Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla ben şanslıyım o zaman 🤣🤣
Küveti ben normal olandan almayı düşünüyorum. Yeğenin varsa boşver kuzu iyi yapmışsın onun parasına bebişe bez alırsın 🤣
Ballıymışsın canım sen🤗🤗 aynen onun parası ile başka bir ihtiyacını alırım. Ay pek güzel oluyormuş alışveriş ya ilk defa oğluma biseyler almak bime nasip oldu 🤭🤭

Aynen kuzum sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 evet ya bende çok duygusal bir şeye dönüştüm 🤣

Yaaa ama gözlerim doldu cidden fotolarınızı yerim sizi ya ağlatacaksınız beni😍😍😍😍😍 maşallah maşallah size sağlıkla büyüsünler Allah'ım hepimizi korusun evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım 😍😍 ben gidiyorum ağlamaya🤣🤣🤪 bugün de bim alışverişi duygulandırdı oyy ne ağlak olduk ya😁😁

14+3 kuzum 😍 evet değişebiliyor galiba ama Tureed Tureed ile ikimizinki aynı olacak gibi 🤣 tersi olursa da kızını gelin alırım hahah
Sizden de yakın zamanda foto bekliyoruz 😊😊😊 aminnn canım aminnn 🤲🤲

Ballıymışsın canım sen🤗🤗 aynen onun parası ile başka bir ihtiyacını alırım. Ay pek güzel oluyormuş alışveriş ya ilk defa oğluma biseyler almak bime nasip oldu 🤭🤭
Yaa ilk alışverişin mi😍😍 çok güzel bir duygu dimi aldıklarına sarılıp mıncırası geliyor insanın😍😍 bende her Bime bebek ürünleri geldiğinde içim burkulurdu bu defa etekleri zil çala çala gittim😍 Rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan
Sizden de yakın zamanda foto bekliyoruz 😊😊😊 aminnn canım aminnn 🤲🤲
İnşallah kuzum benim daha normal kendi göbişim var 😁 aynada sürekli bakıyorum büyüdü mü belli mi diye ama bildiğin yağdan göbik🤣🤣🤣

Oo aldılarsa süper 😍 hadi gez dolaş çok eğlenceli 🥰🥰 ve duyguluuuuu 🥺🥺
Ee onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bile 😌🤭🤭bide çok alıngan oldum acaba huylarimizi mi deistiriyo hamilelik bizi🤭🤭😊

Ee onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bile 😌🤭🤭bide çok alıngan oldum acaba huylarimizi mi deistiriyo hamilelik bizi🤭🤭😊
Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmaz🤣🤣 ben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi

Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmaz🤣🤣 ben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi
Bana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım 🤣🤣
🤣
Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor 🤣🤣🤣

Bana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım 🤣🤣
🤣
Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor 🤣🤣🤣
Hahah ayy yerim seni ya 🤣🤣 cidden insan çok farklı oluyor. Kociler bebiş doğana kadar bizi bebiş doğduktan sonra da minnakları nazlayacak. Baba olmakta zor napalım🤣🤣

Yaa ilk alışverişin mi😍😍 çok güzel bir duygu dimi aldıklarına sarılıp mıncırası geliyor insanın😍😍 bende her Bime bebek ürünleri geldiğinde içim burkulurdu bu defa etekleri zil çala çala gittim😍 Rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan

İnşallah kuzum benim daha normal kendi göbişim var 😁 aynada sürekli bakıyorum büyüdü mü belli mi diye ama bildiğin yağdan göbik🤣🤣🤣
Evet canım ilk alışverisim detaylıyı bekliyorum normalde almak için🤭 aynen valla bende diyordum nasip olurmu acaba burdan biseyler almak çok şükür elhamdülillah sabah öyle heyecanla gittimki Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları 🤲🤲❤❤

Benimde normal göbüş yağlı ama artık anlaşılıyor bebiş olduğu seninde 1 2 hafta sonra belli olur kuzum alt taraftan anlıyorsun zaten 🤭🤭😂😂

Masallah sizleri görünce kendime sasiriyirum kocaman benim göbek ayakkabı giyerken bile zorlanıyorum.En büyüyen ben olmuşum 😂
Teşekkür ederim canım hepimize maşallah 😊 yaaa sende at resim sevelim göbüşünü büyüsünler belli olsunlar 😂😂

Evet canım ilk alışverisim detaylıyı bekliyorum normalde almak için🤭 aynen valla bende diyordum nasip olurmu acaba burdan biseyler almak çok şükür elhamdülillah sabah öyle heyecanla gittimki Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları 🤲🤲❤❤

Benimde normal göbüş yağlı ama artık anlaşılıyor bebiş olduğu seninde 1 2 hafta sonra belli olur kuzum alt taraftan anlıyorsun zaten 🤭🤭😂😂
Aminn kuzum inşallah 🥰 🥰
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba 😬
Güle güle kullansın kuzu 🤗 muslinler çok iyi valla
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim 🤣🤣

X