Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İyiyiz canim çok şükür siz nasılsınız
Kızlar bu arada aşı yeriniz ne alemde bizim
2-3 gündür şişti iltihap akti doktora sorduk normal endise etmeyin dedi
Bizde iyiyiz 6.ay ergenliği ile uğraşıyorum :KK70: :KK70:
Bizimde bi kere banyo sonrası kanadı normal dedi doktor zamanla düzelecek dedi

Her ay ergenlik yaşıyoruz zaten 🤣🤣
6.ayda neler var 🤣🤣
Nefes0858 Nefes0858
Gündüz uyumama kucak isteme memeyle yaşama gece zaten sabaha kadar ağzında olsun istiyor emzik oldum 😂😂 sayayımmı daha 🤣🤣🤣 tabi benim boynum pert oluyor yanımda yatıyor beşik istemiyor hemen hemen aynı şeyler ama kademe atlıyor ayağımdan bıraksam uyanıyor mecbur biraz uyusun diye ayakta tutuyorum bu seferde evde iş yapamıyorum 🤭
Ama dışarıya çıkar tamam eve gelmez etrafa baksın arabasında uyusun 😁 havalarda soğudu artık kalın giydirip 10 dakikada olsa kapıya indiriyorum bende
Ama bunlara rağmen sağlıklı ve bana bu muhteşem duyguları yaşatıyor ya hepsinin tadını çıkartarak yaşıyorum 🥰🥰 bi daha bu aylara gelmeyecek büyüyecek kucak istemeyecek yanımda yatmayacak o yüzden ne istiyorsa onu yapıyorum ❤️❤️

Gündüz uyumama kucak isteme memeyle yaşama gece zaten sabaha kadar ağzında olsun istiyor emzik oldum 😂😂 sayayımmı daha 🤣🤣🤣 tabi benim boynum pert oluyor yanımda yatıyor beşik istemiyor hemen hemen aynı şeyler ama kademe atlıyor ayağımdan bıraksam uyanıyor mecbur biraz uyusun diye ayakta tutuyorum bu seferde evde iş yapamıyorum 🤭
Ama dışarıya çıkar tamam eve gelmez etrafa baksın arabasında uyusun 😁 havalarda soğudu artık kalın giydirip 10 dakikada olsa kapıya indiriyorum bende
Ama bunlara rağmen sağlıklı ve bana bu muhteşem duyguları yaşatıyor ya hepsinin tadını çıkartarak yaşıyorum 🥰🥰 bi daha bu aylara gelmeyecek büyüyecek kucak istemeyecek yanımda yatmayacak o yüzden ne istiyorsa onu yapıyorum ❤️❤️
6.ayda 5.ayin devamiymis 🤣🤣
Hic yabancı değil bize bunlar 🤣
Sağlıkları yerinde olsunda razıyız bunlara çok şükür 😍

A.s canım çok şükür uyku dışında uyuz.Sabah 5 de kalkıyor kaç gündür sonrasında uyumuyor biraz önce banyo yapitrip uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak 😂
Bi dönem bizimde öyleydi sabah ezanı okunmadan kalkıyordu🤭🤭
Gecen gece 2 buçukta bir uyandı 5 buçukta zor uyuttum😁

İyi çok şükür canim senden naber😄😄
Kesinlikle katılıyorum önemli olan bu zaten 😊
İyiyiz çok şükür
Bizde 10. Ay atağını atlattık sahalara geri döndük 😂
Evde dolanıyoruz abiyi okuldan almaya giderken pisi 🐈 seviyoruz 😍

X