Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bende çok hastalanıyorum bütün gece gözüme uyku girmedi tüm kemiklerim ağrıyor
Geçmiş olsun canım salgın var herkes hasta bende kaç gündür sırt ağrısı yaşıyorum uyku düzenim tamamen bozuldu vitaminli şeyler tüket sıcak tut kendini Rabbim şifa versin inşallah

Heyyy kızlarrr
Hadi uyanın bugün bim günü
Daha sıraya gireceğiz

Ben bi cesaret kayinvalidem ile gittim iyikide gittim valla alacağımı aldım çok şükür ablam annemde gitmişler almışlar bişeyler oglusuma birbirimizden haberimiz yok aynı şeylerden aldık artık ikişer üçer giyicek

Heyyy kızlarrr
Hadi uyanın bugün bim günü
Daha sıraya gireceğiz

Günaydınnnn Bir ben gitmedim galiba
Çevreden arkadaşlardan gelecek malzemeler bı gelsin de ona göre çıkarırım eksikleri dedim. Bir de Bahçeci de muayene ücreti 1000 TL olmuş 750 TL den Transfer 5000 di 8000 olmuş. Bır dondurulmuş embriyom var 2 3 sene sonra yaparız dedik ama nasıl olacak bilmiyorum.

Hayırlı cumalar canım ❤❤
Bende bugün tetenoz aşısı oldum tek doz yeterli dedi bana aile hekimi
Şifa olsun inşallah canım benim gibi uzun süre kol ağrısı yaşamazsın 2 hafta oldu daha yeni geçti ağrım sana neden öyle dedi acaba ben bu ayın 24ünde 2. Dozu olucam

Her sene fiyat artışı Allah kolaylık versin canım belki kendiliğinden gelir 2. Bebiş

Ay ben unuttum ya
Valla kadınları bir görseniz sanki bedava ben reyonun birini kesfetmeden onlar hemen aldım alacağımı sadece kova bulamadım görevli bile diyorki almışlar abla kalmamış sagolsun beni hamile görünce o baktı ama kovayıda annem almış oda tamam istediklerimi aldım kumaslarıda gayet iyi muslinler hem büyük hemde güzeldi

Ya sorma korkuorum karşımda bim ama o kalabalıkta korkuorum bende şimdi onu düşünüyorum birileri çarparsa felan
Sakin bir şube ise çok gelen olmuyor kuzum ben öyle birine gittim çok şükür tüm istediklerimi rahatça aldım. Hiç kargaşa yoktu
Kızlar bende çok hastalanıyorum bütün gece gözüme uyku girmedi tüm kemiklerim ağrıyor
Yaa çok geçmiş olsun canım salgın var galiba işten izin al dinlen bir kaç gün evde
Ohh süper kuzum güle güle kullansın bebiş. Ya o battaniye süperdi içi yumuşacık bayıldım dediğin gibi müslinler de çok iyiydi. Bizim bimde tek bebek alışverişini ben yaptım galiba
Yaa çok pahalıııı. Benimde kalan embriyom var onu da transfer ettiririm diyordum off iki seneye daha da artar fiyatlar Allahm yardım etsin yıllık bakım ücreti ne kadar balım sizde
Ay ben unuttum ya
Kızz koş koş kalmıştır inşallah bir şeyler sakin bim neredeyse oraya git kalıyor

Her sene fiyat artışı Allah kolaylık versin canım belki kendiliğinden gelir 2. Bebiş
Valla inşallah canım ya

Yaa çok pahalıııı. Benimde kalan embriyom var onu da transfer ettiririm diyordum off iki seneye daha da artar fiyatlar Allahm yardım etsin yıllık bakım ücreti ne kadar balım sizde

Onu sormak aklıma gelmedi hiç ya. Bı de o var dimi

Öyle bişey Hıc göremedim bereler bile farklı, eşim al ne olcak dedı.. Yelek vardı ama cok inceydi begenemedım onu.. Battaniye de tek tek diye almadım
Yaa kalmadı o zaman sizin bimde. Ben baya sevdim ya bir tek Müslinler zaten aynı renkte iki tane vardı. Diğer ürünler hep tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…