- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.601
He ya kuzum düşünüyorum da gelmeyecek bu günler baksana eski hallerini bile özlüyor insan. Her anları ayrı bir tatRahata ermek yok alışmak varseneye bu zamanlar keşke küçülseler deriz her anını doya doya yaşayalım bi daha küçülmeyecekler zor zamanlar geçecek
Aynen öyle ne kadar zor olsa da o kadar güzel.Guluseri yetiyorRahata ermek yok alışmak varseneye bu zamanlar keşke küçülseler deriz her anını doya doya yaşayalım bi daha küçülmeyecekler zor zamanlar geçecek
Biz varız kuzum sabah oldigunu sanan bı bebem var ah bide artık giydirmek kucakts bile tutmak zor herşeye meraklı sürekli çıplak kalmak istioGececilerden kim var
Amin canim inşallah istediğin gibi ilerler bizim daha zorla gidiyor tadimlarBiz varız kuzum sabah oldigunu sanan bı bebem var ah bide artık giydirmek kucakts bile tutmak zor herşeye meraklı sürekli çıplak kalmak istiosabah doktor muayene mız var bakalım tadimlara baslicaz mi çok hevesli yemeklerimize saldirio çünkü inşallah bu iştahını kabak yerkende gösterir
İşte bizimki meraklı ne yapıoz diye ama ben bide gittim elma tattirdim meyveden başladı isim çok zor şimdiAmin canim inşallah istediğin gibi ilerler bizim daha zorla gidiyor tadimlar
Bende varım ama teli açmıyorum artıkGececilerden kim var
Ben de meyve ile başladım başta sebzeyi yadirgadi tiksindi yemek istemedi zorlamadim bir iki aksik ne yediyse ara verdim abska sebzeye geçtim vs derken şükür şimdi yiyor.Bazen ilk kasıkta tiksiniyor sonra devam ediyor yemeye.Kahvaktilar tatlı diye onda ayrı iştahlı . Tatlıcı beni oğlanİşte bizimki meraklı ne yapıoz diye ama ben bide gittim elma tattirdim meyveden başladı isim çok zor şimdi1 yıl tadimla geçiyormuş ondan sonunda yicek herşeyi ondan kasmicam Diom da ana yüreği illa o tabak bitsin isteyebilirm
Benimkide kuzum tatlıcı calpol ictiginde yalanioBen de meyve ile başladım başta sebzeyi yadirgadi tiksindi yemek istemedi zorlamadim bir iki aksik ne yediyse ara verdim abska sebzeye geçtim vs derken şükür şimdi yiyor.Bazen ilk kasıkta tiksiniyor sonra devam ediyor yemeye.Kahvaktilar tatlı diye onda ayrı iştahlı . Tatlıcı beni oğlan
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah sağ salim çıksın ameliyattanGünaydın canlar Muhammed Alparslan paşamız şuan ameliyatta dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
Benim ki de aynı büyüdükçe düzelecek dedik ama gittikçe bozuluyorGünaydın kızlar
Benim oğluş büyüdükçe akıllanması gerekirken iyice huysuz bir şeye dönüştü
Allah yardımcısi olsun inşallah başarıyla tamamlayıp çıksınGünaydın canlar Muhammed Alparslan paşamız şuan ameliyatta dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
Rabbim şifa versin inşallah güzel sonuçlarlaGünaydın canlar Muhammed Alparslan paşamız şuan ameliyatta dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
Aynen canım ya çözemiyorum ne istiyorBenim ki de aynı büyüdükçe düzelecek dedik ama gittikçe bozuluyor