Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar sağ sol mevzusu doğru olabilir. Ben bilinçaltı terapisti ve yaşam koçuyum bilinçaltında sol taraf dişil sağ taraf erili temsil eder. Yani sol kadın sağ erkek diye ayrılır 😉
Tabi vardır herşeyin mantıklı açıklaması ay ne güzelmiş çok isterdim bilincaltima inilmesini bu heycanim kötü bişe olcak duygusuna ne sebep oluo acaba 😂😂

Benim canım tez doktor da nasi guluo hiç bı muayene de bizimki gibi gulmeli gecmiodur 9 ay napcaz biz senle dedi doktorum düşün. Ben önceden bu kadar deildim de bu tedavi beni panik atak mi yaptı acaba 😊😊
Bende senin gibiydim ama tedavi benim motivasyonumu baya düşürdü iğneler felan sürekli ağlamaklı haldeyim modum düşük öyle ama senin böyle olman güzel maşallah ☺️

Bende senin gibiydim ama tedavi benim motivasyonumu baya düşürdü iğneler felan sürekli ağlamaklı haldeyim modum düşük öyle ama senin böyle olman güzel maşallah ☺️
Yok canım benimki de iyi deil delillige vuruorum yıpranma konusunda bende baya yoruldum kimseyle konusmak istemiodum ki burda kader ardkslarimi tanıyana kadar yoksa eşim dışında kimse bni anlamio gibi geliodu normalde kan almaktan korkan ben ah o iğneler ki hala oskopar vuruluorum artık dalgayla bakiorum bazense dusuorum işte gerçekten test zamanı çok düşmüştüm mesala inşallah sağlıkla kucağımıza alalım isteyende hiç aramadan kucağına kavuşsun çok zorluydu yolumuz güçlü kadınlariz ama🥰🥰

Yok canım benimki de iyi deil delillige vuruorum yıpranma konusunda bende baya yoruldum kimseyle konusmak istemiodum ki burda kader ardkslarimi tanıyana kadar yoksa eşim dışında kimse bni anlamio gibi geliodu normalde kan almaktan korkan ben ah o iğneler ki hala oskopar vuruluorum artık dalgayla bakiorum bazense dusuorum işte gerçekten test zamanı çok düşmüştüm mesala inşallah sağlıkla kucağımıza alalım isteyende hiç aramadan kucağına kavuşsun çok zorluydu yolumuz güçlü kadınlariz ama🥰🥰
İnşallah herşeyin hayırlısı sağlıklı kucağımıza alalım inşalalh 🥰

Baştan beri hep solda benim pıncır 🤣🤣 ben bütün tezleri çürütüyorum😂😂 detaylıya gittigimde tekrar kız derlermi acaba 🤔🤣🤣 ama gördüm o minnak pipiyi belgeli hemde resmide var😂😂😂
Ya demezler artık herhalde gerçi cinsiyet partisi yapip eşya alındıktan sonra deisende oluo Allah korusun o kadr masraf bide senin belgen elinde görmüşsün artık kuzum🥰🥰

Tabi söylediklerim bi varsayım öyle diyorlar bide benle birlikte çevremde tüp bebek yaptıranların sağında erkek ama denk gelmiştir🥰🥰🤣

@tueed ben demiştim kız hissediyorum ama erkek olcak sanki diye 😂

Herşeyin yolunda olduğunu bilmenin hissini biliyorum diye tekrarla canım. 😉

Benim çin takvimi ; sardıçta KIZ çıktı ☺️ Sağda ise Erkekmiş. Yarın bakayım iyice nerede bu çocuk 😂😂

Vayyy hayırlı olsun 🧡 başlık da süpper yani 😌
Aynen canım Nefes0858 Nefes0858 sağolsun😍😍
Bio oil nasıl sizce bugün gördüm bende
Evet genelde bende o markayı duydum. Burada da çok kullanan var sanırım 🤗
Topik hayırlı olsun canim @

Topik hayırlı olsun canim 🥰
Sağol canım 😍 inşallah burada daha güzel anılarımız olacak 🥰
Ben sağda hissettim kese için gittiğimde sag tarafa tutunmuş dedi bende öyle okudum sağ erkek ondan taze erkek anneleri belki sağ taraf hissetmiştir dedim ee seninkide soldaysa kız mı gelio acaba 😊😊
Ya ama bende kese için gittiğimde sağ demişti. Şimdi de sanki solda 🤣 tam bilmiyorum ama sabah bazen sol yanımda bir ağrı oluyor 🤭gerçi bazen sağda da oluyor😁 nerde bu çocuk bilmiyorum 😁

X