-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.661
Ihlamur ver oglusa bizim de vardı her sabah verdik şükür geçti.İlerlemisse sarımsak zeytinyağı karışımı tabanlarına sur çorap giydir öksürük artacak ama korkma bir iki güne kesiyorHastalık devam bizde
Bakamıyorum o yüzden kızlar bu öksürük fena biseymis
Günaydın canımSelam kızlar
Nasılsınız güzel anneler bebisler nasıl hasta olanlar umarım daha iyilerdir
Mutlu huzurlu sağlıklı haftalarımız olsun ❤
Sabır bu günlerde geçicekVe sürekli mızmızdelircem artık
Hastalıkta huy edindi ıhıhıhıhı sürekli böyle. Bugün yiğenim bile diyo bu böyle ağlamazdı yeni mi çıktı diyeSabır bu günlerde geçicek
Boşuna demiyorlar çocuğum hastalandı diye üzülmüyor huy değiştirdi ona üzülüyorum diyeHastalıkta huy edindi ıhıhıhıhı sürekli böyle. Bugün yiğenim bile diyo bu böyle ağlamazdı yeni mi çıktı diye
Aynen annemde diyoBoşuna demiyorlar çocuğum hastalandı diye üzülmüyor huy değiştirdi ona üzülüyorum diye
Bizimkide huysuz valla saat kaç oldu daha öğlen uykusu yok uyumamak için direniyorAynen annemde diyoher hastalıkta huy değişir diye. Atak güncellemeleri yetmedi zaten
Bide bu çıktı dimi ya büyüdükçe uykuya dalışlaro zor oluyorBizimkide huysuz valla saat kaç oldu daha öğlen uykusu yok uyumamak için direniyor
Banada zor geliyor valla onun için ayrı bi zaman lazımBide bu çıktı dimi ya büyüdükçe uykuya dalışlaro zor oluyornapcaz nasıl uyutcaz. Uyku eğitimi yapim diyorum ama üşeniyorum ona da
Bide rutin falan olacak diyo hele duş diyorlar aman havalar soğuk çocuğu yıkamaya korkuyorum zatenBanada zor geliyor valla onun için ayrı bi zaman lazım
Aman bizi eğiterek mi uyuttularBanada zor geliyor valla onun için ayrı bi zaman lazım
Aynen bende haftada 2 kere yıkıyorum sen nasıl yapıyorsun bugün hava ayrı bi soğuk zatenBide rutin falan olacak diyo hele duş diyorlar aman havalar soğuk çocuğu yıkamaya korkuyorum zaten
Dogru dedin valla annemde diyor bizim zamanımızda atak haftaları mi vardı diyorAman bizi eğiterek mi uyuttularzaten büyüyünce uyumadığı her dk için pişman olacak
Bende haftada bir yıkıyorum kuzum ya benim evi ne kadar yaksak da güneşli değilse hava çok soğuk oluyorAynen bende haftada 2 kere yıkıyorum sen nasıl yapıyorsun bugün hava ayrı bi soğuk zaten
Ihlamur hastalanmadan önce yine içerdi şimdi veremiyorum içmiyor canım çok şükür öksürüğü azaldı ilaçlar fayda etmeye başladı bu seferde benim öksürük arttıIhlamur ver oglusa bizim de vardı her sabah verdik şükür geçti.İlerlemisse sarımsak zeytinyağı karışımı tabanlarına sur çorap giydir öksürük artacak ama korkma bir iki güne kesiyor
Bende 1 kere yıkıyorum ev sıcak da olsa 2ye cesaretim yokBende haftada bir yıkıyorum kuzum ya benim evi ne kadar yaksak da güneşli değilse hava çok soğuk oluyorvalla doğalgaz 2 bin falan gelir galiba bu sene
Şükürler olsun daha iyiymiş canımIhlamur hastalanmadan önce yine içerdi şimdi veremiyorum içmiyor canım çok şükür öksürüğü azaldı ilaçlar fayda etmeye başladı bu seferde benim öksürük arttı
Sarımsak zeytinyağı duydum ama geçen bir yerde gördüm çocuğuna alerji yapmış ayak altı su toplamış korkumdan yapamadım onu
2 kere daha acile gittik birinde hava verdiler rahatladı ertesi gün yine yoğun öksürük olunca yine gittik doktor ciğerleri temiz havaya gerek yok ilaçlarına devam edin zamanla azalacak dedi öksürük gerçekten bebekde çok kötü biseymis bugün şükürler olsun daha iyi yavrum 1 haftadır perişan oldu
Rabbim tüm hastalara şifa versin bizim bebeklerimizede
Çok şükür canım çok zorlandık inşallah bi daha olmadan bu kışı atlatırızŞükürler olsun daha iyiymiş canım
Bende sarımsaklı yağa cesaret edemedim evet alerji yapanda olmuş
Ay inşallah canim inşallah tekrarlamaz bende çok korkuyorumÇok şükür canım çok zorlandık inşallah bi daha olmadan bu kışı atlatırız
Dikkat etmek lazım bu karışımlara