- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.041
Canım ya neye başladın
Kakasını yeşile boyayacak mı haber verir misin
Sidefer aldık canım takip ederim bakalimÇok şükür canım
Hangi demir ilacını verdi
Ek gıda 3 gün kuralı ilemi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum
Meme reddi değilde bizimki 2 gündür uykuya geçişte çok direniyor resmen zorla uyutuyorum
Kızlar meme reddi ile ilgili bir şey denk geldi
Afiyet olsun paşaya inşallah hepsini severek yerSidefer aldık canım takip ederim bakalimrengimiz ne olucak
Ek gıdada sadece yoğurt için 3 gün kuralı uygulamayı düşünüyorum diğerleri için Allah ne verdiyse basladikgerçi sadece simdilik kavanoz mama aldık 2 çay kaşığı tadimlardayiz
Ben bi aksiyon ile başladım burdayımNöbetçi kimse yokmu
2 buçuk olmamıştı uyandık hala uyuyacağız
Bende dolunay akşamı yaşadım onu. El kadar bebeyi retro çarptı resmenMeme reddi değilde bizimki 2 gündür uykuya geçişte çok direniyor resmen zorla uyutuyorum
Benim geçmeyen bir baş ağrım ve uyumayan bir bebem varBen bi aksiyon ile başladım burdayım
Ayıkamadım elimden tel düştü eşim sese uyandısakin ol dedim tel düştü
Sonra oğlanın boğazına süt kaçtı bi öğürme öksürük eşim yine kalktı
Bir sonra ki aksiyonumuz belden taşan kaka olmasın diye dua ediyorum
Amin canim inşallahAfiyet olsun paşaya inşallah hepsini severek yer
Ah kuzum ya baş ağrısı çok kötüBenim geçmeyen bir baş ağrım ve uyumayan bir bebem var
Hahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuşAy bizim oglanda şaşırdı uykulu emzirir uyurdu tekrar şaşırdı kendini her emxjrdigimde uyanio agu dio guluo eşim de baktı öle tatlı ver dedi sevmek için al dedim sen uyut döndü m arkamı yok adam uyumuş.sevmek için çocukları zaten iki aksamdir bileylendim adamaben uyandım azcikta sen uyan başlarda kalkiodu ama
Evet ya dinliom oğlan konusuo adam uyumuşHahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuşbu babalardan iyi komedi filmi çıkar ya
Benimde dikkatimi çekiyor başlarda hep kalkar bakardı şimdi kalkmıyorAy bizim oglanda şaşırdı uykulu emzirir uyurdu tekrar şaşırdı kendini her emxjrdigimde uyanio agu dio guluo eşim de baktı öle tatlı ver dedi sevmek için al dedim sen uyut döndü m arkamı yok adam uyumuş.sevmek için çocukları zaten iki aksamdir bileylendim adamaben uyandım azcikta sen uyan başlarda kalkiodu ama
Trip atiom bugünBenimde dikkatimi çekiyor başlarda hep kalkar bakardı şimdi kalkmıyor
Aynısını biraz önce söyledim sanki tek benim çocuğum diyeTrip atiom bugünhaketti çocuk sanki annelerin aa ama
Ya hepimiz mi aynı seleri yasioz bnde bugün bı sürü iş yapcamtim yemek ütü gibi iki dk tutamadı aglatio çocuğu aldım cocumu beraber uyuduk buda uyudu beraber trip atioz ee gece yine uyumucak yine kendime yaptım yapacağımıAynısını biraz önce söyledim sanki tek benim çocuğum diye
Biraz bak ben uzanayım dedim oglus oyun halısındaydı adam benden önce koltukta uyudu
En iyisi bize yardımcı tutsunlar bizde bebelere bakalımYa hepimiz mi aynı seleri yasioz bnde bugün bı sürü iş yapcamtim yemek ütü gibi iki dk tutamadı aglatio çocuğu aldım cocumu beraber uyuduk buda uyudu beraber trip atioz ee gece yine uyumucak yine kendime yaptım yapacağımı
Çok iyi dedin vallaEn iyisi bize yardımcı tutsunlar bizde bebelere bakalım
Kizlar biz iyiyiz 4 aylik olduk şükür. İkizleri büyütmek cok zor. Yardımcı olan da olmayinca edimle kosturup.duruyoruz. parmaginda oynatiyor sıpalar bizi. Biri uyusa biri uyumuyor biri dursa öbürü ağlıyor.