- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.541
Maşallah canımSelam kızlar bizim 2.disimiz de çıktı çok şükürartık rahatlamak istiyorum.2 aydır ne çektik umarım sakinleşir uyur da ben de biraz dinlenmiş olurum.Yok mu dişi çıkan biz çok erkenci olduk sanırım
Şifa olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanirlarBizde menenjit aşılarının 2.dozunu olduk bugün inşallah rahat geçer oğluşum bu ay çok kilo almamış hastalıkta etkileti sanırım boyumuz uzamış ek gıdayı da sever yersek zamanla kilo alımı devam eder diye umuyorum
Amin teşekkür ederiz canım inşallah yemeye baslar bizimkilerdeMaşallah canım
Bizde daha yok ama bi kac gündür akşamları çok huzursuz galiba bizimde cikicak
Şifa olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanirlar❤
Evet canım erken dönünce de o sıkıntı oluyor bakalım bizde ne zaman başlayacakHepimizin çocuklarına maşallah. Kızlar baya hareketli oluyorlar doğru kızım 3 aylıkken dönmeye başladıama çok sıkıntı erken dönmeside korkuyorsun sürekli
Ohh maşallah canım ya. Bizim şu sıralar Bi sıkıntımız var diş mi bilmiyorum beyazlık yok ama çok huzursuzSelam kızlar bizim 2.disimiz de çıktı çok şükürartık rahatlamak istiyorum.2 aydır ne çektik umarım sakinleşir uyur da ben de biraz dinlenmiş olurum.Yok mu dişi çıkan biz çok erkenci olduk sanırım
Merhaba yok kullaniyorum sukur herhangi bir yan etki olmadı devletin verdiği ni kullanmadım doktorum yazdı bunuMerhaba,
Kidsferi kullanmaya devam ediyor musunuz? Bebeğinize bir yan etki yaptı mı?
İçindeki tatlandırıcıdan dolayı 1 aydır o bana bakıyor ben ona:)
Sen kiyamazsan o alışamaz sana kıyarKıyamıyorum ki bazen vermiyorum meme yesin diye ama yok zoraki 2 kaşık
Maşallah canım inşallah rahatlar bundan sonra paşa bizim daha yok diş
Bizim ilki beyazlik ve kabarma olmadan çıktı 2.beyazladi.Oncesi huysuzluk 2 ay sürdü neredeyseOhh maşallah canım ya. Bizim şu sıralar Bi sıkıntımız var diş mi bilmiyorum beyazlık yok ama çok huzursuz
Hazırlık yapıyor dişler huzursuzluk ondan.Kolayca cikarsinlar ins hepsiMaşallah canım
Bizde daha yok ama bi kac gündür akşamları çok huzursuz galiba bizimde cikicak
Şifa olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanirlar❤
Altta hafif beyazlık var az kaldi sanirimHazırlık yapıyor dişler huzursuzluk ondan.Kolayca cikarsinlar ins hepsi
Bizde erken mi cikarcaz bilemedim hem huysuzluk hem sürekli kaşınma salya var eşimde erken çıkarmış inşallah kuzum kolay çıkarsın bebelerimizAltta hafif beyazlık var az kaldi sanirim
Amin canim inşallah
Amin canim inşallah hiç belli olmuyor anlamıyoruz kolaylıkla çıkarsınlar inşallahBizde erken mi cikarcaz bilemedim hem huysuzluk hem sürekli kaşınma salya var eşimde erken çıkarmış inşallah kuzum kolay çıkarsın bebelerimiz
Ben sabaha kdar uyumadim ama göremedim de.Dis de çıktı daha ne istiyor anlamadımUyumayanlarda bugün kimler var
Aaa öyle beyazlamadan çıkıyor mu o zaman bizimkide gelebilir. Çünkü artık beni ısırmaya başladıBizim ilki beyazlik ve kabarma olmadan çıktı 2.beyazladi.Oncesi huysuzluk 2 ay sürdü neredeyse
Bir gece ansızın gelebirim diyor annesiAaa öyle beyazlamadan çıkıyor mu o zaman bizimkide gelebilir. Çünkü artık beni ısırmaya başladı
Evet canım evden çalışıyorumEvet canım erken dönünce de o sıkıntı oluyor bakalım bizde ne zaman başlayacak
Ya e ticaret nasıl oluyor canım evden mi çalışıyorsun
Ben de dün başladım. Bebeğimin besin alerjisi var. Dünden beri biraz kaşınıyor. İnşallah içimdeki tatlandırıcıdan değildirMerhaba yok kullaniyorum sukur herhangi bir yan etki olmadı devletin verdiği ni kullanmadım doktorum yazdı bunu
Çay kaşığı değir çın çık ses yapar diş varsaAaa öyle beyazlamadan çıkıyor mu o zaman bizimkide gelebilir. Çünkü artık beni ısırmaya başladı