- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.421
Piyasada yok şuan sen yine bakarsınÖylemi benimde azaldi
Yatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları yaBızım arkadas katlanır olandan almıs, onun evı de kucuk, katlıyorsun Hıc yer kaplammıyor dedı, aklımı çeldi, ben de alıcamzaten eve her gun kargocu geliyor, hepsı anlamıştır hamıle oldugumu
Mide yanması ıcın de sola yatmak daha ıyı, mide asagıda kalıyor bıraz daha rahat oluyor.. Solcu cıktım ben de
Ya ama yaaaAma ben 9.90 a aldım
Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canımKuzum topigi kaybetmiştim3 gündür hastanedeyim benimkiler yine alarm verdiler kanama oldu cok yoğun hemen hastaneye geldik yatis yapıldı dün cok şükür bebekler iyiydi dr 1 2 gun daha kal kanama tam kesilsin taburcu ederim dedi bakalım artık bebeler iyi olsun da ❤❤
Malesef değerim düşük geldi, hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakacağız..Hadi bakalım, dua edelim canım. Dikkat et, yorma kendini. Kalkma ayağa.
Bebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dediListe yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayumyetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok inşallah
merhaba size özel mesaj atmıştım bakabilir misiniz :)Evet çok mantıklı. Çilek mobilyanin sitesinde uygun fiyatlı 3 yıl falan kullanılabilecek beşikler var. Müsait bir vakit gidip bakacağım.
Ortak ultrason alabilirizBebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dedi
Harika bı teklif kuzumOrtak ultrason alabiliriz
Kuveti canımYatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları yaevet sola yatmayı daha çok seviyorum bende mide de rahatlıyor dediğin gibi
Ya ama yaaadedim dimi ben görmüştüm rüyasını yine biz pahalı alıyorduk sen ucuza alıyordun
Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canım
Merhabalar, mesajı görmemişim kusura bakmayın.merhaba size özel mesaj atmıştım bakabilir misiniz :)
Benimde 3 kutu var elimdePiyasada yok şuan sen yine bakarsın
Yaa hadi inşallah sağlıkla canımAnladım canım. Rüyada görüyorsan kız onlar. :) ben hiç hissetmedim. transferden çıktım dedim ya tutmayacak ya da 2 kız dedim. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Rüyama birden bire 2 kız bebek girdi üst üste. Tamam dedim ya:)
Aynen öyle ne acılara dayandık canım bugün itibari ile koldan vurayımBen hep koldan vuruluyorum canım. Göbekten evet devam edemezsin bence kola geç artık sen. Acıyor falan ama nelere dayandık biz.
Hayırlısı olsun canım. En hayırlı zamanda gelsin mucizen.Malesef değerim düşük geldi, hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakacağız..
Dert etme canım, daha belli olmayanlar var zaten. İyice toplansın yaparız listeyi.Liste yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayumyetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok inşallah
Bende 7 ayı göreyim nasipse başlarım insallahh sağlıkla gelsin meleklerimizAynen yatak genıs oldugu ıcın ilkokulda bıle kullanabilirler, arkadsımın oglu 3 yasında hala park besıkte yatıyor, gecmıyor daha buna dedı, o yaptırdı montessori.. Su an onun ıcın butce ayırmıcam valla, aklıma yattı dedikleri ıkı besık tamam, dolap ve sifonyer mecbur esyaları koymak ıcın, bu ay vericez sıparısı 2 aya ancak gelır
Kesınlıkle ıkı bebek esyası ile ancak sıgarız ben de 4 kapılı dusunuyorum ve sifonyer, cekmce ozellıgı cok olan ıstıyorum
Şehirdeki farklı doktorlara gitmekte Bi seçenekHarika bı teklif kuzumbu hafta şansımı deneyim dedim yok doktrda normal dedi ağrı için bı sebep bulamadım merak beklioruz randevu günümüzü
Eşim faktörü var onu ikna edemiorum yoksa üç tane özel hastane var yakin kendi doktorum şehir dışında zaten ama geçen doktorda miyom mu var sanki dedi sonra tedavide oluo dedi ondan kendi dojtorumiz dışında eşim farklı seler soluo dio ondan kuzum bekliom kuzu kuzuŞehirdeki farklı doktorlara gitmekte Bi seçenek
Cok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım. En hayırlı zamanda gelsin mucizen.
Enox kullanılacak galiba oksapar şubat sonuna kadar gelmez dedilerBenimde 3 kutu var elimde