- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.441
Bakalim daha ne kadar devam edicezEnox kullanılacak galiba oksapar şubat sonuna kadar gelmez dediler
Canım çok geçmiş olsun inşallah evde daha çok stres olurdun kontrol altında olman daha iyi inşallah 1-2 güne toparlanırsın
Canım geçmiş olsun takipte olman daha iyi çok şükür minikler iyiymiş Rabbim korusun onları❤
Teşekkür ederim kızlar allah razı olsun inşallah yarın ultrasonda baktıktan sonra taburcu edebilirim dedi bakalım artık hayırlısıYatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları yaevet sola yatmayı daha çok seviyorum bende mide de rahatlıyor dediğin gibi
Ya ama yaaadedim dimi ben görmüştüm rüyasını yine biz pahalı alıyorduk sen ucuza alıyordun
Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canım
İnşallah benimkini keser birazdan muayeneye girerim bakalım ne diyecek bıraktıracak mıBakalim daha ne kadar devam edicez
Yaaaa bugündü dimiİnşallah benimkini keser birazdan muayeneye girerim bakalım ne diyecek bıraktıracak mı
Toplamda senjnle beraber 4 ikiz annesi olduk galibaHanımlar merhaba ben de nasipse 2022 annesi olacağım. Bebeklerim ikiz. Burada güzel bir sohbet olduğunu görünce aranıza dahil olmak istedim.
Canımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmediYaaaa bugündü dimi
Guzel haberlerle gel ❤
Maşallah canım Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar herkese bizimde kızımız olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaa cok sevindim hayirli evlat olsun inşallahCanımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmedi
Amin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuzYaaa cok sevindim hayirli evlat olsun inşallah
Amin inşallah canımAmin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuz
Kendim vuramam değil mi yaa eşim hiç iğneye kana gelemiyor bi defa vur dedim korktu başı döndü bıraktı karnımda artık yer etmiş nasıl yapacam bilmiyorum emin ol bacaktan hiç deneme bile iğneyi sıktığın gibi canın felaket yanıyorAmin inşallah canım
Bende bacaktan hiç vurmadım acısını bilmiyorum
Omuzdan 4 parmak dirsekten 4 parmak alıyorum orta kismin arkaya yumuşak yere doğru eşim vuruyor merkezdede oyle gösterdiler
Kendin biraz zorlanabilirsin cnm ya koldan da bi anlık yakıyor geciyorKendim vuramam değil mi yaa eşim hiç iğneye kana gelemiyor bi defa vur dedim korktu başı döndü bıraktı karnımda artık yer etmiş nasıl yapacam bilmiyorum emin ol bacaktan hiç deneme bile iğneyi sıktığın gibi canın felaket yanıyor
Hoş buldum çok teşekkür ederimToplamda senjnle beraber 4 ikiz annesi olduk galibahosgeldin.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolaylıkla atlatır babannen.Enemmm 15. Haftaların hepsi kız
Benimki yarın 14. De kendini gösterir mi acaba ?
Bu arada ben akşam hızlıca evime geldim.
Babannem Covid çıktı. Babamlarin alt katında oturuyor ve babam bayağı temaslı. Babam test verdi bende hemen evime geldim.
Test verecektim ama yeni düşük stresinden çıktım yeni bir stres yaşamak istemedim binde kendimi iyi hissediyorum. Covid geçirdik az biraz biliyoruz etkilerini. İnşallah birşey olmadan hızlıca geçer gider
Çok şükür, gözünüz aydın canım.Canımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmedi
Oooo, kızlar atağa geçti.İyi akşamlar herkese bizimde kızımız olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin