- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.641
Aynen aynen canım bizimde iki ilaç. Bende bitmesini bekleyim o zaman. Şu balgamı Bi sökse rahatlıcak yavrumEvet canım geç bitiyor bende ilaci tamamen bitiriyordum iki ilaç vardı bizde ventolin çabuk bitiyordu ama diğeri geç bitiyordu
Bana doktor hava verirken daha fazla öksürebilir endişelenme ilaçlar sökücek demişti tedavi bitince daha rahatlicak dedi ateşi varmi ateş durumunuz nasılAynen aynen canım bizimde iki ilaç. Bende bitmesini bekleyim o zaman. Şu balgamı Bi sökse rahatlıcak yavrum
Sizede çok geçmiş olsun canımKızlar hepiniz iyisinizdir inşallah herkes bu büyük salgına yakalanmış bizde öyle yakalandık ama çok şükür atlattık başgam sökülmesi için pekmez verin çocuklara sabah akşam aç karınla ve burunlarını temiz tutun az bişey pekmez minik parça tereyağ bi iki damla limon biz böyle rahat atlattık göğüsüne zeytinyağ sürüp ılık bez koyun kalsın ayak tabanlarına sarımsaklı zeytin yağ hazırlayıp akşamları sürüp pamuklu çorapla yatırın herkese çok geçmiş olsun çok yazamıyorum
Ay valla bu neslin cocuklari hep aynı galiba bizimkide siringayi görünce yatakta dönüyor yüzüstüAynen başlarda duruyordu rahat temizliyordum şimdi izin vermiyor zorla yapıyorum
Ben kucağımda lavobonun üzerine yapıyorum baş aşağıya doğru hemen çıkıveriyorAy valla bu neslin cocuklari hep aynı galiba bizimkide siringayi görünce yatakta dönüyor yüzüstü
Bende öyle yapıyorum yoksa mümkün değil durmuyorlar artıkBen kucağımda lavobonun üzerine yapıyorum baş aşağıya doğru hemen çıkıveriyor
Canım çok geçmiş olsun Rabbim ikinizede şifa versin en kısa zamanda atlatin inşallah o kadar dikkat ediyoruz nerden kapiyoruz anlamiyorumGünaydın kızlar nasılsınız kaç gündür bakamadım
Biz çok hastayız hem oğluş hem ben nasıl lanet bir salgın anlamadım nerden kaptık bilmiyorumoğluşum bronşit oldu iğne olduk ilaçlara devam ediyoruz
Rabbim bütün hastalara şifa versin dikkat edin
Çok geçmiş olsun canım kış ile birlikte hastalıklar da kapımızı çalıyor maalesef.En hafif şekilde atlatilsin inş l. Allah şifa versinGünaydın kızlar nasılsınız kaç gündür bakamadım
Biz çok hastayız hem oğluş hem ben nasıl lanet bir salgın anlamadım nerden kaptık bilmiyorumoğluşum bronşit oldu iğne olduk ilaçlara devam ediyoruz
Rabbim bütün hastalara şifa versin dikkat edin
He ya hava verirken daha çok oluyor. İnşallah atar balgamı da rahatlar. Ateş çok şükür kontrol altında gibi kuzum dünden beri çıkmadı inşallah çıkmaz. Düşüp hemen çıkıyordu ilacın etkisi geçinceBana doktor hava verirken daha fazla öksürebilir endişelenme ilaçlar sökücek demişti tedavi bitince daha rahatlicak dedi ateşi varmi ateş durumunuz nasıl
Size de geçmiş olsun canım pekmezi deneyim oğlana. Ihlamur veriyorum günlük Biraz daha iyi gibiKızlar hepiniz iyisinizdir inşallah herkes bu büyük salgına yakalanmış bizde öyle yakalandık ama çok şükür atlattık başgam sökülmesi için pekmez verin çocuklara sabah akşam aç karınla ve burunlarını temiz tutun az bişey pekmez minik parça tereyağ bi iki damla limon biz böyle rahat atlattık göğüsüne zeytinyağ sürüp ılık bez koyun kalsın ayak tabanlarına sarımsaklı zeytin yağ hazırlayıp akşamları sürüp pamuklu çorapla yatırın herkese çok geçmiş olsun çok yazamıyorum
Cok şükür canım toparlanır bi kac güne hayırlısıylaHe ya hava verirken daha çok oluyor. İnşallah atar balgamı da rahatlar. Ateş çok şükür kontrol altında gibi kuzum dünden beri çıkmadı inşallah çıkmaz. Düşüp hemen çıkıyordu ilacın etkisi geçince
Ben ilk hastalandığı zamanlar pekmezi sulandırarak verdim ve burnunu hep açık tuttum 2 defa evde öyle atlattık ama bu sefer bu hastalıkta hemen düştü. Ama gene pekmezi verdim çabuk toplarlandı çok düşmediSize de geçmiş olsun canım pekmezi deneyim oğlana. Ihlamur veriyorum günlük Biraz daha iyi gibi
Deneyim bakalım canım sever inşallahBen ilk hastalandığı zamanlar pekmezi sulandırarak verdim ve burnunu hep açık tuttum 2 defa evde öyle atlattık ama bu sefer bu hastalıkta hemen düştü. Ama gene pekmezi verdim çabuk toplarlandı çok düşmedi
A.s canım şükür idare ediyoruz biz.Gece ağlama uyumama krizlerimiz hariçSelam kızlar
Nasılsınız güzel anneler bebisler nasıl hasta olanlar umarım daha iyilerdir
Mutlu huzurlu sağlıklı haftalarımız olsun ❤
Hala devam mı gece uyumamayaA.s canım şükür idare ediyoruz biz.Gece ağlama uyumama krizlerimiz hariç
Pazar günü oğluşum sünnet mevlidini vereceğiz onun hazırlıklarini yapıyoruz ufaktan.Sen nasılsın oğluşun nasil
Sağol canım.Evet maalesef sürekli uyanıyor ağlıyor uyumak istiyor ama uyuyamiyor ne zaman düzelecek hiç bilmiyorumHala devam mı gece uyumamaya
Mevlidini Allah kabul etsin canim kolay gelsin şimdiden
Bizde iyiyiz çok şükür ogluş keyifsiz bugün bi kac kez kustu takipteyim