Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah herkes bu büyük salgına yakalanmış bizde öyle yakalandık ama çok şükür atlattık başgam sökülmesi için pekmez verin çocuklara sabah akşam aç karınla ve burunlarını temiz tutun az bişey pekmez minik parça tereyağ bi iki damla limon biz böyle rahat atlattık göğüsüne zeytinyağ sürüp ılık bez koyun kalsın ayak tabanlarına sarımsaklı zeytin yağ hazırlayıp akşamları sürüp pamuklu çorapla yatırın herkese çok geçmiş olsun çok yazamıyorum

Sizede çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun Rabbim ikinizede şifa versin en kısa zamanda atlatin inşallah o kadar dikkat ediyoruz nerden kapiyoruz anlamiyorum

Çok geçmiş olsun canım kış ile birlikte hastalıklar da kapımızı çalıyor maalesef.En hafif şekilde atlatilsin inş l. Allah şifa versin

Bana doktor hava verirken daha fazla öksürebilir endişelenme ilaçlar sökücek demişti tedavi bitince daha rahatlicak dedi ateşi varmi ateş durumunuz nasıl
He ya hava verirken daha çok oluyor. İnşallah atar balgamı da rahatlar. Ateş çok şükür kontrol altında gibi kuzum dünden beri çıkmadı inşallah çıkmaz. Düşüp hemen çıkıyordu ilacın etkisi geçince

Size de geçmiş olsun canım pekmezi deneyim oğlana. Ihlamur veriyorum günlük Biraz daha iyi gibi

Size de geçmiş olsun canım pekmezi deneyim oğlana. Ihlamur veriyorum günlük Biraz daha iyi gibi
Ben ilk hastalandığı zamanlar pekmezi sulandırarak verdim ve burnunu hep açık tuttum 2 defa evde öyle atlattık ama bu sefer bu hastalıkta hemen düştü. Ama gene pekmezi verdim çabuk toplarlandı çok düşmedi

Selam kızlar
Nasılsınız güzel anneler bebisler nasıl hasta olanlar umarım daha iyilerdir
Mutlu huzurlu sağlıklı haftalarımız olsun ❤
A.s canım şükür idare ediyoruz biz.Gece ağlama uyumama krizlerimiz hariç
Pazar günü oğluşum sünnet mevlidini vereceğiz onun hazırlıklarini yapıyoruz ufaktan.Sen nasılsın oğluşun nasil

A.s canım şükür idare ediyoruz biz.Gece ağlama uyumama krizlerimiz hariç
Pazar günü oğluşum sünnet mevlidini vereceğiz onun hazırlıklarini yapıyoruz ufaktan.Sen nasılsın oğluşun nasil
Hala devam mı gece uyumamaya
Mevlidini Allah kabul etsin canim kolay gelsin şimdiden
Bizde iyiyiz çok şükür ogluş keyifsiz bugün bi kac kez kustu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…