Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben bursadayım. Doktorum amerikada yapılıyordu ama Ankarada sube actılar dedi. Orada yapılacağını söyledi. Kitler cihazlar falan amerikadan gelmiş sanırım.
Ben Ankaradayım kuzu, aracı firmalarla gonderılıyor amerıkaya, Hıc duyamamıstım turkıyede boyle bır sistem oldugunu..

Eksik olma canım benim 🧡
Cinsiyet işi tam bir muamma oldu. 🤦 Doktor belli olmadı testte dedi. Labratuvarı aradık o da doktorunuza söyleriz dedi. Ama biz doktora biz Labratuvarı aradık diyemedik. Adama ayıp olmasın diye. Öyle kaldı yani. 😒
Bir sonraki randevu ne zaman canım tekrar sorsanız çok mu geç tarihte. Ama söylememesi değişik ya🤷🏻‍♀️

Bende bugün gördüm asla görüntü alamadık yüzünü dönmüştü 🙈
4 hafta sonra kontrol nasıl zaman geçicek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun beklicem 🤭
Nazlı seninki, göstermiyo yüzünü. 😉
Arada sağlık ocağına gidip kalp atışı dinliyorlar. Denedin mi hiç?
Yine 4 hafta sonra derse öyle yapıcam ben. 🥰

Genoks firmanın adı canım. Sen kimin vasıtası ile verdin kanı. Yani Ankarada kanı vermeye verdin de onlar gönderdi?
Panorama canım, ankarada bayındır hastanesınde kan alıyorlar sabah saatinde, ogleden sonra da kargo cıkıyor, her asamayı bilgı verdıler.. Doktorum aracı firmanın sorumlusuna yonlendırdı benı, sonrasında onlar ilgilendi, testı verdikten sonra da 5 is gunu ıcınde parayı gonderıyorsun, onlar faturayı emaıle attılar..

Bende bugün gördüm asla görüntü alamadık yüzünü dönmüştü 🙈
4 hafta sonra kontrol nasıl zaman geçicek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun beklicem 🤭
4 hafta çok uzak yaaa. Ben 15 günde 1 e zor dayanıyorum 😂😂 Hatta newnew newnew kalp atışı dinleme cihazı almış dolaptan bende ondan alsammi bir de görüntülü keşke 😂😂😂 Ah Tureed Tureed bunları hep sen soktun aklımıza 😂

Kızlar ben geldim fotonun silinmesini isteyince sayfa beni engelledi 11 ine kadar burdan yazayım kardeşimin hesabı

Panorama canım, ankarada bayındır hastanesınde kan alıyorlar sabah saatinde, ogleden sonra da kargo cıkıyor, her asamayı bilgı verdıler.. Doktorum aracı firmanın sorumlusuna yonlendırdı benı, sonrasında onlar ilgilendi, testı verdikten sonra da 5 is gunu ıcınde parayı gonderıyorsun, onlar faturayı emaıle attılar..
Anladım canım neyse riskli bir durum yokmuş sonuçta ☺️ ay birde fiyat sorayım ne kadara yaptırmıştın ☺️

Doktor 1 saat sonrası istedi o şekilde olcuyorum.Bir gün 2 saat sonrasini denedim o da 157 çıktı her türlü yüksek çıkıyor.
Anladım canım. Nasıl dikkat edilir bilmiyorum ama gerekirse diyetisyenle görüşebilirsin. Çünkü hem sağlıklı beslenmen, hem de şekerinin çıkmaması gerek.

X