- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.141
Uyuyim valla eşimde ona çok sinir olur hemen uyuyabilion dio ben gece kalkınca uykum kacio dioKız ben eskiden gece emzirirken kk ya falan bakardım ayıkayum diye. Son zamanlarda ayıkınca geri uyuyamıyorumo yüzden yarı uykulu emzirip hemen yatıyorum sen uyuyabilyor musun
Bak sen hamileyken uyuyamıyordun bizde tam tersi olduUyuyim valla eşimde ona çok sinir olur hemen uyuyabilion dio ben gece kalkınca uykum kacio dio
Aha bu ben işteBende teli elime almıyorum artık alırsam geri uykuya dalana kadar oglus bi daha emmek istiyor
Bizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırdaAha bu ben iştetam dalıyorum ınga ınga pöfff
Kokusunu alıyordurBizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırdaama çok komik oluyor göz kapalı ağız açık aranarak bana doğru geliyor
DoğruKokusunu alıyordur
Hele bnm gelip elliyor memeyi çıkarıyorum gel diye ayakta rmiyorDoğruama cok komik gülsem uyanacak ağzımı kapatıyorum
Yaaaa o günleri sabırsızlıkla bekliyorumHele bnm gelip elliyor memeyi çıkarıyorum gel diye ayakta rmiyor
Valla ya bebem beni hamielyken uyutmuodu şimdi anasına kiyamio gece uyutuo ama gündüz Allah'ım neler yapioBak sen hamileyken uyuyamıyordun bizde tam tersi oldu
Biz de sabahları öyle oluoz geneldeBizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırdaama çok komik oluyor göz kapalı ağız açık aranarak bana doğru geliyor
Az kaldı annesiYaaaa o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Baby me marka kullanıyorum canımKizlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz
Baby me canımKizlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz
Baby me marka kullanıyorum canım
Hemen alıyorum o zamanBaby me canım
Hahah şapşik şey seni yaBizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırdaama çok komik oluyor göz kapalı ağız açık aranarak bana doğru geliyor
Aynen seninki çok hareketli gibi bakalım neler yaşayacağız o zamanValla ya bebem beni hamielyken uyutmuodu şimdi anasına kiyamio gece uyutuo ama gündüz Allah'ım neler yapioherkes dio bu ayaklansin emeklesin ozmaan yandın dio
Bnce telefon bile elimize alamicaz sanırım biz atak lardayiz kızlar bitmeyen atak yapmışlarAynen seninki çok hareketli gibi bakalım neler yaşayacağız o zamanartık kk ya falan vakit kalmaz bebelerin peşine koşmaktan
Alamayız çünkü o zaman iyice akıllanacaklar onlar da bizimle beraber telefona bakmak isteyecekBnce telefon bile elimize alamicaz sanırım biz atak lardayiz kızlar bitmeyen atak yapmışlar