Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tamam canım mayıs yazıyorm sağlıkla gelsinler oyyy
Amiinnnnn canımm hepimizin insallahhh bende serklaj var o yüzden sezeryan ile olabilir Mayıs'a denk gelebilir sağlıkla gelsinler ogluslarim çok duyguluyum kızlar yaa cinsiyet duyguları yerle bir etti

Amiinnnnn canımm hepimizin insallahhh bende serklaj var o yüzden sezeryan ile olabilir Mayıs'a denk gelebilir sağlıkla gelsinler ogluslarim çok duyguluyum kızlar yaa cinsiyet duyguları yerle bir etti
Canım serklaj kaçıncı haftada yapıldı ve dr niye yaptı bende istedim daha önce büyük perde ameliyatı geçirmiştim o yüzden istedim dr 11 haftadan sonra yaparız dedi bide ağrılı oluyor mu cnm

Canım serklaj kaçıncı haftada yapıldı ve dr niye yaptı bende istedim daha önce büyük perde ameliyatı geçirmiştim o yüzden istedim dr 11 haftadan sonra yaparız dedi bide ağrılı oluyor mu cnm
Canım benim önceden 2 kayibim vardı ilki 16 haftalikti onda bilinmedi 10 sene sonra 2 kayibimda kurtajda belli oldu rahim ağzı yetmezliği bu gebeligimde 10 haftada kanamam oldu acil rahim agzim ölçülüp serklaj yapıldı hiç ağrılı olmuyor anestezili bir işlem 10 dk sürdü

İnşallah inşallah canım dün dediğin uygulamaya da baktım baya uygun şeyler var ama cinsiyet belli olmadan almam ya kızım olacak gibi hissediyorum çevrem erkek diyor
Şuan kaçıncı hafta kaç gün.
Ben 14+2 . Benimle aynı gün arkadaşım.
Ben kız onunki erkek

Rabbim bunları sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah rabbim acılarını göstermesin

Valla ben şanslıyım o zaman
Küveti ben normal olandan almayı düşünüyorum. Yeğenin varsa boşver kuzu iyi yapmışsın onun parasına bebişe bez alırsın

Aynen kuzum sağlıkla gelsinler inşallah evet ya bende çok duygusal bir şeye dönüştüm
20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Buda benden gelsin o vakit foto geçen haftadan üst tarafı kırpmak zorunda kaldım saçım açıktı kızlar
Yaaa ama gözlerim doldu cidden fotolarınızı yerim sizi ya ağlatacaksınız beni maşallah maşallah size sağlıkla büyüsünler Allah'ım hepimizi korusun evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım ben gidiyorum ağlamaya bugün de bim alışverişi duygulandırdı oyy ne ağlak olduk ya
Şuan kaçıncı hafta kaç gün.
Ben 14+2 . Benimle aynı gün arkadaşım.
Ben kız onunki erkek
14+3 kuzum evet değişebiliyor galiba ama Tureed ile ikimizinki aynı olacak gibi tersi olursa da kızını gelin alırım hahah

Evet biz senle erkek hissedip kız haberi alcaz gibi geldi bakalım surda kaç gün kaldı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…