Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay öyle valla ya bide kanguru aldım ohh oğlanı atcam içine o market senin bu market benim gezcem bunalfığım zaman
Yapabiliyorsan en güzeli ben kanguruyla çok gezemiyorum belimi agritiyor AVM ye gttim hemen yakınım bir geldim pertim çıkmıştı

Bizimkide alıştı valla balkona çıkarıyorum bende cok soğuk değilse biraz kapıya indiriyorum
Sar sarmala arada yakın bi markete götür dışarısı çok iyi geliyor bebelere
Biz sabah yağmurda çıktık hergün etrafı ilk kez çıkmış gibi inceliyor

Bizede sole kullanislimi aldım ben ama daha bize erken mis
Sen hangi marka aldın canım aynen 4. Aydan itibaren kullanılıyor yeni doğan aparatı yoksa
Yapabiliyorsan en güzeli ben kanguruyla çok gezemiyorum belimi agritiyor AVM ye gttim hemen yakınım bir geldim pertim çıkmıştı
Hahha bilmiyorum bakcaz daha denemedim ama evde Keçileri kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorum en fazla köşedeki markete giderim kız

Kuzum ben bime geleni almıştım ama kullanışlı bişe olursa onu alırım tekrar eski evimde bim yakındı ondan toplamisim herşeyi

Kuzum ben bime geleni almıştım ama kullanışlı bişe olursa onu alırım tekrar eski evimde bim yakındı ondan toplamisim herşeyi
Ohh iyi yapmışsın canım bim kafayı yemiş zaten sinir oldum bugün temmuzda 190a getirdiği mama sandalyesini şimdi 280e satıyor
Ben kullanayım bakim tecrübelerimi aktarırım

Ay yok kız bana kaç ay oldu deseler az kaldı yaşımıza gircez dicem ama şunun şurasında 5 olmadık daha
Bir an önce şu doktorumuz oturmasına izin verin ya
5. Ayda destekli oturabilir izin vermedi mi
Biz direk desteksiz oturduk 5. Ayda

Bizde iyiyiz 6.ay ergenliği ile uğraşıyorum
Bizimde bi kere banyo sonrası kanadı normal dedi doktor zamanla düzelecek dedi
Bizde daha hicbisey yok normalmi ki acaba
Ahh bence en güzelini yapıyorsun, bizimkide kucakta olsun istiyor bende alıyorum yorucu biraz ama olsun o mutlu olsun yeterki dediğin gibi bu aylar bir daha gelmeyecek.
Yok canim o kadar da değil tabi yine kullanılıyor yani işe yarıyor uzağa gidilmez ama sadece.

Canım zaten hemen olmuyor bizim 4 buçuk aydan sonraydi sanırım belirginlesti aşı izi

5. Ayda destekli oturabilir izin vermedi mi
Biz direk desteksiz oturduk 5. Ayda
Yok canım 4. Ay kontrolüne gidince izin vermemiiti ama bu ay gidince bakalım ne diyecek. Of kucakta zor oluyor artık bir kaç ay sonra da of emekleyince daha zormuş deriz Galiba

Aynen canım uzağa gitmek için bize bi hulk lazım ay beni de taşısın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…