- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.841
Evet kuzum ya bir de yıllık bakımı var çok geçmeden hemen transfer yaptırsakOnu sormak aklıma gelmedi hiç ya. Bı de o var dimi
3 tane bım gezdik kuzum, artık 2.de bir adam vardı, 2 şubeyi aradı satıldı mı diye sormak ıcın 3.bime öyle gittik, dediğin gibi ara sokakta mahalle ıcındeydı, sakindi yeri, o yuzden kalmıstr.gule gule kullansın miniklerimizYaa kalmadı o zaman sizin bimde. Ben baya sevdim ya bir tek Müslinler zaten aynı renkte iki tane vardı. Diğer ürünler hep tek
İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur ama ben 2 yıl beklemek istiyorumEvet kuzum ya bir de yıllık bakımı var çok geçmeden hemen transfer yaptırsak
Evet canım iki oğlan Mayıs sonu Haziran başıTemizleme pamuğunu nemlendirip içine koycaz ağzını da sıkıca kapatcazpratik olsun diye bir yere giderken denerim ben
Tabi ki kuzum senin iki oğlandı dimi hangi aya denk geliyor doğum
İnşallah inşallah canım3 tane bım gezdik kuzum, artık 2.de bir adam vardı, 2 şubeyi aradı satıldı mı diye sormak ıcın 3.bime öyle gittik, dediğin gibi ara sokakta mahalle ıcındeydı, sakindi yeri, o yuzden kalmıstr.gule gule kullansın miniklerimiz
Tamam canım mayıs yazıyormEvet canım iki oğlan Mayıs sonu Haziran başı
Sağol canım insallahŞifa olsun inşallah canım benim gibi uzun süre kol ağrısı yaşamazsın 2 hafta oldu daha yeni geçti ağrımsana neden öyle dedi acaba ben bu ayın 24ünde 2. Dozu olucam
Kız olursa aldıklarımdan gonderırım sana cok uygun ve yeri guzelİnşallah inşallah canımdün dediğin uygulamaya da baktım baya uygun şeyler var ama cinsiyet belli olmadan almam ya kızım olacak gibi hissediyorum çevrem erkek diyor
Yaa nasıl iyimişSağol canım insallah
Valla bilmiyorum 2.doz için ne zaman geleyim gerek yok sana tek doz yeter dedi
Yaa yerim seni teyzoşum Allah razı olsun canım benimKız olursa aldıklarımdan gonderırım sana cok uygun ve yeri guzel
Allah razı olsun canımay sevdiğim uzaktan takip ettiğim birçok kişi burda
iyi dileklerimi iletmek istedim
sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar
zorlu ama çok güzel bi süreç.. tadını cıkarın
Oyy masallahhh kızçelerinn güzel annesii
Geçmiş olsun canım benimKızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim düne göre daha iyiyim vitaminli şeyler tüketiyorum parolda icmemeye çabalıyorum sırtım biraz ağrıyor ama icmicem sıcak tutmaya çalışıyorum geçer inşallah aklım oglusumda ona bi sıkıntı olmadan atlatırım inşallah
Teşekkürler canım benim. Senin de göbüş çıkmıştır.Oyy masallahhh kızçelerinn güzel annesii
Senin kuzunda güle güle kullansın inşallah canımSakin bir şube ise çok gelen olmuyor kuzum ben öyle birine gittim çok şükür tüm istediklerimi rahatça aldım. Hiç kargaşa yoktu
Yaa çok geçmiş olsun canım salgın var galiba işten izin al dinlen bir kaç gün evde
Ohh süper kuzum güle güle kullansın bebiş. Ya o battaniye süperdi içi yumuşacık bayıldım dediğin gibi müslinler de çok iyiydi. Bizim bimde tek bebek alışverişini ben yaptım galiba
Yaaçok pahalıııı. Benimde kalan embriyom var onu da transfer ettiririm diyordum off iki seneye daha da artar fiyatlar Allahm yardım etsin yıllık bakım ücreti ne kadar balım sizde
Kızz koş koş kalmıştır inşallah bir şeylersakin bim neredeyse oraya git kalıyor
Aklında olsun çok ağrır şişme yaparsa pamuğa kolonya dök bastır ama 10 dkdan fazla tutma rahatlatıyorSağol canım insallah
Valla bilmiyorum 2.doz için ne zaman geleyim gerek yok sana tek doz yeter dedi
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım.
Sanırım ben de üşüttüm
Teşekkür ederiz Allah razı olsun tecrübeli anneay sevdiğim uzaktan takip ettiğim birçok kişi burda
iyi dileklerimi iletmek istedim
sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar
zorlu ama çok güzel bi süreç.. tadını cıkarın