Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları ya evet sola yatmayı daha çok seviyorum bende mide de rahatlıyor dediğin gibi

Ama ben 9.90 a aldım
Ya ama yaaa dedim dimi ben görmüştüm rüyasını yine biz pahalı alıyorduk sen ucuza alıyordun
Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canım

Liste yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayum yetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok inşallah
Bebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dedi

Kuveti canım

Yaa hadi inşallah sağlıkla canım

Liste yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayum yetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok inşallah
Dert etme canım, daha belli olmayanlar var zaten. İyice toplansın yaparız listeyi.
Sadece cinsiyet mi yazıcaksın?

Bende 7 ayı göreyim nasipse başlarım insallahh sağlıkla gelsin meleklerimiz

Şehirdeki farklı doktorlara gitmekte Bi seçenek
Eşim faktörü var onu ikna edemiorum yoksa üç tane özel hastane var yakin kendi doktorum şehir dışında zaten ama geçen doktorda miyom mu var sanki dedi sonra tedavide oluo dedi ondan kendi dojtorumiz dışında eşim farklı seler soluo dio ondan kuzum bekliom kuzu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…