Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben de bulantım olmamasına gıvenerek, en az biri erkek dedim, hatta belkı ıkı erkek dedım, ıkı kız cıktı, aldıgım mavi zıbınlarla bakısıyoruz arada bir

Kesinlikle ikimizinki de aynı dediğin gibi sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah ben erkek fikrine zor alışırım diye önden antrenman yaptım napayım herkes erkek diye çıkıp geliyordu şimdi kızların sayısı artınca acaba mı diyorum

Psikolojik hissediyorum bı xe hepsi yok degildir diye bakmadı sonuxa ben gördüm dedim ben demiştim size . Ama Allah'ın sevgili kuluymuşum. Babama kalsa 2 hafta daha beni eve göndermeyecekti 1 gün erkenden kavuştum

Ben de bulantım olmamasına gıvenerek, en az biri erkek dedim, hatta belkı ıkı erkek dedım, ıkı kız cıktı, aldıgım mavi zıbınlarla bakısıyoruz arada bir
Bende daha ortada bebek falan yokken aldığım pembe puantiyeli zıbınlara veda ettim o kadar adapte oldum oğlana

Psikolojik hissediyorum bı xe hepsi yok degildir diye bakmadı sonuxa ben gördüm dedim ben demiştim size . Ama Allah'ın sevgili kuluymuşum. Babama kalsa 2 hafta daha beni eve göndermeyecekti 1 gün erkenden kavuştum
İnşallah bişey olmaz hiç osikokojini bozma Rabbim koruyor ailenede çok geçmiş olsun

İste teoriler hep curuo ama bak bendede çok bulantı olmadı bulantı da kız bebek gelir derler senin iki katı miden bulanmasi gerek ben sağda die erkek die hissediorum olsun mavi leride giydirir sin artık renk olayı kalmadı hepsi giydirilir kuzum

Evet kızlar arttı bende acaba demeye başladım ee sen ne zaman gitcen öğrenirsin artık ben şimdi gitsem soler belki ama var benim daha

2 hafta sonra 16+6 ya denk geliyor bide bu sefer ultrasonda bebek taö adet tarihimle ölçülü çıktı normalde hep muayenelerde 4 gün büyüktü
Ben gittiğimde de 16. Hafta olacak ama üçlü testten bahsetmedi. İkiliyi de yaptırmadjm ondan mı demedi acaba
Yaa içimi rahatlattın benimde büyük çıkmıştı geçen gidişimde demek ki olabiliyor

İlk ikiz oğlan haberi de senden geldi o zaman hadi bakalım gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler inşallah

Ben gittiğimde de 16. Hafta olacak ama üçlü testten bahsetmedi. İkiliyi de yaptırmadjm ondan mı demedi acaba
Yaa içimi rahatlattın benimde büyük çıkmıştı geçen gidişimde demek ki olabiliyor
Benim kendi doktorum ikiliyi istemiyormuş direk 3lü istiyormuş bi çok doktor bence aynı fikirdedir. İkili yanılma oluyormuş baya bence gittiğinde isterler senden benim hep büyük çıktı son 3 muayenede dün ilk defa adet tarihimle tam çıktı büyük çıkabiliyormuş küçükde çıkabiliyormuş doktora sordum dedi ona takılmayın çok dedi 1 hafta oynarmış hep

Valla baya baya oğlan anası olmaya alıştırdım kendimi şimdi gidince Dr kız derse şok olurum herhalde ama sevinç çığlığı atabilirim
Ya bizde hep oglan dedik birde burda erkek haberlerini aldıkça tamam dedim ki bizde çevredekiler yani ailelerde hep erkek dedi kızı duyunca doktora kesin dimi değişmez demiş bulundum yani hiç beklemiyordum kız demesini

Ya bizde hep oglan dedik birde burda erkek haberlerini aldıkça tamam dedim ki bizde çevredekiler yani ailelerde hep erkek dedi kızı duyunca doktora kesin dimi değişmez demiş bulundum yani hiç beklemiyordum kız demesini
Ah canım oo çevre varyaa bana yarısından çoğu erkek dedi ama ben hiç erkek hissetmiyordum Rabbim gönlüne göre versin iki erkek annesi olmak ayrı bi güzel kız annesi olmak daha bi güzel

Bende daha ortada bebek falan yokken aldığım pembe puantiyeli zıbınlara veda ettim o kadar adapte oldum oğlana
Kız vıkarmıs senın de
Benimde kız ama bulantım feci vardı kusmam yoktu bişey olmaz mavi gitdirirsin kızçelere
Kızlar da bulantı oluyor dediler, erkek de olmuyormus dedıler, ne bılım guvendım onlara
Hıc bulanmadı diyebilirim, bınkac kere cok hafıf tiksinme oldu ama saymıyorum bile onları, mecbur giyecekler, zaten zıbın kım görecek, onlar da maviyi de sevsin ne yapım, bırsuru harcama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…