- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.621
Çok şükür iyi canım bugün hastanede yarın taburcu olacak Allahın izniyle daha iyi olacak güçlü savaşçımızNefes0858 haber aldın mı nasıl Paşa'nın durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyi canım bugün hastanede yarın taburcu olacak Allahın izniyle daha iyi olacak güçlü savaşçımızNefes0858 haber aldın mı nasıl Paşa'nın durumu
Sizinki dişten dolayı olabilir henuz çıkmasıyla.Biz çıkardığımız halde öyleyizAynen canım ya çözemiyorum ne istiyor uykusu gelince uyuyamıyor acısını benden çıkarıyor
Çok şükür.Atlatti ya bunu kısa sürede de toparlanırÇok şükür iyi canım bugün hastanede yarın taburcu olacak Allahın izniyle daha iyi olacak güçlü savaşçımız
Cok şükür rabbim kalıcı şifa versin inşallahÇok şükür iyi canım bugün hastanede yarın taburcu olacak Allahın izniyle daha iyi olacak güçlü savaşçımız
Yapma yaKızlar şu meşhur salgına bizde yakalandık
Oğluşun ateşi süreli çıkıp iniyor
Evde hava da vercez
Dikkat edin
Kuzum çok geçmiş olsun bizde atlattık evde hava tedaviside gördük çok şükür iyiyiz inşallah bidaha tekrarlamazKızlar şu meşhur salgına bizde yakalandık
Evde hava da vercez
Dikkat edin
Sağol balım ya en çok korktuğum şeydi. İnşallah çabucak toparlanırYapma ya
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah inşallah canım ya aman gitsin gelmesin bebelerimizden uzak olsun. Çok sık doluyor burnu aspiratör ile çekiyorum geçmezse şırıngaKuzum çok geçmiş olsun bizde atlattık evde hava tedaviside gördük çok şükür iyiyiz inşallah bidaha tekrarlamaz
Sürekli takip et burnunu sürekli temizle daha rahatliyor o zaman
Bizimde ateş dengesizdi burnu çok doluyor günde 4 kez şırıngayla temizledim abartmıyorum ama 1 ay sürdü resmen sizde en kısa zamanda atlatin inşallah covid gibi herkesi vurdu geçti rabbim şifa versin herkeseİnşallah inşallah canım ya aman gitsin gelmesin bebelerimizden uzak olsun. Çok sık doluyor burnu aspiratör ile çekiyorum geçmezse şırınga
Gözünüz aydın canım nasıl geçti ateş falan oldu mu
Çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda düzelsin inşKızlar şu meşhur salgına bizde yakalandık
Evde hava da vercez
Dikkat edin
Bizim de bütün akiyor tıkanıyor sürekli serumla temizliyorumİnşallah inşallah canım ya aman gitsin gelmesin bebelerimizden uzak olsun. Çok sık doluyor burnu aspiratör ile çekiyorum geçmezse şırınga
Gözünüz aydın canım nasıl geçti ateş falan oldu mu
Hadi hayırlı olsun 10 güne ikincisi çıkar.İnci gibi dişleri olsunTeyzelerim bizimde ilk dişimiz çıktı
Amin teyzesi teşekkür ederizHadi hayırlı olsun 10 güne ikincisi çıkar.İnci gibi dişleri olsun
Amin amin canım evet burnu çok doluyor bide balgamı da atamadıBizimde ateş dengesizdi burnu çok doluyor günde 4 kez şırıngayla temizledim abartmıyorum ama 1 ay sürdü resmen sizde en kısa zamanda atlatin inşallah covid gibi herkesi vurdu geçti rabbim şifa versin herkese
Of burnu tıkanjnca zaten bütün huysuzluk başlıyor dimi deniz suyunu sorcam haftaya kontrole gidince. Onu da iyi açıyor diyorlar. Oğlan bıktı artık burnu ile uğraşılmasjndanBizim de bütün akiyor tıkanıyor sürekli serumla temizliyorum
Evet canım geç bitiyor bende ilaci tamamen bitiriyordum iki ilaç vardı bizde ventolin çabuk bitiyordu ama diğeri geç bitiyorduAmin amin canım evet burnu çok doluyor bide balgamı da atamadı
Ya kuzum ne sorcam. Bu nebül yarım saat çalışıyor ama hala içinde ilaç kalmış oluyor. Sende de mi öyleydi. Kaç dk duruyordu. Dik tutmaya çalışıyorum ama yine de çok geç bitiyor
Aynen başlarda duruyordu rahat temizliyordum şimdi izin vermiyor zorla yapıyorumOf burnu tıkanjnca zaten bütün huysuzluk başlıyor dimi deniz suyunu sorcam haftaya kontrole gidince. Onu da iyi açıyor diyorlar. Oğlan bıktı artık burnu ile uğraşılmasjndan
Sıkıldı bebişler ya kıyamam biliyorlar da artıkAynen başlarda duruyordu rahat temizliyordum şimdi izin vermiyor zorla yapıyorum