- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.341
Kızlar günlük sütü ısıtmak yeterlimi yoksa kaynatmak lazım mı yoğurt için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günlük sütü ısıtmak yeterlimi yoksa kaynatmak lazım mı yoğurt için
Evet canım ısıtman yeterli serçe parmağınla ısısını kontrol edersin
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım ısıtman yeterli serçe parmağınla ısısını kontrol edersin
Bizde 400 oduoruzBizimde 300 olmuş
Masallah ya hersey uçtu gidiyor sirada menenjit aşılarımız var kimbilir güncel fiyatları ne kadar olduBizde 400 oduoruz
910 mu neydi bexeroMasallah ya hersey uçtu gidiyor sirada menenjit aşılarımız var kimbilir güncel fiyatları ne kadar oldu
910 a almıştım ben eylülde bu ay bizimde var810’mu neydi bexero
Doğrudur yanlış yazmışım910 a almıştım ben eylülde bu ay bizimde var
Bn 350-450 arası bişeye yapmıştım geçmiş zmn fiyatını görünce şok geçirdim910 a almıştım ben eylülde bu ay bizimde var
Masallah910 mu neydi bexero
Şok geçirilir tabiki canım senin yaptırdığının üstünden çok geçmemiş zaten aradaki farka bak bakalım bu ay kaç lira olmuş son dozda 13. Ayda bizimBn 350-450 arası bişeye yapmıştım geçmiş zmn fiyatını görünce şok geçirdim
Nimenrix de sanırım 704dü sizedemi ikisi yapılacak canım ilk dozu mu bu nasıl plan yaptı doktorunuzMasallah
Evet canım bizede ikisi yapılacak ilk doz 7.ayda dediNimenrix de sanırım 704dü sizedemi ikisi yapılacak canım ilk dozu mu bu nasıl plan yaptı doktorunuz
Biz 2.dozu olucaz 7.aydaEvet canım bizede ikisi yapılacak ilk doz 7.ayda dedi
Merhaba, ben de Goon bebek bezi anketine katılmaya çalışıyorum ama İngilizce bu formu gönderemezsiniz diye yazı çıkıyor, sarı fonda. Tüm bilgileri dolduruyorum, en alttan göndere basıyorum ama form gitmiyor. Aynı şekilde Kotex'i de denedim ama o da aynı hatayı veriyor. Bilgisi olan var mı acaba, nedendir?Kizlar goon bebek bezi anketine katıldım şansıma çıkar belki
Simdi kotex anketine bende katıldım herhangi bi hata vermedi.Merhaba, ben de Goon bebek bezi anketine katılmaya çalışıyorum ama İngilizce bu formu gönderemezsiniz diye yazı çıkıyor, sarı fonda. Tüm bilgileri dolduruyorum, en alttan göndere basıyorum ama form gitmiyor. Aynı şekilde Kotex'i de denedim ama o da aynı hatayı veriyor. Bilgisi olan var mı acaba, nedendir?
Günaydın canım hadi güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bize gün aydi kaka yaptı diye altını açtım iki kere üstüme isedi şimdi uyumaya calisioruz bugün hastaneye gitcez heycanliyiz
Günaydın üstüne işemekle senide uyandirdi annesiGünaydın kızlar bize gün aydi kaka yaptı diye altını açtım iki kere üstüme isedi şimdi uyumaya calisioruz bugün hastaneye gitcez heycanliyiz