- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.461
Bacağın neresine vurunca şişti canım?Amin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuz
Deneyeceğim bakalımKendin biraz zorlanabilirsin cnm ya koldan da bi anlık yakıyor geciyor
Oysa bir umut çağırır mı demiştinBebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dedi
İnşallah seninkide gösterir babanla çok temas kurmadıysan öpmediysen yanında oturduysan bile inşallah bişey olmamıştır. Bende hamileliğim görümceme gittim meğersem kovidlermiş yanlarında oturmuştum bişey olmamıştı. Bide bulaşca hissedersin canımEnemmm 15. Haftaların hepsi kız
Benimki yarın 14. De kendini gösterir mi acaba ?
Bu arada ben akşam hızlıca evime geldim.
Babannem Covid çıktı. Babamlarin alt katında oturuyor ve babam bayağı temaslı. Babam test verdi bende hemen evime geldim.
Test verecektim ama yeni düşük stresinden çıktım yeni bir stres yaşamak istemedim binde kendimi iyi hissediyorum. Covid geçirdik az biraz biliyoruz etkilerini. İnşallah birşey olmadan hızlıca geçer gider
Ön kısmında baldırın az aşagısına vurudum doktorum öyle yap dedi ama vuruduğum anda şişti bi baktım mosmor olmuş ama çok acıyor bacaktanBacağın neresine vurunca şişti canım?
Sağoll canım Herkes bir bir cinsiyeti öğreniyor herşeyin hayırlısı olsun daha yanılma olmas değil mi dedim doktora kesin dediÇok şükür, gözünüz aydın canım.
Ay çok üzüldüm canım.Ön kısmında baldırın az aşagısına vurudum doktorum öyle yap dedi ama vuruduğum anda şişti bi baktım mosmor olmuş ama çok acıyor bacaktan
Doktor kesin dediyse kesindir.Sağoll canım Herkes bir bir cinsiyeti öğreniyor herşeyin hayırlısı olsun daha yanılma olmas değil mi dedim doktora kesin dedi
Aynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalımDert etme canım, daha belli olmayanlar var zaten. İyice toplansın yaparız listeyi.
Sadece cinsiyet mi yazıcaksın?
Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorumTeşekkür ederim kızlar allah razı olsun inşallah yarın ultrasonda baktıktan sonra taburcu edebilirim dedi bakalım artık hayırlısıCatlak-kurabiye senin cinsiyet bellioldu mu cnm
Yaa kızlar çoğalıyorCanımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmedi
Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsünİyi akşamlar herkese bizimde kızımız olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah sağ salim atlatır babannen. Sende bugün güzel haberler ile gelirsin inşallahEnemmm 15. Haftaların hepsi kız
Benimki yarın 14. De kendini gösterir mi acaba ?
Bu arada ben akşam hızlıca evime geldim.
Babannem Covid çıktı. Babamlarin alt katında oturuyor ve babam bayağı temaslı. Babam test verdi bende hemen evime geldim.
Test verecektim ama yeni düşük stresinden çıktım yeni bir stres yaşamak istemedim binde kendimi iyi hissediyorum. Covid geçirdik az biraz biliyoruz etkilerini. İnşallah birşey olmadan hızlıca geçer gider
Koldan deneyeceğim inşallah yapabilirimAy çok üzüldüm canım.
Neyse, koldan yap bakalım biraz. Daha iyi olur inşqllah.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel sende yaz buraya herşeyi güzel gidşyordur inşallahDoktor kesin dediyse kesindir.bana 3 hafta önce yüksek ihtimal erkek dedi. Bakalım bu hafta kesin diyecek mi?
Bence dogum tarihi ve cınsıyet yazalım, isim daha cok ifşa etmez mi, biz herkese soyledıkAynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım
Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorumbenimki daha belli olmadı canım
Yaa kızlar çoğalıyorhadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün
Canım üçlü test kaçıncı haftaya denk geliyor seninHadi inşallah güzel haberlerle gel sende yaz buraya herşeyi güzel gidşyordur inşallah
Evet çağırmadi doktorOysa bir umut çağırır mı demiştinaz kaldı sabret kuzum. Ben zaten ev işi çok yapamıyorum müsaade etmiyor bebik sende dinlenerek yap kuzum yorma kendini
Ay isim derken kız kendi isimlerimiz yani nicklerBence dogum tarihi ve cınsıyet yazalım, isim daha cok ifşa etmez mi, biz herkese soyledık
Bence bizimkiler oğlanEvet çağırmadi doktorağır işler yapmiorum zaten aylardir günlük işlerde yoruo bazen minnak bebeğin bak annesi dinlensin istiormus
Yemin ederim dicektim hadi demeyim dedim oğlanlar analarina düşkün oluomus ya ondan kiyamio bizimkilerBence bizimkiler oğlanoğlanlar anneye kıyamıyor
Valla baya baya oğlan anası olmaya alıştırdım kendimi şimdi gidince Dr kız derse şok olurum herhalde ama sevinç çığlığı atabilirimYemin ederim dicektim hadi demeyim dedim oğlanlar analarina düşkün oluomus ya ondan kiyamio bizimkiler
Biz seninle aynıyız sanırım kız hayali bu zzamana kadar ama bebeği erkek hissetmek bana işte kıza benzio dedi ama erkek hissediorum ilginç bisekildeValla baya baya oğlan anası olmaya alıştırdım kendimi şimdi gidince Dr kız derse şok olurum herhalde ama sevinç çığlığı atabilirim