Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar şu meşhur salgına bizde yakalandık 😓😓😓
Oğluşun ateşi süreli çıkıp iniyor 😓😓
Evde hava da vercez 😓😓
Dikkat edin 😓😓
Kuzum çok geçmiş olsun bizde atlattık evde hava tedaviside gördük çok şükür iyiyiz inşallah bidaha tekrarlamaz
Sürekli takip et burnunu sürekli temizle daha rahatliyor o zaman

Kuzum çok geçmiş olsun bizde atlattık evde hava tedaviside gördük çok şükür iyiyiz inşallah bidaha tekrarlamaz
Sürekli takip et burnunu sürekli temizle daha rahatliyor o zaman
İnşallah inşallah canım ya aman gitsin gelmesin bebelerimizden uzak olsun. Çok sık doluyor burnu aspiratör ile çekiyorum geçmezse şırınga
Gözünüz aydın canım 🥰 nasıl geçti ateş falan oldu mu

İnşallah inşallah canım ya aman gitsin gelmesin bebelerimizden uzak olsun. Çok sık doluyor burnu aspiratör ile çekiyorum geçmezse şırınga
Gözünüz aydın canım 🥰 nasıl geçti ateş falan oldu mu
Bizimde ateş dengesizdi burnu çok doluyor günde 4 kez şırıngayla temizledim abartmıyorum ama 1 ay sürdü resmen sizde en kısa zamanda atlatin inşallah covid gibi herkesi vurdu geçti rabbim şifa versin herkese

Bizimde ateş dengesizdi burnu çok doluyor günde 4 kez şırıngayla temizledim abartmıyorum ama 1 ay sürdü resmen sizde en kısa zamanda atlatin inşallah covid gibi herkesi vurdu geçti rabbim şifa versin herkese
Amin amin canım 🥺 evet burnu çok doluyor bide balgamı da atamadı
Ya kuzum ne sorcam. Bu nebül yarım saat çalışıyor ama hala içinde ilaç kalmış oluyor. Sende de mi öyleydi. Kaç dk duruyordu. Dik tutmaya çalışıyorum ama yine de çok geç bitiyor

Amin amin canım 🥺 evet burnu çok doluyor bide balgamı da atamadı
Ya kuzum ne sorcam. Bu nebül yarım saat çalışıyor ama hala içinde ilaç kalmış oluyor. Sende de mi öyleydi. Kaç dk duruyordu. Dik tutmaya çalışıyorum ama yine de çok geç bitiyor
Evet canım geç bitiyor bende ilaci tamamen bitiriyordum iki ilaç vardı bizde ventolin çabuk bitiyordu ama diğeri geç bitiyordu

X