-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.681
Amin canım inşallah.Cok şükür toparlarlamaya başlamış darısı sanaIhlamur hastalanmadan önce yine içerdi şimdi veremiyorum içmiyor canım çok şükür öksürüğü azaldı ilaçlar fayda etmeye başladı bu seferde benim öksürük arttı
Sarımsak zeytinyağı duydum ama geçen bir yerde gördüm çocuğuna alerji yapmış ayak altı su toplamış korkumdan yapamadım onu
2 kere daha acile gittik birinde hava verdiler rahatladı ertesi gün yine yoğun öksürük olunca yine gittik doktor ciğerleri temiz havaya gerek yok ilaçlarına devam edin zamanla azalacak dedi öksürük gerçekten bebekde çok kötü biseymis bugün şükürler olsun daha iyi yavrum 1 haftadır perişan oldu
Rabbim tüm hastalara şifa versin bizim bebeklerimizede
Biz ne güzel banyoda beraber yıkanıyorduk ama havalar soğuk galiba eskisi gibi odada küvette yıkıycamBende 1 kere yıkıyorum ev sıcak da olsa 2ye cesaretim yok
Hayırlı geceler canım biz daha iyiyiz tam iyileşemedik henüz gece nöbetleri devamHayırlı geceler kızlar iyice sessizleşti burası herkes iyi mi arada bi ses verin
Oğluş hasta ateşi var ilaçla anca düşüyor etki gidince tekrar yükseliyor.İstahsiz mama yaptım 45 dk anca 50 ml verebilirim içmiyor.Hayırlı geceler kızlar iyice sessizleşti burası herkes iyi mi arada bi ses verin
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahOğluş hasta ateşi var ilaçla anca düşüyor etki gidince tekrar yükseliyor.İstahsiz mama yaptım 45 dk anca 50 ml verebilirim içmiyor.
Amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Çok gecmis olsun cnm rabbim şifa versin inşallahOğluş hasta ateşi var ilaçla anca düşüyor etki gidince tekrar yükseliyor.İstahsiz mama yaptım 45 dk anca 50 ml verebilirim içmiyor.
Cok şükür toparlandı Rabbim herkese şifalar versin inşallahHayırlı geceler canım biz daha iyiyiz tam iyileşemedik henüz gece nöbetleri devam
Geçmiş olsun canım yaOğluş hasta ateşi var ilaçla anca düşüyor etki gidince tekrar yükseliyor.İstahsiz mama yaptım 45 dk anca 50 ml verebilirim içmiyor.
Geçmiş olsun canım yaOğluş hasta ateşi var ilaçla anca düşüyor etki gidince tekrar yükseliyor.İstahsiz mama yaptım 45 dk anca 50 ml verebilirim içmiyor.
Amin canım aynen bitti diyorsun başa sarıyorCok şükür toparlandı Rabbim herkese şifalar versin inşallah
Nasil bi hastalık nasıl bi döngü anladım iyileşiyorsun tekrar başa dönüyor
Amin canım benim inşallah hayırlı güzel haberler olsunHayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bizim bugün göz kontrolümüz var
Amin inşallah kuzumAmin canım benim inşallah hayırlı güzel haberler olsun
Evet bende gece gördüm gelir inşallah
Ahhh ahh ayniyiz aynıKızlar bizim de hastalıktan sonra acayip huysuz olduğu Oğlan hiç durmuyor desem yeri var ne yapacağımı bilmiyorum Bazen keçilerim kaçıyor
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallahHayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bizim bugün göz kontrolümüz var
Aaa nolmuş ben görmedim