Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İyi olmanıza sevindim canım benim yerime öp balları Allah kolaylık versin

Evet ya dinliom oğlan konusuo adam uyumuş şimdide azcik tutamadı ki uyuyayım hemen bu çocuk acıkmış her ağladığında meme verseydik annemde öyle hemen ağladığında aciktim i acaba
Eşime diyorum şu memenin birini söküp sana monte etmek istiyorum diye keşke öyle sökülüp takılan bir şey olsaydı bi yere giderken sök ver birine gelene kadar idare eder

Çok şükür canım saglıkları yerinde olsunda
Analık zor bir o kadar da muhteşem her sabah tekrar tekrar aşık oluyorum uykusuzluk hemen yerini aşka bırakıyor
Babalarla 24 saat yer değiştirsek
Öyle tabi canım o kadar ben bende değilimki sen nasılsın diye sormamışım bile
Aşık olmamak mümkün değil ki zaten o kadar güzelki

Bu uykular hiç düzene girmiyorum sanırım bizde öyle ayağımda tutarsam uzun uyuyor yoksa kalkıyor hemen
Ah kuzum kıyamam rahatsız olur

Bu uykular hiç düzene girmiyorum sanırım bizde öyle ayağımda tutarsam uzun uyuyor yoksa kalkıyor hemen
Ah kuzum kıyamam rahatsız olur
Bizde çok huzursuzuz bi kac gündür ayağımda uyursa güzel uyuyor yoksa en fazla 20 dk uykuya geçişlerde epey zorlanıyoruz direniyor uyumamak için

Alemsin kiz ay anca okuyorum artık yaa pek fırsat olmuyor yazayım bebeden uyududa şükür nasılsınız.
Hahah bugün de ben firar ettim işi gücü her şeyi bıraktım kendime vakit ayırdım akşama kadar diizi izleidm tabi oğluş müsaade ettiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…