Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bızım arkadas katlanır olandan almıs, onun evı de kucuk, katlıyorsun Hıc yer kaplammıyor dedı, aklımı çeldi, ben de alıcam😅zaten eve her gun kargocu geliyor, hepsı anlamıştır hamıle oldugumu 🙈
Mide yanması ıcın de sola yatmak daha ıyı, mide asagıda kalıyor bıraz daha rahat oluyor.. Solcu cıktım ben de 🤣
Yatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları ya🤭🙈 evet sola yatmayı daha çok seviyorum bende mide de rahatlıyor dediğin gibi

Ama ben 9.90 a aldım 😂😂😂
Ya ama yaaa 😪😪 dedim dimi ben görmüştüm rüyasını yine biz pahalı alıyorduk sen ucuza alıyordun🤣🤣:mad::mad::mad::mad::mad:
Kuzum topigi kaybetmiştim😂😂 3 gündür hastanedeyim benimkiler yine alarm verdiler 🙈🙈😕kanama oldu cok yoğun hemen hastaneye geldik yatis yapıldı dün cok şükür bebekler iyiydi dr 1 2 gun daha kal kanama tam kesilsin taburcu ederim dedi bakalım artık bebeler iyi olsun da 🙏🙏🙏❤❤
Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canım 🤲🤲

Liste yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayum 😬 yetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok😁 inşallah 🙈
Bebisi yorma annesi ben evde yoruldm bugün çok bişe yapmadan kasik ağrısı oldu korktum rahim buyuyo dur dedi doktorum ah bı deseydi gel bı görün yok demedi merak etme dedi 😌☺️☺️

Yatağı mı kuzum ben tam kaçırdım mesajları ya🤭🙈 evet sola yatmayı daha çok seviyorum bende mide de rahatlıyor dediğin gibi

Ya ama yaaa 😪😪 dedim dimi ben görmüştüm rüyasını yine biz pahalı alıyorduk sen ucuza alıyordun🤣🤣:mad::mad::mad::mad::mad:

Yaa çok geçmiş olsun kuzum benim. İnşaAllah bebişler iyi olsun sağlıkla büyüsünler canım 🤲🤲
Kuveti canım ☺️

Anladım canım. Rüyada görüyorsan kız onlar. :) ben hiç hissetmedim. transferden çıktım dedim ya tutmayacak ya da 2 kız dedim. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Rüyama birden bire 2 kız bebek girdi üst üste. Tamam dedim ya:)
Yaa hadi inşallah sağlıkla canım 🥰🥺

Liste yapcam kızlar ama bugün de yine koşturmacadayum 😬 yetişemiyorum mesajlara da ama yapcam inşallah yarın bir işim yok😁 inşallah 🙈
Dert etme canım, daha belli olmayanlar var zaten. İyice toplansın yaparız listeyi. 😉
Sadece cinsiyet mi yazıcaksın?

Aynen yatak genıs oldugu ıcın ilkokulda bıle kullanabilirler, arkadsımın oglu 3 yasında hala park besıkte yatıyor, gecmıyor daha buna dedı, o yaptırdı montessori.. Su an onun ıcın butce ayırmıcam valla, aklıma yattı dedikleri ıkı besık tamam, dolap ve sifonyer mecbur esyaları koymak ıcın, bu ay vericez sıparısı 2 aya ancak gelır

Kesınlıkle ıkı bebek esyası ile ancak sıgarız ben de 4 kapılı dusunuyorum ve sifonyer, cekmce ozellıgı cok olan ıstıyorum
Bende 7 ayı göreyim nasipse başlarım insallahh sağlıkla gelsin meleklerimiz

Şehirdeki farklı doktorlara gitmekte Bi seçenek 🤣🤣🤣
Eşim faktörü var onu ikna edemiorum yoksa üç tane özel hastane var yakin kendi doktorum şehir dışında zaten ama geçen doktorda miyom mu var sanki dedi sonra tedavide oluo dedi ondan kendi dojtorumiz dışında eşim farklı seler soluo dio ondan kuzum bekliom kuzu kuzu 😌😌☺️

X