- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.081
Bizimkide 6 da kalktı uyumadı 7bucuktu zor uyuttum 9bucukta uyandi şimdi kıpır kıpır oynuyoruzHelpppp Helpppp
Kaka bekledim yapmadı şimdi uyudu görünen bebemi usulca yatağına bırakıp az da olsa uyumaya gidiyorum
Sen napıyosun canım
İyiyiz canim çok şükür siz nasılsınızSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Bizde iyiyiz 6.ay ergenliği ile uğraşıyorumİyiyiz canim çok şükür siz nasılsınız
Kızlar bu arada aşı yeriniz ne alemde bizim
2-3 gündür şişti iltihap akti doktora sorduk normal endise etmeyin dedi
Gündüz uyumama kucak isteme memeyle yaşama gece zaten sabaha kadar ağzında olsun istiyor emzik oldum
A.s canım çok şükür uyku dışında uyuz.Sabah 5 de kalkıyor kaç gündür sonrasında uyumuyor biraz önce banyo yapitrip uyuttum bakalım kaç dk uyuyacakSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Normal canım bize de hemşire olacak korkmayın demişti.Kabuklandi şimdilik sadeceİyiyiz canim çok şükür siz nasılsınız
Kızlar bu arada aşı yeriniz ne alemde bizim
2-3 gündür şişti iltihap akti doktora sorduk normal endise etmeyin dedi
Ver final uyandı bileA.s canım çok şükür uyku dışında uyuz.Sabah 5 de kalkıyor kaç gündür sonrasında uyumuyor biraz önce banyo yapitrip uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak
6.ayda 5.ayin devamiymisGündüz uyumama kucak isteme memeyle yaşama gece zaten sabaha kadar ağzında olsun istiyor emzik oldumsayayımmı daha tabi benim boynum pert oluyor yanımda yatıyor beşik istemiyor hemen hemen aynı şeyler ama kademe atlıyor ayağımdan bıraksam uyanıyor mecbur biraz uyusun diye ayakta tutuyorum bu seferde evde iş yapamıyorum
Ama dışarıya çıkar tamam eve gelmez etrafa baksın arabasında uyusunhavalarda soğudu artık kalın giydirip 10 dakikada olsa kapıya indiriyorum bende
Ama bunlara rağmen sağlıklı ve bana bu muhteşem duyguları yaşatıyor ya hepsinin tadını çıkartarak yaşıyorumbi daha bu aylara gelmeyecek büyüyecek kucak istemeyecek yanımda yatmayacak o yüzden ne istiyorsa onu yapıyorum
Hafif kabuklandi bizimdeNormal canım bize de hemşire olacak korkmayın demişti.Kabuklandi şimdilik sadece
Bi dönem bizimde öyleydi sabah ezanı okunmadan kalkıyorduA.s canım çok şükür uyku dışında uyuz.Sabah 5 de kalkıyor kaç gündür sonrasında uyumuyor biraz önce banyo yapitrip uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak
Çok uyumuşVer final uyandı bile
Aynen öyle canım sağlıkları yerinde olsunda6.ayda 5.ayin devamiymis
Hic yabancı değil bize bunlar
Sağlıkları yerinde olsunda razıyız bunlara çok şükür
İyi çok şükür canim senden naberNaber uykusuz analarBebişllerin keyfi yerindeyse uykusuz olmak önemli değil
İyiyiz çok şükürİyi çok şükür canim senden naber
Kesinlikle katılıyorum önemli olan bu zaten
Ya yerim onu ben büyümüş abiyi almalara mı gidiyorİyiyiz çok şükür
Bizde 10. Ay atağını atlattık sahalara geri döndük
Evde dolanıyoruz abiyi okuldan almaya giderken pisiseviyoruz
Bizede sole kullanislimi aldım ben ama daha bize erken misAy öyle valla yabide kanguru aldım ohh oğlanı atcam içine o market senin bu market benim gezcem bunalfığım zaman
Her sabah götürüyor akşam alıyorYa yerim onu ben büyümüş abiyi almalara mı gidiyor