-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.361
Günaydın canım uyanma kakadan olsun biz günlerce bekliyoruz yapsın diye ama yok o da ayrı dert.4 güngur ne gece ne gindi uykumuz yok çok huzursuz kaç gün daha sürecek bilmiyorum.Günaydın kızlar bize gün aydi kaka yaptı diye altını açtım iki kere üstüme isedi şimdi uyumaya calisioruz bugün hastaneye gitcez heycanliyiz
Kuzum ek gıda dan sizin.kayisili felan biseler mi versen acaba atak haftası mi acaba sizinde yada kaka yapamadıgi için huysuzluk yapiodur papatya denedinmiGünaydın canım uyanma kakadan olsun biz günlerce bekliyoruz yapsın diye ama yok o da ayrı dert.4 güngur ne gece ne gindi uykumuz yok çok huzursuz kaç gün daha sürecek bilmiyorum.
Konrtolu istediğin gibi geçsin inş
Atak haftasindami acaba yada diş falanmi kıyamam yaGünaydın canım uyanma kakadan olsun biz günlerce bekliyoruz yapsın diye ama yok o da ayrı dert.4 güngur ne gece ne gindi uykumuz yok çok huzursuz kaç gün daha sürecek bilmiyorum.
Konrtolu istediğin gibi geçsin inş
Çok şükür canım iyi geçmiş demir hangi ilaca başladınızGeldik kızlar şükür güzel geçti artık destekli oturma ya izin verdi bizde kanguruyu alıp sokağa atarız kendimizihiç birşey vermeyin dedi ama nasilda bişe yerken bakio neyapalim biraz daha beklicem bebem iki asi oldu Demir ilacına başladık
Saol canım devletin verdiğini almadım doktor bugün kidsfer lipozomal die bı demir ilacı verdiÇok şükür canım iyi geçmiş demir hangi ilaca başladınız
Ek gıda öncesi de var di bir ara düzelir gibi oldu sonra geri bozuldu.Her sabah kahvaltısında papatya veriyorum.Dis de etkiliyor sanırım ağrı kesici de veriyorum arada ama hiç mi etki etmez anlamadım kiKuzum ek gıda dan sizin.kayisili felan biseler mi versen acaba atak haftası mi acaba sizinde yada kaka yapamadıgi için huysuzluk yapiodur papatya denedinmi
Ah kuzum dış de yapar huzursuzluk geçsin inşallah bir an önceEk gıda öncesi de var di bir ara düzelir gibi oldu sonra geri bozuldu.Her sabah kahvaltısında papatya veriyorum.Dis de etkiliyor sanırım ağrı kesici de veriyorum arada ama hiç mi etki etmez anlamadım ki
İnşaallah canımAh kuzum dış de yapar huzursuzluk geçsin inşallah bir an önce
Sabahladik yine teli bile elime alamadımNöbetçiler napıııyoooosuuuuunuuuuzzzz
Varmı diş yerlerinde belirti canımSabahladik yine teli bile elime alamadımAtakmidir diş midir bitsin artık
Çok hafif kabartı var gibi ama daha çıkmaz.Salyasi fazla herşeyi öyle çiğniyor ki parcalayacak sanki kasindigi çok belliVarmı diş yerlerinde belirti canım
Bizimkininde salyasi çok var Allah kolaylık versin inşallahÇok hafif kabartı var gibi ama daha çıkmaz.Salyasi fazla herşeyi öyle çiğniyor ki parcalayacak sanki kasindigi çok belli
Biz aynı huysuzluk vs.devam.Sen nasılsınNasılsınız kızlar bugün kimseden ses yok iyimisiniz
Ah bizdede var şimdi zor uyudu resmen uyumamak için direniyorBiz aynı huysuzluk vs.devam.Sen nasılsın
Bizim ki de 3 de uyandı gündüz 45 dk uykudan sonra hiç uyumadı 10 da anca yatırdım nasıl dayanıyorlar anlamıyorumAh bizdede var şimdi zor uyudu resmen uyumamak için direniyor