Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuz
Bacağın neresine vurunca şişti canım?

Bebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dedi 😌☺️☺️
Oysa bir umut çağırır mı demiştin🤣🤣 az kaldı sabret kuzum. Ben zaten ev işi çok yapamıyorum müsaade etmiyor bebik😁 sende dinlenerek yap kuzum yorma kendini 🤗

Enemmm 15. Haftaların hepsi kız 🙈
Benimki yarın 14. De kendini gösterir mi acaba ?
Bu arada ben akşam hızlıca evime geldim.
Babannem Covid çıktı. Babamlarin alt katında oturuyor ve babam bayağı temaslı. Babam test verdi bende hemen evime geldim.
Test verecektim ama yeni düşük stresinden çıktım yeni bir stres yaşamak istemedim binde kendimi iyi hissediyorum. Covid geçirdik az biraz biliyoruz etkilerini. İnşallah birşey olmadan hızlıca geçer gider 😔
İnşallah seninkide gösterir babanla çok temas kurmadıysan öpmediysen yanında oturduysan bile inşallah bişey olmamıştır. Bende hamileliğim görümceme gittim meğersem kovidlermiş yanlarında oturmuştum bişey olmamıştı. Bide bulaşca hissedersin canım

Dert etme canım, daha belli olmayanlar var zaten. İyice toplansın yaparız listeyi. 😉
Sadece cinsiyet mi yazıcaksın?
Aynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım🤣
Teşekkür ederim kızlar allah razı olsun inşallah yarın ultrasonda baktıktan sonra taburcu edebilirim dedi bakalım artık hayırlısı Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye senin cinsiyet bellioldu mu cnm
Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorum 🤭😍😍 benimki daha belli olmadı canım
Canımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmedi 🥰
Yaa kızlar çoğalıyor 😍😍 hadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰
İyi akşamlar herkese bizimde kızımız olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍🤲
Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün 🥰 🥰

Enemmm 15. Haftaların hepsi kız 🙈
Benimki yarın 14. De kendini gösterir mi acaba ?
Bu arada ben akşam hızlıca evime geldim.
Babannem Covid çıktı. Babamlarin alt katında oturuyor ve babam bayağı temaslı. Babam test verdi bende hemen evime geldim.
Test verecektim ama yeni düşük stresinden çıktım yeni bir stres yaşamak istemedim binde kendimi iyi hissediyorum. Covid geçirdik az biraz biliyoruz etkilerini. İnşallah birşey olmadan hızlıca geçer gider 😔
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah sağ salim atlatır babannen. Sende bugün güzel haberler ile gelirsin inşallah 🥰 🥰

Aynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım🤣

Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorum 🤭😍😍 benimki daha belli olmadı canım

Yaa kızlar çoğalıyor 😍😍 hadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰

Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün 🥰 🥰
Bence dogum tarihi ve cınsıyet yazalım, isim daha cok ifşa etmez mi, biz herkese soyledık🙈

Oysa bir umut çağırır mı demiştin🤣🤣 az kaldı sabret kuzum. Ben zaten ev işi çok yapamıyorum müsaade etmiyor bebik😁 sende dinlenerek yap kuzum yorma kendini 🤗
Evet çağırmadi doktor 😂😂ağır işler yapmiorum zaten aylardir günlük işlerde yoruo bazen 😊minnak bebeğin bak annesi dinlensin istiormus 🥰🥰

Yemin ederim dicektim hadi demeyim dedim oğlanlar analarina düşkün oluomus ya ondan kiyamio bizimkiler 🥰🥰
Valla baya baya oğlan anası olmaya alıştırdım kendimi şimdi gidince Dr kız derse şok olurum herhalde ama sevinç çığlığı atabilirim🤭🤭😍😍

Valla baya baya oğlan anası olmaya alıştırdım kendimi şimdi gidince Dr kız derse şok olurum herhalde ama sevinç çığlığı atabilirim🤭🤭😍😍
Biz seninle aynıyız sanırım kız hayali bu zzamana kadar ama bebeği erkek hissetmek bana işte kıza benzio dedi ama erkek hissediorum ilginç bisekilde 😂😂sağlıklı olsun ikisine de hazırız artık 🥰🥰ama bizimki bence aynı 🤭🤭

X