Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar bizim 2.disimiz de çıktı çok şükür 🤲artık rahatlamak istiyorum.2 aydır ne çektik umarım sakinleşir uyur da ben de biraz dinlenmiş olurum.Yok mu dişi çıkan biz çok erkenci olduk sanırım
Maşallah canım 🧿
Bizde daha yok ama bi kac gündür akşamları çok huzursuz galiba bizimde cikicak
Bizde menenjit aşılarının 2.dozunu olduk bugün inşallah rahat geçer oğluşum bu ay çok kilo almamış hastalıkta etkileti sanırım boyumuz uzamış ek gıdayı da sever yersek zamanla kilo alımı devam eder diye umuyorum
Şifa olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanirlar 🤲

Hepimizin çocuklarına maşallah. Kızlar baya hareketli oluyorlar doğru kızım 3 aylıkken dönmeye başladı🙈 ama çok sıkıntı erken dönmeside korkuyorsun sürekli
Evet canım erken dönünce de o sıkıntı oluyor bakalım bizde ne zaman başlayacak 😅
Ya e ticaret nasıl oluyor canım evden mi çalışıyorsun

Selam kızlar bizim 2.disimiz de çıktı çok şükür 🤲artık rahatlamak istiyorum.2 aydır ne çektik umarım sakinleşir uyur da ben de biraz dinlenmiş olurum.Yok mu dişi çıkan biz çok erkenci olduk sanırım
Ohh maşallah canım ya. Bizim şu sıralar Bi sıkıntımız var diş mi bilmiyorum beyazlık yok ama çok huzursuz

Merhaba yok kullaniyorum sukur herhangi bir yan etki olmadı devletin verdiği ni kullanmadım doktorum yazdı bunu
Ben de dün başladım. Bebeğimin besin alerjisi var. Dünden beri biraz kaşınıyor. İnşallah içimdeki tatlandırıcıdan değildir🙏🏼
Onun dışında tadı kötü değil belli ki. Kabızlık da yapmadı gibi🙏🏼

X