Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmaz ben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi
Evet şuanda daha da bı kontrol den ciktigimiz zamanlar oluyor bide gecen eşimi rüyamda gördüm kötü die bağırdım kızdım aa Diom ruya bu kendime ama bildiğin trip attım hem duygusal hem alıngan hem sinirli oldum baya rüya için küstüm yazık adama şimdi daha çok oluo başta da vardı ama bu kadar deil

Bu saatte ayaktaki tek deli ben diil mişim

15 ocak tarihim. Ben olsam direkt söylerim arayıp doktora da eşim adama ayıp olur şimdi hiçe saymış gibi oluruz güvensizlik oluşması bize karşı diyor deli ediyor beni
Çok ince düşünüyor eşin laboratuvar aramışken sorduk dersiniz canım neyse 15 ocak mış az kalmış hadi bakalım bir sürpriz ile karşılaşmazsın inşallah yani kızların pipisi falan çıkmaz Nefes0858 in minnak gibi

Ama ne yapalım isteyerek olmuyor yaa bebişler yaptırıyor yoksa biz gayet sakindik yani

Ah yazık adama.
Canım duygu karmaşası yaşaman çok normal, hormonlar karman çorman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…