- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.101
Bizimkide alıştı valla balkona çıkarıyorum bende cok soğuk değilse biraz kapıya indiriyorumHer sabah götürüyor akşam alıyorhemde hava alıyor dışarıya yaz boyu alışınca evde tutmak zor oluyor
Yapabiliyorsan en güzeliAy öyle valla yabide kanguru aldım ohh oğlanı atcam içine o market senin bu market benim gezcem bunalfığım zaman
Sar sarmala arada yakın bi markete götür dışarısı çok iyi geliyor bebelereBizimkide alıştı valla balkona çıkarıyorum bende cok soğuk değilse biraz kapıya indiriyorum
Akşamları ekmek almaya gidiyorSar sarmala arada yakın bi markete götür dışarısı çok iyi geliyor bebelere
Biz sabah yağmurda çıktık hergün etrafı ilk kez çıkmış gibi inceliyor
Biz de hiç iz yok canım ya Ama normalmiş o dediğinİyiyiz canim çok şükür siz nasılsınız
Kızlar bu arada aşı yeriniz ne alemde bizim
2-3 gündür şişti iltihap akti doktora sorduk normal endise etmeyin dedi
Oo şimdiden başladı mı ekmek almaya,Akşamları ekmek almaya gidiyor
Sen hangi marka aldın canım aynen 4. Aydan itibaren kullanılıyor yeni doğan aparatı yoksaBizede sole kullanislimi aldım ben ama daha bize erken mis
Sen hangi marka aldın canım aynen 4. Aydan itibaren kullanılıyor yeni doğan aparatı yoksaBizede sole kullanislimi aldım ben ama daha bize erken mis
Hahha bilmiyorum bakcaz daha denemedim ama evde Keçileri kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorumYapabiliyorsan en güzeliben kanguruyla çok gezemiyorum belimi agritiyor AVM ye gttim hemen yakınım bir geldim pertim çıkmıştı
Çoktan başladı o görev paşamınOo şimdiden başladı mı ekmek almaya,
Ohh maşallahİyiyiz çok şükür
Bizde 10. Ay atağını atlattık sahalara geri döndük
Evde dolanıyoruz abiyi okuldan almaya giderken pisiseviyoruz
Kuzum ben bime geleni almıştım ama kullanışlı bişe olursa onu alırım tekrar eski evimde bim yakındı ondan toplamisim herşeyiSen hangi marka aldın canım aynen 4. Aydan itibaren kullanılıyor yeni doğan aparatı yoksa
Hahha bilmiyorum bakcaz daha denemedim ama evde Keçileri kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorumen fazla köşedeki markete giderim kız
Çabuk geçiyor zamanOhh maşallahdarısı bize
Ay yok kızÇabuk geçiyor zaman
Ohh iyi yapmışsın canım bim kafayı yemiş zaten sinir oldum bugünKuzum ben bime geleni almıştım ama kullanışlı bişe olursa onu alırım tekrar eski evimde bim yakındı ondan toplamisim herşeyi
5. Ayda destekli oturabilir izin vermedi miAy yok kızbana kaç ay oldu deseler az kaldı yaşımıza gircez dicem ama şunun şurasında 5 olmadık daha
Bir an önce şu doktorumuz oturmasına izin verin ya
Bizde daha hicbisey yok normalmi ki acabaBizde iyiyiz 6.ay ergenliği ile uğraşıyorum
Bizimde bi kere banyo sonrası kanadı normal dedi doktor zamanla düzelecek dedi
Ahh bence en güzelini yapıyorsun, bizimkide kucakta olsun istiyor bende alıyorum yorucu biraz ama olsun o mutlu olsun yeterkiGündüz uyumama kucak isteme memeyle yaşama gece zaten sabaha kadar ağzında olsun istiyor emzik oldumsayayımmı daha tabi benim boynum pert oluyor yanımda yatıyor beşik istemiyor hemen hemen aynı şeyler ama kademe atlıyor ayağımdan bıraksam uyanıyor mecbur biraz uyusun diye ayakta tutuyorum bu seferde evde iş yapamıyorum
Ama dışarıya çıkar tamam eve gelmez etrafa baksın arabasında uyusunhavalarda soğudu artık kalın giydirip 10 dakikada olsa kapıya indiriyorum bende
Ama bunlara rağmen sağlıklı ve bana bu muhteşem duyguları yaşatıyor ya hepsinin tadını çıkartarak yaşıyorumbi daha bu aylara gelmeyecek büyüyecek kucak istemeyecek yanımda yatmayacak o yüzden ne istiyorsa onu yapıyorum
Yok canim o kadar da değil tabiSen hangi marka aldın canım aynen 4. Aydan itibaren kullanılıyor yeni doğan aparatı yoksa
Hahha bilmiyorum bakcaz daha denemedim ama evde Keçileri kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorumen fazla köşedeki markete giderim kız
Canım zaten hemen olmuyor bizim 4 buçuk aydan sonraydi sanırım belirginlesti aşı iziBizde daha hicbisey yok normalmi ki acaba
Ahh bence en güzelini yapıyorsun, bizimkide kucakta olsun istiyor bende alıyorum yorucu biraz ama olsun o mutlu olsun yeterkidediğin gibi bu aylar bir daha gelmeyecek.
Yok canim o kadar da değil tabiyine kullanılıyor yani işe yarıyor uzağa gidilmez ama sadece.
Yok canım 4. Ay kontrolüne gidince izin vermemiiti ama bu ay gidince bakalım ne diyecek. Of kucakta zor oluyor artık5. Ayda destekli oturabilir izin vermedi mi
Biz direk desteksiz oturduk 5. Ayda
Aynen canım uzağa gitmek için bize bi hulk lazımBizde daha hicbisey yok normalmi ki acaba
Ahh bence en güzelini yapıyorsun, bizimkide kucakta olsun istiyor bende alıyorum yorucu biraz ama olsun o mutlu olsun yeterkidediğin gibi bu aylar bir daha gelmeyecek.
Yok canim o kadar da değil tabiyine kullanılıyor yani işe yarıyor uzağa gidilmez ama sadece.
Tamam canım daha var o zamanCanım zaten hemen olmuyor bizim 4 buçuk aydan sonraydi sanırım belirginlesti aşı izi