Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ciddimisin adet olarak dimi paketin içindeki toplam sayisi deil yüklü yatırım yapmışsın kuzum ne marka aldın bide ben almam diorum basliyinca bide güzel indirim durduramam belki kendimi
Sleepy canım indirim vardi ya bı ara. Valla daha bulamam diye aldım. Islak bencil de 24 paket Sleepy aldım

Sleepy canım indirim vardi ya bı ara. Valla daha bulamam diye aldım. Islak bencil de 24 paket Sleepy aldım
Alinmis alınmıştır kuzum sağlıkla bebis kullansın inşallah darısı bizim alışverişlere inşallah bı ben hiç bişe almadım mi ya çarşamba alayım ben de artık biseler

Benim ki solda canım hem gördüm koyarlarken hemde hep orada hissediyorum ama sağda olanların çoğunu erkek duydum
Ben sağda hissettim kese için gittiğimde sag tarafa tutunmuş dedi bende öyle okudum sağ erkek ondan taze erkek anneleri belki sağ taraf hissetmiştir dedim ee seninkide soldaysa kız mı gelio acaba

Ben sağda hissettim kese için gittiğimde sag tarafa tutunmuş dedi bende öyle okudum sağ erkek ondan taze erkek anneleri belki sağ taraf hissetmiştir dedim ee seninkide soldaysa kız mı gelio acaba
Bilmiyorum ki canım öyle söylüyorlar ne kadar doğru doktor kıza benzetti geçen hafta ama değişebilirde

Senin şu ani heyecanlanmana hayranım hemen hangi ara baktın
Benim canım tez doktor da nasi guluo hiç bı muayene de bizimki gibi gulmeli gecmiodur 9 ay napcaz biz senle dedi doktorum düşün. Ben önceden bu kadar deildim de bu tedavi beni panik atak mi yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…