Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım ya neye başladın
Kakasını yeşile boyayacak mı haber verir misin
Çok şükür canım 🥰
Hangi demir ilacını verdi
Ek gıda 3 gün kuralı ilemi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum 🤭🤭
Sidefer aldık canım takip ederim bakalim 💩 rengimiz ne olucak 🤭
Ek gıdada sadece yoğurt için 3 gün kuralı uygulamayı düşünüyorum diğerleri için Allah ne verdiyse basladik 🤣🤣 gerçi sadece simdilik kavanoz mama aldık 2 çay kaşığı tadimlardayiz 🤭

Sidefer aldık canım takip ederim bakalim 💩 rengimiz ne olucak 🤭
Ek gıdada sadece yoğurt için 3 gün kuralı uygulamayı düşünüyorum diğerleri için Allah ne verdiyse basladik 🤣🤣 gerçi sadece simdilik kavanoz mama aldık 2 çay kaşığı tadimlardayiz 🤭
Afiyet olsun paşaya inşallah hepsini severek yer 🥰

Nöbetçi kimse yokmu 🤣🤣
2 buçuk olmamıştı uyandık hala uyuyacağız 🤭🤭😵‍💫😵‍💫
Ben bi aksiyon ile başladım burdayım 😅😅
Ayıkamadım elimden tel düştü eşim sese uyandı 😅 sakin ol dedim tel düştü 😅
Sonra oğlanın boğazına süt kaçtı bi öğürme öksürük eşim yine kalktı😅😅
Bir sonra ki aksiyonumuz belden taşan kaka olmasın diye dua ediyorum 😅😅 :dua::dua:

:110::110:Ben bi aksiyon ile başladım burdayım 😅😅
Ayıkamadım elimden tel düştü eşim sese uyandı 😅 sakin ol dedim tel düştü 😅
Sonra oğlanın boğazına süt kaçtı bi öğürme öksürük eşim yine kalktı😅😅
Bir sonra ki aksiyonumuz belden taşan kaka olmasın diye dua ediyorum 😅😅 :dua::dua:
Benim geçmeyen bir baş ağrım ve uyumayan bir bebem var :110::110:

Ay bizim oglanda şaşırdı uykulu emzirir uyurdu tekrar şaşırdı kendini her emxjrdigimde uyanio agu dio guluo eşim de baktı öle tatlı ver dedi sevmek için al dedim sen uyut döndü m arkamı yok adam uyumuş.sevmek için çocukları zaten iki aksamdir bileylendim adama 🙈😆😆 ben uyandım azcikta sen uyan başlarda kalkiodu ama 😌🤭🤭🤭

Ay bizim oglanda şaşırdı uykulu emzirir uyurdu tekrar şaşırdı kendini her emxjrdigimde uyanio agu dio guluo eşim de baktı öle tatlı ver dedi sevmek için al dedim sen uyut döndü m arkamı yok adam uyumuş.sevmek için çocukları zaten iki aksamdir bileylendim adama 🙈😆😆 ben uyandım azcikta sen uyan başlarda kalkiodu ama 😌🤭🤭🤭
Hahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuş 😅😅😅 bu babalardan iyi komedi filmi çıkar ya 😅 😅 😅

Hahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuş 😅😅😅 bu babalardan iyi komedi filmi çıkar ya 😅 😅 😅
Evet ya dinliom oğlan konusuo adam uyumuş :olamaz: şimdide azcik tutamadı ki uyuyayım hemen bu çocuk acıkmış her ağladığında meme verseydik :uykucu::uykucu:annemde öyle hemen ağladığında aciktim i acaba
:halay::halay::halay::63:

Benimde dikkatimi çekiyor başlarda hep kalkar bakardı şimdi kalkmıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

Aynısını biraz önce söyledim sanki tek benim çocuğum diye 😁😁
Biraz bak ben uzanayım dedim oglus oyun halısındaydı adam benden önce koltukta uyudu 🤣🤣🤣
Ya hepimiz mi aynı seleri yasioz bnde bugün bı sürü iş yapcamtim yemek ütü gibi iki dk tutamadı aglatio çocuğu aldım cocumu beraber uyuduk buda uyudu beraber trip atioz ee gece yine uyumucak yine kendime yaptım yapacağımı :olamaz: :olamaz: :KK14::KK14::KK48::KK48:

Ya hepimiz mi aynı seleri yasioz bnde bugün bı sürü iş yapcamtim yemek ütü gibi iki dk tutamadı aglatio çocuğu aldım cocumu beraber uyuduk buda uyudu beraber trip atioz ee gece yine uyumucak yine kendime yaptım yapacağımı :olamaz: :olamaz: :KK14::KK14::KK48::KK48:
En iyisi bize yardımcı tutsunlar bizde bebelere bakalım :temizlik::temizlik::KK71::KK71:

@Masmavi0 @ozn_srk @Sun Raha @Minikimm @Kubkub06 Burcu2614 Burcu2614 @Ilayumut sizler nasılsınız sesiniz çıkmıyor bebişler iyidir umarım 🥰
Kizlar biz iyiyiz 4 aylik olduk şükür. İkizleri büyütmek cok zor. Yardımcı olan da olmayinca edimle kosturup.duruyoruz. parmaginda oynatiyor sıpalar bizi. Biri uyusa biri uyumuyor biri dursa öbürü ağlıyor.
Günler cok yogun 24 saat yetmiyor. Yorgunluk uykusuzluk hat safhada. Yinede bir gülüşleri dünyalara bedel. Cok şükür cok mutluyuz. Foruma uzun zamandir bakamıyorum 🥰

X