Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Teori doru mu bilmem ama bizim senle aynı olcak öyle hissettim bakalım yarın ipucu verirler mi acaba iki doktor Görcek perinotoloji uzmanı bı saat bakcak görür belki ağzından kacirir daha hiç tahmin olmadı bana gerçi ben tahmin yaptım doktorda not alalım normalde 3 ayda soyluorum sana 7 ncı ayda solicem dedi

Aynen canım sanki bende öyle hissediyorum aynı olacak ikimizin de oğlu olacak kaçarı yok oğlanı alan geliyor

Aynen canım sanki bende öyle hissediyorum aynı olacak ikimizin de oğlu olacak kaçarı yok oğlanı alan geliyor
Evet ben hep kızım olsun hayalim olurdu transferden beri erkek hissettim garip bakalım sağlıklı olsunda beni yine heyecan sardı bugün geçmez yarın gitcem sonra uzun bekleyişler ayda bir artık ama bende baslicam bu hafta inşallah hastane den sonra bişe Ler almaya

Benimde hayalim öyleydi kuzum ama başından beri de rüyamda hep erkek gördüm hatta eşim rüyalar tersine çıkar diyor ama bakalım.
Oo yarın çok güzel olacak o zaman alışveriş cidden çok zevkli ya

Benimde hayalim öyleydi kuzum ama başından beri de rüyamda hep erkek gördüm hatta eşim rüyalar tersine çıkar diyor ama bakalım.
Oo yarın çok güzel olacak o zaman alışveriş cidden çok zevkli ya
Hepimizin hakkında hayırlısı kuzum bnimde rüyalar felan hep erkekti sağlıklı hayırlı evlat olsunlar evet normalde alışveriş severim hele bebiş eşyaları hastane dönüşü bakarım bende cocumun bişe yi yok

Olur olur hepsi olur. Bende bişey almamıştım annem daha erken diyordu ya anne zam gelecek çocuğun bişeyi yok diye diye gittim aldım normal zamanda olsak bende başlamazdım çünkü alınca vakit hiç geçmiyor bir an önce doğum zamanına ışınlanmak istiyor insan

Yok artık erken diyemeyiz zam firlio belli olmuo eşimin tek derdi cinsiyet o izin vermio yoksa ufak tefek coktan alırdim Şubat'ta e bebek indirim diolar ozaman felan büyük seleri alırım inşallah

Yok artık erken diyemeyiz zam firlio belli olmuo eşimin tek derdi cinsiyet o izin vermio yoksa ufak tefek coktan alırdim Şubat'ta e bebek indirim diolar ozaman felan büyük seleri alırım inşallah
Aynen kuzum şubatta günlük indirim oluyor e bebekte bakalım haberleşiriz yine o zaman gelince

Evet tüm indirimde tetik olalım bim e bebek bide civilde baktım güzel seler var daha önce hiç bakammistim
Ben hiç bakmadım civile ama lc nin outlet ürünleri var İnternet üzerinden ben arkadaşıma almıştım birşeyler gayet güzeldi.
Önceki senelerde aldığım 4.5- 5 TL zıbınlar şimdi 10 15 TL. Keşke diyorum o zamanlar daha çok şeyler alsaydım ama işte bilemiyor ki insan

Ah sorma bende diorum ah keşke öle alıp alıp koysaydim ama işte şimdi ki aklım olsa alırdım da ozaman elim gitmiodu bileydim fiyatlar uçurum olcak alırdım evet bende baktım outlet Lcw in şimdi işte detaylı piyasa araştıriorum çünkü hiç bilgim fikrim olmayan konuydu

Aynen canım o zaman dediğin gibi eli gitmiyor insanın yani gerçi benim gidiyordu da hep kız kıyafetlerine gidiyordu napcan işte al ikisine de gidecek türden at köşeyeama tecrübe oldu şimdi aldıklarım öyle arkasından gelen kardeşi giyer

Ya sorma akşam bende onu düşündüm ne yani oğlansa şimdi ben kaynana mı olcam. Gelinim mi olacak diyorum haha eli belinde kaynanalar off yeni nesil gelinler nasıl olacak acaba ya
Dün arkadaşım la onu konustum kaynana ma ne yaptıysam aynısını yaşarsam yandımama zaten yeni nesilde kaynana die bı sıfat olmaz gelinler fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…