Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım ya neye başladın
Kakasını yeşile boyayacak mı haber verir misin
Çok şükür canım
Hangi demir ilacını verdi
Ek gıda 3 gün kuralı ilemi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum
Sidefer aldık canım takip ederim bakalim rengimiz ne olucak
Ek gıdada sadece yoğurt için 3 gün kuralı uygulamayı düşünüyorum diğerleri için Allah ne verdiyse basladik gerçi sadece simdilik kavanoz mama aldık 2 çay kaşığı tadimlardayiz

Afiyet olsun paşaya inşallah hepsini severek yer

Nöbetçi kimse yokmu
2 buçuk olmamıştı uyandık hala uyuyacağız
Ben bi aksiyon ile başladım burdayım
Ayıkamadım elimden tel düştü eşim sese uyandı sakin ol dedim tel düştü
Sonra oğlanın boğazına süt kaçtı bi öğürme öksürük eşim yine kalktı
Bir sonra ki aksiyonumuz belden taşan kaka olmasın diye dua ediyorum

Benim geçmeyen bir baş ağrım ve uyumayan bir bebem var

Ay bizim oglanda şaşırdı uykulu emzirir uyurdu tekrar şaşırdı kendini her emxjrdigimde uyanio agu dio guluo eşim de baktı öle tatlı ver dedi sevmek için al dedim sen uyut döndü m arkamı yok adam uyumuş.sevmek için çocukları zaten iki aksamdir bileylendim adama ben uyandım azcikta sen uyan başlarda kalkiodu ama

Hahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuş bu babalardan iyi komedi filmi çıkar ya

Hahah çocuğu uyutucam diye kendi mi uyumuş bu babalardan iyi komedi filmi çıkar ya
Evet ya dinliom oğlan konusuo adam uyumuş şimdide azcik tutamadı ki uyuyayım hemen bu çocuk acıkmış her ağladığında meme verseydik annemde öyle hemen ağladığında aciktim i acaba

Benimde dikkatimi çekiyor başlarda hep kalkar bakardı şimdi kalkmıyor

Aynısını biraz önce söyledim sanki tek benim çocuğum diye
Biraz bak ben uzanayım dedim oglus oyun halısındaydı adam benden önce koltukta uyudu
Ya hepimiz mi aynı seleri yasioz bnde bugün bı sürü iş yapcamtim yemek ütü gibi iki dk tutamadı aglatio çocuğu aldım cocumu beraber uyuduk buda uyudu beraber trip atioz ee gece yine uyumucak yine kendime yaptım yapacağımı

En iyisi bize yardımcı tutsunlar bizde bebelere bakalım

@Masmavi0 @ozn_srk @Sun Raha @Minikimm @Kubkub06 Burcu2614 @Ilayumut sizler nasılsınız sesiniz çıkmıyor bebişler iyidir umarım
Kizlar biz iyiyiz 4 aylik olduk şükür. İkizleri büyütmek cok zor. Yardımcı olan da olmayinca edimle kosturup.duruyoruz. parmaginda oynatiyor sıpalar bizi. Biri uyusa biri uyumuyor biri dursa öbürü ağlıyor.
Günler cok yogun 24 saat yetmiyor. Yorgunluk uykusuzluk hat safhada. Yinede bir gülüşleri dünyalara bedel. Cok şükür cok mutluyuz. Foruma uzun zamandir bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…