- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.121
Bizimde 3-4 gün oldu birden şişti kızardı anlamadım vallaTamam canım daha var o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde 3-4 gün oldu birden şişti kızardı anlamadım vallaTamam canım daha var o zaman
Aşıdan 1 2 ay sonra kizarma kabarma iltihap kabuk oluyormuş canım kesinlikle ellememek ve bisey sürmemek gerekiyormuş bizim hemşire öyle söylediBizimde 3-4 gün oldu birden şişti kızardı anlamadım valla
Anammm Kızz uyumadı mu bu gece1de bebekmi yatar
benim son durum
Allah rahatlık versin hepimize yavrularımıza
Evet cnm öyleymiş o yüzden hiç dokunmuyorum inşallah en kısa zamanda geçerAşıdan 1 2 ay sonra kizarma kabarma iltihap kabuk oluyormuş canım kesinlikle ellememek ve bisey sürmemek gerekiyormuş bizim hemşire öyle söyledi
Haydaa bekle ki simdi uyusunBizde kalktık kaka yaptı altını değiştirince tamam zaten ipler koptu. Geri uyutmaya çalışıyorum bana bakıp bakıp gülüyor
Bizde aynıyız kaka yaptık uykuyu arioruz kaçtı gittiBizde kalktık kaka yaptı altını değiştirince tamam zaten ipler koptu. Geri uyutmaya çalışıyorum bana bakıp bakıp gülüyor
Ay ben emzirriken bile hem ışık hem TV aciorum kendi gözüm açılsın diye uyurken emerdi ama kaka yapınca bizimde uykular kactiHaydaa bekle ki simdi uyusun
Işık açmıyorsun dimi altını alırken
uzun bi süre yoktum cnmBal0ncuk canım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Maalesef açıyorum kuzum ya bizim kaka kontrol işimiz varya her altını açtığımda olay yeri inceleme ekibi gibi inceleme yapıyorumHaydaa bekle ki simdi uyusun
Işık açmıyorsun dimi altını alırken
Kız nerelerdesin sen en son bombeyi attın gittin daha gelmedim npldı iyi misinuzun bi süre yoktum cnm
bakayım dedm
nasılsın
merhaba kızlar herkese
Hahha bize de güneş 4 buçukta doğduBizde aynıyız kaka yaptık uykuyu arioruz kaçtı gitti
Kız ben eskiden gece emzirirken kk ya falan bakardım ayıkayum diye. Son zamanlarda ayıkınca geri uyuyamıyorum o yüzden yarı uykulu emzirip hemen yatıyorum sen uyuyabilyor musunAy ben emzirriken bile hem ışık hem TV aciorum kendi gözüm açılsın diye uyurken emerdi ama kaka yapınca bizimde uykular kacti
değilimKız nerelerdesin sen en son bombeyi attın gittin daha gelmedim npldı iyi misin
Nen vardeğilim
İşte o zaman bebelerinde uykusu açılıyor bende cok yapıyordum öyleAy ben emzirriken bile hem ışık hem TV aciorum kendi gözüm açılsın diye uyurken emerdi ama kaka yapınca bizimde uykular kacti
Biz iyiyiz asıl sen nasılsın iyi değilim dedin neyin varuzun bi süre yoktum cnm
bakayım dedm
nasılsın
merhaba kızlar herkese
Hayırdır canım neyin var yoktun uzun zamandırdeğilim
Bende teli elime almıyorum artık alırsam geri uykuya dalana kadar oglus bi daha emmek istiyorKız ben eskiden gece emzirirken kk ya falan bakardım ayıkayum diye. Son zamanlarda ayıkınca geri uyuyamıyorum o yüzden yarı uykulu emzirip hemen yatıyorum sen uyuyabilyor musun