılmaz.
bende saygısı kaldıgını sanmıyorum ama umut oluyor icimde sürekli..Donmez artik sana ..donsede sevgisinden degildir cunku sana karsi saygisi kaldigini sanmiyorum yaptigin hareketlerden sonra anca onun egosunu tatmin etme araci olursun daha fazla kucuk dusmeden bu isi bitir
İşte basta gururumu ön planda tutup mesaj atıp aramamalıydım biliyorum ama o zaman psikolojimin bozuk oldugunu dusunuyorum.. Arayıp aglamıstım konusurlem kendimi ne kadar da dusurdugumu yeni yeni anliyorum sanki..Güçlü bir kız olmanız için arada bir problem oldu mu ve bu çözülemedi mi, erkeğin kıçına aşkınızdan ölsenizde tekmeyi basmanız gerekiyor canım. Gururunu her zaman ön planda tutman gerekiyor. Kendin ayrılınca daha güçlü ve kararlı olursun. Yine ağlarsın ama bu kadar çok yıpranmazsın. Hem erkeği ayrıldıktan sonra aramak neymiş. Aşkımdan ölsem aramam. Sen de arama. Ararsan bi tarafı kalkar tabi. Hareketli parçalar dinle, koşuya çık. Slow müzik dinleme. Bu hastalıklı ilişkiden kurtuldum, gitsin eskisi gelsin yenisi diye düşün. Böyle atlatması daha kolay olur.
Pek yok maalesef
Bende mi papatya cayına baslasamBen de GÜÇLÜ KALAMIYORUM kızkardeşler, her gece kendimi papatya çayına veriyorum.
-Hobim: çemkirmek ve ilgi çekmek.-
Bulup baslayacagım insAllahMalesef de cevap değil. Bulun, edinin bir tane hatta birden daha fazla olsun. Hayatında tek yeteneği/hobisi eski aşk acılarını olan anlatmak olan kadın/insan güçlü olamaz. Bu kadar kesin konuşuyorum.
Yaw hepimiz sevgilimizden ayrılıp depresyona giriyoruz da ne bileyim yapı heralde. Ben ilk aşkımı da en büyük aşkımı da tek kalemde sildim. Acı çekmedim mi? Köpekler gibi süründüm. Günlerce zırladım pencerelerde. Kaç hafta hasta yattım. Ama aramadım yani. Neyse olmuş bir kere. Bundan sonra dönerse barış, sen terk et :) Çok zevkli olur valla. Ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren ilişki bir noktadan sonra bitiyor ben sana söyleyim. Şu saatten sonra döner mi diye bekleme. Erkekler vitrindeki kadınları severler, ceplerindekini değil. Zoru isterler. Elde edemediklerini... Sen de ulaşılmaz ol.İşte basta gururumu ön planda tutup mesaj atıp aramamalıydım biliyorum ama o zaman psikolojimin bozuk oldugunu dusunuyorum.. Arayıp aglamıstım konusurlem kendimi ne kadar da dusurdugumu yeni yeni anliyorum sanki..
İste nasıl bir psikolojideysem aradım muhtaç hissettim kendimi.. Acıkcası ben terk etsem daha az acı cekerdim bence bu o beni tersledikce istemedikce sanki daha cok artıyor icimdeki sey oysa iliskimizde tam tersiydi ben daha onsuzda yapabilirim modundaydım oda sensiz yapamam modunda simdi donduk tam tersi oldu bakalım.. Surekli aglayip zırlamak beni yoruyor yapmam gereken islere odaklanamıyorum dedigim gibide bazen durduk yere gözlerim doluyor..yorumunuz icin tesekkur ederimYaw hepimiz sevgilimizden ayrılıp depresyona giriyoruz da ne bileyim yapı heralde. Ben ilk aşkımı da en büyük aşkımı da tek kalemde sildim. Acı çekmedim mi? Köpekler gibi süründüm. Günlerce zırladım pencerelerde. Kaç hafta hasta yattım. Ama aramadım yani. Neyse olmuş bir kere. Bundan sonra dönerse barış, sen terk et :) Çok zevkli olur valla. Ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren ilişki bir noktadan sonra bitiyor ben sana söyleyim. Şu saatten sonra döner mi diye bekleme. Erkekler vitrindeki kadınları severler, ceplerindekini değil. Zoru isterler. Elde edemediklerini... Sen de ulaşılmaz ol.
Bundan sonra bunları yapacagım insAllahKadin istesin yeterki bulunmaz hint kumasi degil ya karsina niceleri cikar sana daha cok deger veren seni daha cok seven ve sana saygili olan o yuzden bence daha fazla gururunu ayaklar altina alma seni istemeyeni sen hic isteme..
Yaw hepimiz sevgilimizden ayrılıp depresyona giriyoruz da ne bileyim yapı heralde. Ben ilk aşkımı da en büyük aşkımı da tek kalemde sildim. Acı çekmedim mi? Köpekler gibi süründüm. Günlerce zırladım pencerelerde. Kaç hafta hasta yattım. Ama aramadım yani. Neyse olmuş bir kere. Bundan sonra dönerse barış, sen terk et :) Çok zevkli olur valla. Ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren ilişki bir noktadan sonra bitiyor ben sana söyleyim. Şu saatten sonra döner mi diye bekleme. Erkekler vitrindeki kadınları severler, ceplerindekini değil. Zoru isterler. Elde edemediklerini... Sen de ulaşılmaz ol.
Yaw hepimiz sevgilimizden ayrılıp depresyona giriyoruz da ne bileyim yapı heralde. Ben ilk aşkımı da en büyük aşkımı da tek kalemde sildim. Acı çekmedim mi? Köpekler gibi süründüm. Günlerce zırladım pencerelerde. Kaç hafta hasta yattım. Ama aramadım yani. Neyse olmuş bir kere. Bundan sonra dönerse barış, sen terk et :) Çok zevkli olur valla. Ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren ilişki bir noktadan sonra bitiyor ben sana söyleyim. Şu saatten sonra döner mi diye bekleme. Erkekler vitrindeki kadınları severler, ceplerindekini değil. Zoru isterler. Elde edemediklerini... Sen de ulaşılmaz ol.