- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.861
Allah razı olsun canım Teşekkür ederim çok şükür bugün daha iyiyimGeçmiş olsun canım benim
Amiinnnnn canımm hepimizin insallahhhTamam canım mayıs yazıyormsağlıkla gelsinler oyyy
Çıkmaz mı hemde baya çıktı 13 haftadan sonra birden farkettiTeşekkürler canım benim. Senin de göbüş çıkmıştır.
Teşekkürler canım benim. Senin de göbüş çıkmıştır.
Hamdolsun canımAllah razı olsun canım Teşekkür ederim çok şükür bugün daha iyiyim
Ooo masallahhh canım20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Canım serklaj kaçıncı haftada yapıldı ve dr niye yaptı bende istedim daha önce büyük perde ameliyatı geçirmiştim o yüzden istedim dr 11 haftadan sonra yaparız dedi bide ağrılı oluyor mu cnmAmiinnnnn canımm hepimizin insallahhhbende serklaj var o yüzden sezeryan ile olabilir Mayıs'a denk gelebilir sağlıkla gelsinler ogluslarim çok duyguluyum kızlar yaa cinsiyet duyguları yerle bir etti
Canım benim önceden 2 kayibim vardı ilki 16 haftalikti onda bilinmedi 10 sene sonra 2 kayibimda kurtajda belli oldu rahim ağzı yetmezliği bu gebeligimde 10 haftada kanamam oldu acil rahim agzim ölçülüp serklaj yapıldı hiç ağrılı olmuyor anestezili bir işlem 10 dk sürdüCanım serklaj kaçıncı haftada yapıldı ve dr niye yaptı bende istedim daha önce büyük perde ameliyatı geçirmiştim o yüzden istedim dr 11 haftadan sonra yaparız dedi bide ağrılı oluyor mu cnm
Tamam cnm sağol şimdilik bi sorun yok olursa yaparımAklında olsun çok ağrır şişme yaparsa pamuğa kolonya dök bastır ama 10 dkdan fazla tutma rahatlatıyor
20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Yaaaa maşallah kizlarBuda benden gelsin o vakit foto geçen haftadan üst tarafı kırpmak zorunda kaldım saçım açıktı kızlar
Şuan kaçıncı hafta kaç gün.İnşallah inşallah canımdün dediğin uygulamaya da baktım baya uygun şeyler var ama cinsiyet belli olmadan almam ya kızım olacak gibi hissediyorum çevrem erkek diyor
Rabbim bunları sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah rabbim acılarını göstermesinCanım benim önceden 2 kayibim vardı ilki 16 haftalikti onda bilinmedi 10 sene sonra 2 kayibimda kurtajda belli oldu rahim ağzı yetmezliği bu gebeligimde 10 haftada kanamam oldu acil rahim agzim ölçülüp serklaj yapıldı hiç ağrılı olmuyor anestezili bir işlem 10 dk sürdü
Valla ben şanslıyım o zamanSenin kuzunda güle güle kullansın inşallah canımbattaniyelerde muslinlerde çok güzel nevresim takımı da aldım uygun diye ben aldıklarımın hepsinden memnun kaldım küvette alacaktım vazgeçtim yeğenimin var onu kullanırız bizim bimi görsen sanki herkes hamile erkekler bile nasıl aldılar
Aynen kuzum sağlıkla gelsinler inşallahAmiinnnnn canımm hepimizin insallahhhbende serklaj var o yüzden sezeryan ile olabilir Mayıs'a denk gelebilir sağlıkla gelsinler ogluslarim çok duyguluyum kızlar yaa cinsiyet duyguları yerle bir etti
20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Yaaa ama gözlerim doldu cidden fotolarınızı yerim sizi ya ağlatacaksınız beniBuda benden gelsin o vakit foto geçen haftadan üst tarafı kırpmak zorunda kaldım saçım açıktı kızlar
14+3 kuzumŞuan kaçıncı hafta kaç gün.
Ben 14+2 . Benimle aynı gün arkadaşım.
Ben kız onunki erkek
Evet biz senle erkek hissedip kız haberi alcaz gibi geldi bakalım surda kaç gün kaldı kuzumAynen kuzum sağlıkla gelsinler inşallahevet ya bende çok duygusal bir şeye dönüştüm
Yaaa ama gözlerim doldu cidden fotolarınızı yerim sizi ya ağlatacaksınız benimaşallah maşallah size sağlıkla büyüsünler Allah'ım hepimizi korusun evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım ben gidiyorum ağlamaya bugün de bim alışverişi duygulandırdı oyy ne ağlak olduk ya
14+3 kuzumevet değişebiliyor galiba ama Tureed ile ikimizinki aynı olacak gibi tersi olursa da kızını gelin alırım hahah
Bilmiyorum ki saymadımEvet biz senle erkek hissedip kız haberi alcaz gibi geldi bakalım surda kaç gün kaldı kuzum
Yaa sanada maşallah kuzum paşalar kendilerini nasılda belli etmiş maşallahBuda benden gelsin o vakit foto geçen haftadan üst tarafı kırpmak zorunda kaldım saçım açıktı kızlar
Yok camdan baktım bı kuyruk herkes hamile herhalde bizim burda ondan çıkmadım sonra da yemek derken gidemedim kuzumBilmiyorum ki saymadımsen gittin mi bime