Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa kalmadı o zaman sizin bimde. Ben baya sevdim ya bir tek Müslinler zaten aynı renkte iki tane vardı. Diğer ürünler hep tek
3 tane bım gezdik kuzum, artık 2.de bir adam vardı, 2 şubeyi aradı satıldı mı diye sormak ıcın 3.bime öyle gittik, dediğin gibi ara sokakta mahalle ıcındeydı, sakindi yeri, o yuzden kalmıstr.gule gule kullansın miniklerimiz

Temizleme pamuğunu nemlendirip içine koycaz ağzını da sıkıca kapatcaz pratik olsun diye bir yere giderken denerim ben

Tabi ki kuzum senin iki oğlandı dimi hangi aya denk geliyor doğum
Evet canım iki oğlan Mayıs sonu Haziran başı

İnşallah inşallah canım dün dediğin uygulamaya da baktım baya uygun şeyler var ama cinsiyet belli olmadan almam ya kızım olacak gibi hissediyorum çevrem erkek diyor

Şifa olsun inşallah canım benim gibi uzun süre kol ağrısı yaşamazsın 2 hafta oldu daha yeni geçti ağrım sana neden öyle dedi acaba ben bu ayın 24ünde 2. Dozu olucam
Sağol canım insallah
Valla bilmiyorum 2.doz için ne zaman geleyim gerek yok sana tek doz yeter dedi

ay sevdiğim uzaktan takip ettiğim birçok kişi burda
iyi dileklerimi iletmek istedim

sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar

zorlu ama çok güzel bi süreç.. tadını cıkarın
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz. İnşaAllah sağlıcakla alırız kucağımıza

Geçmiş olsun canım benim

Senin kuzunda güle güle kullansın inşallah canım battaniyelerde muslinlerde çok güzel nevresim takımı da aldım uygun diye ben aldıklarımın hepsinden memnun kaldım küvette alacaktım vazgeçtim yeğenimin var onu kullanırız bizim bimi görsen sanki herkes hamile erkekler bile nasıl aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…