- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bende sepete eklemiştim bunlari duruyorKarşıma çıkan reklama bak ya yicem
Hepimize şans getirsin birlikte her anımızı paylaşacağımız günler bizi bekliyor doğuma kadar olan süreç doğumdan sonraki süreç ay Allahım heyecanlara bakkkk
Bende bunu düşünüyorum inşallah çatlamayız☺☺Kızlar ben bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2973436
Çok tatlılar renkleri de var artık cinsiyette belli oldu durmam benBende sepete eklemiştim bunlari duruyor
Bende durmuyorum artik surekli kargo geliyorÇok tatlılar renkleri de var artık cinsiyette belli oldu durmam ben
Sleepy canım indirim vardi ya bı ara. Valla daha bulamam diye aldım. Islak bencil de 24 paket Sleepy aldımCiddimisin adet olarak dimi paketin içindeki toplam sayisi deil yüklü yatırım yapmışsın kuzum ne marka aldın bide ben almam diorum basliyinca bide güzel indirim durduramam belki kendimi
Alinmis alınmıştır kuzum sağlıkla bebis kullansın inşallah darısı bizim alışverişlere inşallah bı ben hiç bişe almadım mi yaSleepy canım indirim vardi ya bı ara. Valla daha bulamam diye aldım. Islak bencil de 24 paket Sleepy aldım
Benim ki solda canım hem gördüm koyarlarken hemde hep orada hissediyorumBebisi sağda hisseden yada sağ tarafa yerleşen varmı kızlar
Anaa benim de sağdaBenim ki solda canım hem gördüm koyarlarken hemde hep orada hissediyorumama sağda olanların çoğunu erkek duydum
Ben sağda hissettim kese için gittiğimde sag tarafa tutunmuş dedi bende öyle okudum sağ erkek ondan taze erkek anneleri belki sağ taraf hissetmiştir dedim ee seninkide soldaysa kız mı gelio acabaBenim ki solda canım hem gördüm koyarlarken hemde hep orada hissediyorumama sağda olanların çoğunu erkek duydum
Tabi söylediklerim bi varsayım öyle diyorlar bide benle birlikte çevremde tüp bebek yaptıranların sağında erkek ama denk gelmiştirAnaa benim de sağda
Google yazincada sağ taraf ta ise bebek erkek dioTabi söylediklerim bi varsayım öyle diyorlar bide benle birlikte çevremde tüp bebek yaptıranların sağında erkek ama denk gelmiştir
Bilmiyorum ki canım öyle söylüyorlar ne kadar doğru doktor kıza benzetti geçen hafta ama değişebilirdeBen sağda hissettim kese için gittiğimde sag tarafa tutunmuş dedi bende öyle okudum sağ erkek ondan taze erkek anneleri belki sağ taraf hissetmiştir dedim ee seninkide soldaysa kız mı gelio acaba
Evet doru doktorda kıza benzio dedi sana okumuştum bakalım bu teori dorumu cikcakBilmiyorum ki canım öyle söylüyorlar ne kadar doğru doktor kıza benzetti geçen hafta ama değişebilirde
Senin şu ani heyecanlanmana hayranım hemen hangi ara baktınGoogle yazincada sağ taraf ta ise bebek erkek dio
Hayırlısı sağlıklı sağ salim kucaklarımıza evlatlarımızı alalım inşallahEvet doru doktorda kıza benzio dedi sana okumuştum bakalım bu teori dorumu cikcak
Benim canım tez doktor da nasi guluo hiç bı muayene de bizimki gibi gulmeli gecmiodur 9 ay napcaz biz senle dedi doktorum düşün. Ben önceden bu kadar deildim de bu tedavi beni panik atak mi yaptı acabaSenin şu ani heyecanlanmana hayranım hemen hangi ara baktın