- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.001
Evet ya ben ben deilm kuzumAh yazık adama.
Canım duygu karmaşası yaşaman çok normal, hormonlar karman çorman.
Normalde bulantım yoktu gece uyanıom hep acikiom die uyanirdim ama bu hafta böle bulantı yanma oldu bana hiç ilaç vermedi başında bulandiginda da gidince soliyim kuzum dediğin gibi büyüdükçe bulancak sanırımBen Prilamdan sonra daha az kalkar oldum.
Ya da bebek büyüdükçe öyle oldu, bilmiyorum
Çarşamba dahiliye randevum var yönlendirecek büyük ihtimal.Anladım canım. Nasıl dikkat edilir bilmiyorum ama gerekirse diyetisyenle görüşebilirsin. Çünkü hem sağlıklı beslenmen, hem de şekerinin çıkmaması gerek.
İnşallahh canımm, doktor erken haftalardakı kanamalardan korkmuyordu Hıc, ama en son gıttıgımizde hep boyle devam ederse erken dogumu tetikler dedı, o zaman bır korktum, cok sukur 2 haftadır bısey yok progestan dozu da artırıldı.. Hayırlısını bilir Rabbımİnşallah kanama olmaz tekrar canım
Haber ver tabıkı, serum takviyesi yapılır, vucudun gucsuz dusmustur.Günaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
Maşallah deBen genelde gece çok uyanırdım, bu gece hiç uyanmadım
Genelde kahverengi sorun değildir canım ama doktoruna danış. En iyi bilgiyi yine o verirSlm kızlar dün benimde akşama kadar bel ve kasık ağrılarım oldu lavaboya gittikçe açık kahve oldu korktum sürekli yatmaktan da belim agriyabilir midemde hassaslasti usutmeden olabilir mi bunlar var mı kasık ağrısı yaşayan kahverengi gören
Sanmam o yüzden olduğunu canım. Enin de sonunda belli olacak ki. Kontrole gidince söylerim artık.Doktorun kendinden çok emin şekilde ikisi içinde kız dedi ya belki sonuçta farklılık vardır ondan söyleyememiştir
Yani ben de sanmıyorum. çünkü %90 2 kız dedi. o kadarda yanılmaz herhalde:)Çok ince düşünüyor eşinlaboratuvar aramışken sorduk dersiniz canım neyse 15 ocak mış az kalmış hadi bakalım bir sürpriz ile karşılaşmazsın inşallah yani kızların pipisi falan çıkmaz @Nefes0858 in minnak gibi
valla çok yakın vermişiz.Ben de 16 Kasım da vermıstim
Anladım canım. Ben de çok şükür olmadı ama 15 günde 1 çağırıyor kontrole. 1 ay çok ya :)Benım leke kanama ne zaman gelirse, bır ay sonraya gun verıyor, ama 10 gune bır oradayız
Günaydın canım. Eyvah ya çok fazla kusmuşsun. Ben 1 kez kusuyorum da kendimden geçiyorum. Bence haber ver. Dayanılacak gibi değildir. Çok geçmiş olsun. Rahatlatacak birşey söyler doktorun.Günaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
35 gun var arada21 Aralık ta verdim kanı canım
Benım pazartesi, 20+1 de yapılacak detaylı cnm, cok heyecanlıyım, benım doktor bıldıgı ıcın beni 1 ay sonraya verıyor ama pat diye gidiyoruz ıste kan uyusmazlıgı olunca mutlaka cagırıyor, en ufak lekeyi de haber vereceksın dıyoAnladım canım. Ben de çok şükür olmadı ama 15 günde 1 çağırıyor kontrole. 1 ay çok ya :)
birde canım sen detaylı ultrasona girdin mi?
acaba ben girecekmiyim?
Sordum dün canım kırmızı ya donmedikten sonra sknt yok istirahate devam dediGenelde kahverengi sorun değildir canım ama doktoruna danış. En iyi bilgiyi yine o verir
WC dışında kalkmak yok. Banyo çok yavaş ellerini de fazla kaldırma benimde ondan olmuştu gerilmekten. Fitil ve ignen var mı kullandığın? Geçiyor ama işte böyle hatıralar bırakıyor bize. Kaç haftalık oldu.Sordum dün canım kırmızı ya donmedikten sonra sknt yok istirahate devam dedi
Kan uyusmazlıgınız var mı?Sordum dün canım kırmızı ya donmedikten sonra sknt yok istirahate devam dedi
ahh canım 16 aralık olarak okuyorum.:) 1 ayı geçik varmış evet biz verdiğimizde sanırım doların en yüksek olduğu zamandı.35 gun var aradacok da yakın sayılmaz doların hergun arttığını dudununce