- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.981
Ne zaman yaptırdın testı? Dolar arttıkça fiyat artıyor demıslerdi bıze4500 tl canım
Canım sen birde 15 günde mi gidiyorsun kontrollere3800 cnmsen?
21 Aralık ta verdim kanı canımNe zaman yaptırdın testı? Dolar arttıkça fiyat artıyor demıslerdi bıze
Benım leke kanama ne zaman gelirse, bır ay sonraya gun verıyor, ama 10 gune bır oradayızCanım sen birde 15 günde mi gidiyorsun kontrollere
Ben de 16 Kasım da vermıstim21 Aralık ta verdim kanı canım
Evet şuanda daha da bı kontrol den ciktigimiz zamanlar oluyor bide gecen eşimi rüyamda gördüm kötü die bağırdım kızdım aa Diom ruya bu kendime ama bildiğin trip attım hem duygusal hem alıngan hem sinirli oldum baya rüya için küstümKesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmazben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi
Bu saatte ayaktaki tek deli ben diil mişimEvet şuanda daha da bı kontrol den ciktigimiz zamanlar oluyor bide gecen eşimi rüyamda gördüm kötü die bağırdım kızdım aa Diom ruya bu kendime ama bildiğin trip attım hem duygusal hem alıngan hem sinirli oldum baya rüya için küstümyazık adama şimdi daha çok oluo başta da vardı ama bu kadar deil
Ayy ne güzel bebe görme günü yarın bize güzel haberler getir kuzumKızlar yarın randevum var, çok heyecanlıyım.
4 hafta olucak resmen.
Çok özledim bebeğimi.
Ben her gece bı nöbete kalkiorum mide bulanti yanması fitil yan etkisi felan alıştırma şimdi denBu saatte ayaktaki tek deli ben diil mişim
Çok ince düşünüyor eşin15 ocak tarihim. Ben olsam direkt söylerim arayıp doktora da eşim adama ayıp olur şimdi hiçe saymış gibi oluruz güvensizlik oluşması bize karşı diyordeli ediyor beni
Ama ne yapalım isteyerek olmuyor yaaEvet şuanda daha da bı kontrol den ciktigimiz zamanlar oluyor bide gecen eşimi rüyamda gördüm kötü die bağırdım kızdım aa Diom ruya bu kendime ama bildiğin trip attım hem duygusal hem alıngan hem sinirli oldum baya rüya için küstümyazık adama şimdi daha çok oluo başta da vardı ama bu kadar deil
Doktorun kendinden çok emin şekilde ikisi içinde kız dedi ya belki sonuçta farklılık vardır ondan söyleyememiştir21 Aralık ta verdim kanı canım
Ah yazık adama.Evet şuanda daha da bı kontrol den ciktigimiz zamanlar oluyor bide gecen eşimi rüyamda gördüm kötü die bağırdım kızdım aa Diom ruya bu kendime ama bildiğin trip attım hem duygusal hem alıngan hem sinirli oldum baya rüya için küstümyazık adama şimdi daha çok oluo başta da vardı ama bu kadar deil
İnş canım.Ayy ne güzel bebe görme günü yarın bize güzel haberler getir kuzumbizim daha çok var senle mutlu olalım
Ben Prilamdan sonra daha az kalkar oldum.Ben her gece bı nöbete kalkiorum mide bulanti yanması fitil yan etkisi felan alıştırma şimdi den
İnşallah kanama olmaz tekrar canımBenım leke kanama ne zaman gelirse, bır ay sonraya gun verıyor, ama 10 gune bır oradayız
Ben genelde gece çok uyanırdım, bu gece hiç uyanmadımBu saatte ayaktaki tek deli ben diil mişim
Evet tatlım, insanın huyu değişiyo resmenAma ne yapalım isteyerek olmuyor yaabebişler yaptırıyor yoksa biz gayet sakindik yani
Bu hiç aklıma gelmemiştiDoktorun kendinden çok emin şekilde ikisi içinde kız dedi ya belki sonuçta farklılık vardır ondan söyleyememiştir